VAD SKA MAN GÖRA?

Jag har kommit fram till att den stora frågan i mitt liv just för tillfället är, vad sjutton ska man göra på nyår? Det är knappt två dagar till nyårsafton och jag har inte en aning om vart eller vad jag ska göra. Det enda som hittills är säkert är att jag ska jobba ett par timmar på dagen men annars vet jag inte. Det skulle vara kul att klä upp sig i fin klänning och gå på ett stort party! Men just nu är inget planerat, men det var samma sak förra året och då blev det faktiskt riktigt lyckat!

  
  

Imorrn ska jag bara njuta för jag är ledig!!



SLUT PÅ JULEN

Jaha då har man det sista julfirandet avklarat så nu är julen slut för i år, måste säga att det har gått väldigt snabbt!. Och snart är det ett nytt år också, det ser ser  jag framemot , 2009 kommer att bli ett spännande år!

Men nu är klockan alldeles för mycket, måste ta och sova. Men tack till Lisa som bytte tid med mig så att jag får lite sovmorron imorrn!
Godnatt!



NY DESIGN

Har fixat ett blogg designen nu, kommer säkert ändra den snart igen men det här får duga för tillfället.

Ligger just nu framför tv:n och halv tittar på en harry potter film på femman, men ska snart duscha sen är det bara att gå och lägga sig om man ska orka upp till imorrn. Tycker inte om att gå upp tidigt! Det var galet med folk även idag, stannade kvar en halvtimme extra och hjälpte till, vad gör allt folk på McD?

Jag längtar tillbaks till det här:




Inte så lite trött

Visst vore det skönt med en veckas ledighet? Har inte varit ledig längre än tre dagar sen i början av juni. Känner att det börjar ta på krafterna nu.. Men bara en månad kvar! Jag längtar!

Extremt mycket att göra på jobbet idag! Jobbade till och med över ett par timmar, men man tackar inte nej till dubbel lön. Man märker tydligt att rean har satt igång på stan! Sjuuukt med folk!




Design

Håller på och leker runt lite med designen, har äntligen fattat vart man ändrar alla färgkoder och liknande. Inbland är man lite långsam! Men nu ska jag nog sova, får fixa mer imorrn! Godnatt!




Yes man!

Vad borde man alltid göra när man inte är på ett bra humör eller bara är allmänt uttråkad?

Gå och se en film som Yes man med Jim Carrey, vilken bra film! Man blir verkligen på bättre humör =) Älskar bio!

Jag rekomenderar denna film:

 

Nu sitter jag framför datorn i vivalla med en vischy katt halvliggandes i mitt knä/datorn, jag har nämligen tagit hennes plats. Imorrn ska jag jobba, och ev kolla in rean lite om jag hinner. Nu kan jag knappt skriva längre för nu ligger katten snart på tangentbordet, så vi hörs!



Its how they always been and they intend to stay..

Men oj vilken lyckad det här julafton blev.

Jag kan inte säga att jag är ett dugg förvånad men det gör mig fan inte mindre förbannad, bevsviken och ledsen.


There Ain't no reason things are this way.
It's how they always been and they intend to stay



GOD JUL!

Ville bara hoppa in en snabbis och önska er en riktigt god jul! Den sista shoppingen är klar, och nu är det endast ett fåtal klappar kvar att slå in. Men det gör jag imorrn bitti, är alldeles för trött för det nu.
 
Så ha nu en bra jul allihopa!




så mycket att göra så lite tid

Jag känner att morgondagen kommer att innehålla en del stress, dels för att det kommer att vara super mycket att göra på jobbet med tanke på att det är dagen innan julafton och alla är ute i sista minuten för att handla det sista. Att de aldrig lär sig? (Hmm, jag är en av dom =D ) och dels för att jag som sagt inte är helt klar med alla julklappar än. Så det är springa som gäller imorrn, har för den delen även bara slagit in en av alla julklappar jag köpt så det ska ju också göras. Nån mer som känner sig lite stressad?

Jag saknar mitt långa hår =( Men samtidigt gillar jag det korta jag har nu.. Är riktigt sugen på att köpa clip on hårförlängning, frågan är om det är värt pengarna? Vi ska ju faktiskt åka snart =/

 



julfest 2007

Lite bilder från förra årets julfest:

   
   
 



julshopping

Fick äntligen arslet ur vagn och gav mig av och handlade lite julklappar idag. Har fortfarande inte handlat till alla men det börjar bli på god väg nu. Skönt att nästa vara klar, men inte lika kul när man kollae kontoutraget =D

Julfest igår, det var riktigt lyckat fast jag blev så jäkla trött mot slutet så Lisa o jag åkt hem ganska så tidigt.
Ska som jaglovat innan lägga upp lite bilder från förra årets fest, och kommer även lägga upp årets, men inte just nu.
För nu ska jag bara dega ett tag, är ganska så seg efter ha sprungit runt hela dagen!



..en dag då pengar spenderades

Idag kan jag säga att jag har spenderat pengar, man skulle kunna tro att det var på julklappar eftersom jag bara har köpt en hittills och det är mindre än en vecka kvar. Men nej pengarna spenderades på en massa andra julsaker ist, som tex klädsel till morgondagens årliga julfest hemma hos bror morgan. Jag är taggad inför det, tänkte lägga upp lite gamla bilder från förra året senare. Men nu är det färga lisas hår och kolla på amazing race som gäller!



Weei, välkommen!

Nu när det bara är 39 dagar kvar innan den stora avfärden så tänkte jag vara en liten copycat och härma min kära vän Joanna (sheila.blogg.se) genom att också starta mig en blogg. Så att ni kan hålla lite koll på mig när jag är ute i världen och reser. Jag tycker det är skitkul när folk kommenterar, så tveka inte om ni har nått att säga =)