GOTT NYTT ÅR!

Gott nytt år!



Vintertider

Det är riktigt kallt ute idag, tror att det är ungeför minus 20 grader just nu. Det är inte dåligt, och imorrn kommer det nog bli annu kallare om man får tro vädergubbarna. Tur att jag tagit min brors gamla jacka, annars hade jag nog blivit en ispinne vid det här laget.

Idag har jag faktiskt varit iväg till frisören. Det var länge sen! Så nu känns håret fint och fräscht. Har lite rödbruna slingor i nu, man måste ju vara fin till nyår på torsdag.

DET ÄR SNART 2010!!



Häftig remix




Då var den över igen då

Jag är trött men nöjd efter dagens julfestligheter! Det blev en bra jul i år, lite tråkigt är det dock att jag ska jobba alla mellandagar, men behöver alla timmar jag kan få. Men i början av Januari så är jag ledig hela sex dagar i rad! Det får bli en minisemester. Men innan min lilla semester måste jag bara jobba sex dagar till i rad., men jag tror det kommer gå fort.

Nyårsafton nästa vecka, och precis som förra året har jag absolut ingenting planerat. Jag vill göra någonting kul! Men vi är lika dåliga på att planera varenda år. Inget är annorlunda i år, kommer troligen bestämma vad vi ska göra samma dag eller dagen innan. Förhoppningsvis blir det bra andå.




Jul,jul, strålande jul

December har flugit förbi och snart är det julafton! Och tänka sig, det är fortfarande snö ute! Hoppas det håller i sig veckan ut! Påbörjade min julklappsshopping idag (!!), kände mig lite stressad må jag säga. Är inte helt klar heller, kommer fixa det sista imorrn efter jobbet. Ute i sista minuten som alltid, men på något sätt gillar jag det. Så imorrn är det jul för hela slanten.

Idag var jag hemma hos Lisa och hade julbak, lussebullar, pepparkakor, ischoklad, knäck, massa skratt och knäppheter. Och Lisa som nästan kvävde sig själv genom att sätta lussebullen i halsen.

Och så var det den årliga julfesten i lördags, och den var riktigt rolig! God mat, bra stämning och roliga människor. Och lite alkohol på det, hehe.



Nu är det vitt på marken, iaf för en liten stund

Det här har varit en väldigt bra dag, allting har flytit på bra och timmarna på jobbet gick väldigt fort. Och blev positivt överaskad när jag klev ut ikväll efter jobbet och såg att det var vitt på marken. Äntligen lite mer ljus. Tycker inte om när det är kolsvart ute, kan tolerera att det är halt och kallt så länge som det är lite vitt i jul.

Nu ska jag äta ischoklad glass med maränger och nougatsås!



Trött dag

Vad skönt det var att vara ledig idag, åkte upp på stan och träffade Linn, vi åt lunch och pratade en massa. Det är alltid trevligt, stötte på en alkoskummis som erbjöd oss hundra kronor om vi följde med in på yuppienallen, visade vårt leg och sa "det här är Nicklas". Vi avböjde och gick snabbt därifrån. Passade på att träna när jag ändå var i närheten, vilket känns bra!

Fast jag har varit så trött hela dagen, så när jag kom hem ramlade jag i säng och sov över tre timmar, sen tvingade jag upp mig, för jag kan ju inte somna klockan fem på eftermiddan. Nu har jag tagit ett långt bad, men ansiktsmask och hårinpackning.

Känner mig nästan som en ny människa




Aaaah!

Jag kom just på att det bara två och en halv vecka kvar tills julafton! Jag har tänkt att jag har mycket tid kvar att köpa julklappar men nu blir jag lite stressad!



Något för the sims fans

Så jäkla bra!

http://www.youtube.com/watch?v=MMXME2pm83c



Pepparkakor

I lördags var det dags för årets första pepparkaksbak! Jag och sofie gjorde pepparkakor (och åt deg) medan Morgan satt och tittade på och lekte med grisen.






Idag för man öppna första luckan

Jag lyckades köpa en haribo kalender i år! Har tänkt köpa en sådan i flera år, men har alltid väntat till sista minuten och då har de vait slut. Men i år köpte jag en till mig och Micke nästa så fort de kom. Och idag öppnade vi den första luckan! Det är verkligen snart jul!






Dålig start på dagen

Idag gjorde jag någonting som jag inte har gjort på länge, jag försov mig. Det var inte roligt! Vaknade av att jobbet ringde och frågade vart jag var. Jo jag var fortfarande kvar i sängen. Så det var bara att rusa upp, hoppa i kläderna och tokcykla upp på stan. Jag kom 20min försent. Så det var inte så farligt, men jag hatar det! Gillar verkligen inte att försova mig. Så början på dagen var inte rolig, trodde ett tag att det skulle bli en riktigt värdelös dag men det blev faktiskt bättre efter ett par timmar. Fast jag lyckade bränna mig på två ställen på handen/armen. Jag borde inte få vara i närheten av varma saker.