En snabbis

Ville bara gora en snabb liten uppdatering innan min tid gar ut som ar om exakt 3 minuter!!
Vi har det jatte bra har i Dunsborough! Det ar inte mycket som har forandrats! Fast det kryllar med tyskar overallt! Och det ar mest killar som bor pa hostelet just nu. Jattefint vader ar det idag! Lag pa stranden forut.

Men ikvall blir det iaf BBQ, och lite party kanske =)
Ha det bra! pheww, 1 minut kvar nu!



Imorrn sa ...

Imorrn sa aker Lisa och jag ivag over helgen, vi ska tillbaka till Dunsborough! For er som inte kommer ihag sa ar det stallet dar vi bodde och jobbade forra aret da vi var har. Det ska bli kul! Men det kommer nog ocksa bli lite konstigt, det ar ju trots allt ett ar sen vi var dar sist. Och nu ar det nastan ingen kvar som vi kanner, om man inte raknar de som jobbar dar. Det ska bli intressant att se om det har forandrats nagonting! Vi aker tidigt imorrn bitti och kommer tillbaka pa Mandag igen.
Vadret har inte varit det basta har i Perth, igar  sporegnade det nastan hela dagen. Sa vi gjorde inte sa mycket. Forhoppningsvis sa blir det bra vader i helgen.

Sa om ni inte hor av mig pa ett par dar, sa vet ni var jag ar!



Mera bilder

Det blev inte sa manga bilder, orkar inte sitta har en evighet och forsoka ladda upp, men det ar nanting i alla fall! =)






Det skona livet

De senaste dagarna har verkligen rullat pa, i torsdags var det min fodelsedag sa det firade vi med att ga ut och ata, sen sa gick vi pa bio, The international. Ta mitt rad och skippa att se den, iaf pa bio. Verkligen trakig film!
Sen gick vi hela vagen tillbaka fran Innaloo, stallet vi var pa och hem, vilket tog typ 50 min =D

Fredag var det BBQ och fest. Redan pa dagen kande jag att det skulle handa nagonting pa kvallen, och det gjorde det! En liten stoddig Australiensare borjade braka med oss nar vi var nere vid stranden och grillade. Helt galen var han, svingade flaskor och skrek och harjade. Men som tur var sa var vi manga fler och Maria lyckades hamtade ett par security vakter som var i narheten sa dom kunde jaga bort honom. Sa efter det sa gick vi tillbaka hem och umgicks och spelade kortspel langt in pa kvallen. Det var skoj!

Efter det sa har vi tagit det ganska lugnt, vi har legat pa stranden och kollat pa film och bara tagit dety lugnt. Men idag ska vi tjejer upp pa stan, Lisa och jag ska kolla efter sk "lift offers", alltsa folk som vi kan aka med da behover man bara dela pa bensin och mat o sant, istallet for att aka buss.
Det ar dags att borja fundera pa vart vi ska ta vagen efter Perth..



Finaste

Fick en fin overaskning idag pa min 21 ars dag. Joanna och Lisa hade varit lite busiga, sa dom kom in och vackte mig imorse med sang, tarta och present =) Finare tjejer finns inte!





Sol, strand och bad!

Livet leker har borta! Mycket, sol och bad blir det!

Igar spenderade vi nastan hela dagen pa stan, vi tjejer letade efter nagonting att ha pa oss pa fredag da vi ska fira min fodelsedag som ar imorrn. Jag hittade en jattefin bla klanning som jag kopte. Behover jag saga att Johannes inte var speciellt road av att springa med oss pa stan? =)  Men idag ar han ivag och jobbar, sa da far han umgas med lite killar iaf. Sa nar Johannes var ivag och slet idag sa passade vi pa med att ligga pa stranden och glassa lite, det var valdigt roliga vagor idag, mindre roligt var det dock med de sma maneterna som tycktes folja efter oss!

Haromdagen var vi ivag till adventure world, dar fanns det karuseller och vattenland. Det var riktigt kul! Men nu har vi lamnat tillbaka bilen som vi hyrde sa att nu blir det att ta till buss om vi ska nagonstans.

Imorrn fyller jag 21, sa vi ska kanske ga ut och ata nagonting och sen pa fredag ar det som sagt fest, fest, fest =)

Ha det sa bra!



Uppdatering

Hejsan!

Ni skulle bara veta hur bra vi har det har! Det kanns nastan lite som man har kommit hem, eller iaf till ett andra hem. Det kanns lite sjukt att man kan aka tvars over jorden och anda kanna sig sa hemma. Det har ar verkligen ett stalle som man skulle kunna stanna. Men oroa er inte, jag kommer hem igen! Nan gang iaf =D haha.

Vi har gjort en hel del de senaste dagarna, vi har badat en massa och akt runt och tittat i Perth. Sen hann vi med lite fest ocksa , da var rumskompis Poul (ja han stavar sitt namn sa) tog med oss till Leederville. Det var riktigt skojsigt. Igar var det riktgt stora vagor nar vi badade, jag tror att jag svalde en liter med saltvatten. Det var lite laskigt dar ett tag nar man sag vagorna komma emot en, men kul ocksa. Pa kvallen var vi ivag till Joannas bror, Tobbe och at lite BBQ, sen gick vi pa bio.

Idag har det regnat lite och varit mulet, lite trakigt men samtidigt skont med lite svalare dagar. Vi var ivag en svang till Kings Park, och sen akte vi till Subiaco (forort till Perth) och at lunch och kollade i butiker. Ikvall har vi inga direkta planer, sa vi far se vad som hander.

Nagra bilder fran idag!


Grattis pa alla hjartans dag forresten!



Mobilnummer!

Nu har jag antligen fixat min mobil! Var tvungen att skaffa ett nytt nummer, for det forra gick ut! Men nu ar det bara att ni ringer/smsar!

+61 434 420 380



Australia, baby!

Pheew, efter en galen landning sondag natt sa ar vi framme i Perth, Australien!

Lat mig saga att jag fann sista landningen liiite obehaglig. Det var namligen lite blasigt nar vi skulle landa i Perth, redan forsenade ca 40 min, sa att hela planet svajade fram och tillbaka. Vilket resluterade i att nar vi precis skulle satta ner hjulen pa landningsbanan sa fick piloten lyft igen! Och ta en svang runt Perth for ett andra forsok. Som tur ar lyckades han andra gangen och alla i planet klappade i handerna! Har aldrig varit med om nagot liknande forr! Var lite smatt radd dar ett tag att vi inte skulle kunna landa.

Men nu ar vi som sagt framme iaf, bor just nu hos Joanna och Johannes, igar hyrde vi en bil som vi ska ha en vecka sa att vi kan aka runt och turista lite =)

Har far ni lite skona bilder, sa att ni kan bli avundsjuka pa oss =) Fran Krabi, Thailand
 

 




Singapore

Hallojsan!

Ar just nu i Singapore, pa flygplatsen. Kom precis fram, forsta flyget gick valdigt snabbt! Men nu maste vi vanta ett par timmar till flyget till Perth gar. Skont med lite gratis internet iaf!

Hors i Australien!




Sista dagen i Thailand

Imorgon aker vi till Perth, Australien! Sa snart kommer det ga att ringa/smsa vara australien mobiler igen! Forvantar mig atminstonde nagra sms! Just nu ar vi pa Koh san road och forsoker shoppa lite. Hittills har jag hittat en bikini, som jag inte har nagon aning om den passar eller inte. Som tur ar sa ar det ju billigt har!

Idag har det varit riktigt varmt, det ar knappt kul att vara utomhus da man svettas halv ihjal genom att bara ga ett par meter. Men jag skulle inte byta bort det mot Sveriges sno ovader =D

Hoppas att ni alla har det bra! Vi hors igen nar jag ar i Australien!



MBK shopping



Just nu sitter vi i ett av Bangkoks shopping center som heter MBK. Vi har nyss varit och kopt Underworld 1 & 2 pa Dvd, som vi troligen ska se ikvall. Var pa trean pa bio igar sa vi kande att vi ville se filmerna innan ocksa. Vi gick pa VIP bio, man fick en stor fotolj och en filt! Filten behovdes verkligen for att det var super kallt i salongen. Sen om man bestallde popcorn eller liknande sa bar de in det till en! Kandes lite konstigt! Men det var kul!

Har laddat upp lite bilder pa Facebook, sa kolla in dar om ni vill se. Ska forsoka ladda upp lite fler bilder har pa bloggen ocksa, men vi har inte haft sa stor tur med internet har. Sa ha talamod!



Langt har!

Nu har jag varit busig och forlangt mitt har, som jag har velat gjort lange! Det var sa mkt billigare har sa jag kunde inte lata bli! Sa nu ar det langt! =)




Tillbaka i Bangkok

Efter annu en bussresa ar vi nu tillbaka i Bangkok. Maste saga att det gick valdigt mycket snabbare denna gang, eftersom det var direkt bussen. Nastan lite for snabbt eftersom vi kom fram kvart over fem pa morgonen och vi egentligen inte ska checka in pa hotellet forrens fyra i eftermiddag. Sa nu ar vi pa Koh san road och hanger. Sitter pa ett daligt internet cafe med datorer som inte ens har ljud.. Vi ska val forsoka vanta nagon/nagra timmar till innan vi aker till hotellet och forsoker se om vi kan checka in tidigare. Buu klockan ar inte ens atta an!

Igar akte vi till Ao Nang, en mycket finare del av Krabi! Vi badade och lag pa stranden, sen sag vi vilda apor! Dom holl till i slutet av stranden, bland alla trad. Det var riktigt coolt att se!

Sa nu har vi bara tre natter kvar i Thailand, sen drar vi vidare till Australien!



Bilder!

Men se har! Jag har lyckats fa upp lite bilder! Klicka for att de ska bli storre!

Har ar vi pa Phi Phi island



Beachparty igar, riktigt kul kvall! Man kunde bla. hoppa hopprep med eld, eller ga limbo under rep med eld.
Vi holl oss dock borta fran bada, kande inte for att fatta eld =D



Idag lag vi pa stranden och gassade, ar inte lika varmt idag som det har varit innan men det ar ganska skont!




Phi Phi


Nu har det hant grejer igen! =) Efter tva natter i Phucket, vid Patong Beach sa har vi nu tagit oss till Phi Phi Islands. Vi far se om vi bara stannar en natt eller om det blir tva. Vi har inte sa mkt tid kvar innan vi maste ta oss tillbaka till Bangkok igen. Vi har inte varit har sa lange, men jag gillar stallet! Inte alls lika hetsigt som Patong, det ar knappt inga som hoppar pa en och forsoker salja saker. Och det ar valdigt nara till allting!

Efter Phi Phi aker vi till Krabi och sen tillbaka till Bangkok for de tre sista natterna i Thailand. Tiden har gatt fort! Fast jag ar inte nojd med internet, for det gar jatte segt att ladda upp bilder!