Söndag

Rätt skön dag idag, var inte jätte taggad att åka till jobbet, kändes som att jag precis kommit därifrån, vilket jag också hade eftersom jag jobbade till tre igår, kom hem, sov, vaknade och åkte tillbaka igen. Fast de fyra timmarna som jag jobbade idag gick faktiskt fort. Konstigt nog.

Efter jobbet gick jag hem till JochJ och först åt vi mat, sen kollade vi på fotboll (Barcelona mot Real madrid) och sen blev det SciFi film (Pandorium?) med snurrskallar och nu så är jag hemma igen.

Imorgon är jag ledig! Och det är så skönt! Har planer på att läsa, gå på yoga och kanske kolla på lite film. Eller kanske bara ligga i sängen hela dagen, har inte riktigt bestämt mig än.



Mysig onsdagskväll

I onsdags var jag och Joanna hemma hos Lisa i hennes nya lägenhet och blev bjudna på jätte god mat, god dricka och hög mysfaktor. Sen gick vi på Strömpis, det är mitt nya favoritställe. En underbar kväll blev det.

För första gången på hur länge som helst fastnade jag på en vimmelbild



Ikväll är det jobb som gäller 19-03, kan inte direkt säga att jag är taggad, det är nionde dagen i rad som jag jobbar, och ska även jobba imorgon. Men på måndag är jag äntligen bli ledig, hoppas jag.



I shot for the sky, Im stuck on the ground

Väldigt fin låt




Tacos och sen jobb och mer jobb

Idag blir det en lång dag..

Men jag behöver timmarna, har inte jobbat så mycket den här månaden och jag kommer behöva pengar om jag ska kunna köpa lite julklappar i år. För nu är det inte länge kvar innan det är dags att börja fundera på vad man ska ge till alla. Tycker det är lika svårt varje år. Fast ännu svårare är det nästan att svara på vad man själv önskar sig!

Så jobb idag, 15-19 och sen 21-03, hoppas det blir en bra natt!



Mörkt, blött och tråkigt

Jag hatar hösten. Det är blött, det är kallt, det är mörkt, och jag blir på sådant tråk humör. Det enda jag vill göra är att ligga inomhus under täcket. Jag vill ha tillbaka sommaren, man är så mycket gladare på sommaren. Och allting blir automatiskt mycket bättre när det är ljust ute. Jag gillar inte när det är mörkt hela dagarna.

Ge mig lite ljus i tillvaron!!



Woulda... coulda... shoulda

In those moments where you're not quite sure if the undead are really dead, dead, don't get all stingy with your bullets. I mean, one more clean shot to the head, and this lady could have avoided becoming a human Happy Meal. Woulda... coulda... shoulda.

Wow, det här har verkligen varit en bio-vecka. Idag var vi och såg Zombieland, och den var rolig! Jag gillar den väldigt mycket! Det som också var ganska roligt, var att vi var helt ensama i biosalongen, om man bortser från den ensamma killen som satt bakom oss. Jag har inte riktigt förstått det där med att gå ensam på bio, det är som att äta tacos helt ensam. Ingenting jag tycker låter vidare kul.



Jag har sagt det förut, men jag säger det igen! Vad tiden går snabbt! Jag har knappt hunnit fatta att det är november, och nu är månaden snart slut! Snart kommer det vara 2010!



Paranormal activity

Var på bio idag och såg Paranormal acitivity med Lisa. Har velat sett den sen jag såg trailern. Lisa var mer skeptisk och ville knappt se den, men jag övertalade henne. Båda två var nöjda när filmen slutade. Man fick en riktigt obehagskänsla av den, och nu hör jag konstiga ljud överallt. Kanske för att grannarna håller på och låter som vanligt, men hade jag varit ensam nu skulle jag nog ha varit lite rädd.

Jag har nog aldrig varit med om en sådan tystnad i en biosalong när filmen slutade, det var som om alla var rädda för att göra det första ljudet. Det gick ett par sekunder då alla satt helt knäpptysta, det var lite skumt.

Jag kan nog förstå varför vissa har svårt att sova efter att ha sett den, men som tur är har jag mina katter! Haha.




Sookie Stackhouse


För övrigt så har jag blivit helt besatt av Sookie Stackhouse böckerna skrivna av Charlaine Harris. Jag vill ha mer!! Måste köpa nästa bok i serien imorrn!! Dom är såååå bra! Jag har snart alla böcker i serien. True Blood som går på SVT här i Sverige är baserad på dessa böcker. Har ni inte sett serien, gör det! Och läs böckerna med! Det är inte ofta jag köper nya kläder, men böcker det är något jag lägger ut pengar på.




Ingenting

Igår var det fest, förfest hos Daniel, sen fest på Mcklubb i Vivalla och sen en runda till Strömpis. Sen gick jag och Joanna och hälsade på Lisa som var tvungen att jobba, samtidigt passade vi på att käka lite mat. Det blev en oväntad rolig kväll! Har aldrig varit på stömpis förut, och jag blev väldigt postivt överaskad! Dit vill jag gå fler gånger. Ikväll jobbade jag ett par timmar, trodde att det skulle vara ganska lugnt, men det var det inte så tiden flög förbi. Och eftersom att jag sov ganska länge imorse så är jag inte trött alls nu. Detta kan bli en ond cirkel, jag är ju mer nattmänniska än morgonmänniska. Men ska försöka sova snart, annars blir det nog att jag vänder på dygnet, och det är ju inte bra.





Gårdagen

Igår var en blandad dag, den började sådär med migrän och illamående men blev bättre när jag och Linn först var och såg 2012 (som för övrigt var jättebra) och sen åt vi mat på Jensen som var mysigt och väldigt gott! Men det blev lite stressigt eftersom att de ville att jag skulle komma in tidigare till jobbet för att det var så mycket folk.
Slutet på dagen var väl sådär rolig.

Somnade inte förrens efter fem igår, hade lite svårt att varva ner efter jobbet. Och nu ska jag snart iväg ch jobba igen.



En ledig dag

Idag har jag varit ledig från jobbet, igen. Inte för att jag klagar, det är superskönt men plånboken lider utav det. Men finns det inga tider så finns det inte. Har en känsla av att det kommer bli mindre lediga dagar månaderna framöver. Idag följde jag iaf med pappa när han skulle besikta bilen, sen åkte vi iväg och åt lite mat. Efter det åkte jag till jobbet och hämtade lite grejer. Och sen har jag inte gjort så mycket mer än det. Lisa var här en snabbis och hämtade lite saker, jag är avis på henne, vill också hitta en fin lägenhet!

Nu ska jag kolla på Biggest loser med mamma!



Komedi

Vad roligt det är med ståupp komedi! Mamma brukar lämna rummet när det är på tv, hon gillar det inte alls. Men jag tycker att det är kul! En ny favorit är:




Goa gubbar

Helgen var den bästa på länge!

Jag, Joanna och Lisa åkte till Göteborg där vi bodde på hotell, shoppade, åt god mat på Jensens och festade loss på avenyn. Jag önskar att helgen hade varit längre, för tiden gick så fort. Alldeles för fort! Det händer alltid så många roliga och galna saker när vi tre är tillsammans! Resan in i Göteborg blev ett skrattfyllt äventyr, vi missade precis infarten till hotellet, så det tog oss nog runt 30min att vända runt och hitta rätt, jag tror vi måste ha sett ganska roliga ut! Haha.
Resan hem var också fylld med äventyr, först startar inte bilen, sen kommer vi knappt ut ur parkeringshuset och sen när vi stannade till för att äta lite på vägen hem, i ett litet ställe som hette Vara, så hamnade vi på första parkett för ett bråk mellan två gubbar, som skulle kunna kommit rakt ur ett avsnitt ur "grannfejden". Ja, herregud säger jag bara.

Helt underbar helg, med helt underbara tjejer. Joanna, det var en riktigt bra idé, tack tack för en super helg!

Redo för en kväll på avenyn:







Dagen efter var vi inte lika fina






Morning to wake you; it's all we got

En av mina favoritlåtar just nu..




Snö!!

Då har den första snön kommit då, vet inte om jag gillar det eller inte. Jag ser inte framemot att det kommer bli kallare och kallare, för det är verkligen kallt i lägenheten redan nu! Ge oss mer värme, ÖBO! Jag fryser! Ligger just nu under täcket och värmer mig.



sausage roll, sausage roll!

Ett program jag verkligen saknar från Australien/NZ är Rove, det är så himla bra! Det är alltid roliga människor som kommer och hälsar på också! Haha, sausage roll! sausage roll!
Fasen vad jag saknar OZ/NZ dialekten!




Glad

Imorse(förmiddags) när jag åkte till jobbet så kände jag mig lite nedstämd och tråkig, men nu är jag bara glad. Nu har jag någonting att se framemot! Så himla kul! Nu känner jag mig ganska nöjd med att vara hemma igen.




Jag viiiiiillll!

Jag börjar bli riktigt rastlös!

Allt mer ofta börjar jag tänka att vad kul det vore att åka ut och resa igen! Och hur avundsjuk jag är på alla som är ute och reser och att jag också vill! Men så kommer jag på att jag inte kan åka ut och resa, för jag har inga pengar alls! Och då vill jag bara resa ännu mer! Buu..

Och tiden går alldeles för fort, jag hinner inte med!



L-O-V-E's just another word




Halloween

Igår var det Halloween, och för första gången på måååånga år så var det utklädning som gällde! Här kommer lite bilder

Jag klädde ut mit till en svart ängel!

Jag och två läskiga "gubbar"


De två vampyrerna:

Prästen och munkarna:

Djävul och skelettet:


Vi träffade president Obama!


Hade jätte svårt att få i de svarta linserna som jag köpte just för denna kväll, höll på i en evighet och det gick bara inte! Så Sofie fick hjälpa mig så jag fick i en iaf!



Det blev en rolig kväll! Superkul att alla klädde ut sig!
Men det var lite jobbigt att få bort allt smink, och för att inte tala om att få ut sprayfärgen ur håret!