Något nytt

Idag blev jag kallad för tant på jobbet

Tant?!



Partylördag


I lördags var det premiär på klaras och Joanna har ordnat så att vi skulle få åka limo dit och gå in gratis! Det blev en riktigt lyckad kväll! En av de bästa på länge tycker jag. Allting var helt lagom, ja om man bortser från kön på Burger king efteråt som var helt galen! Fast musiken på klaras sög, men vad gör det, det gick att dansa ändå! Fler sånna här kvällar vill jag ha!
Är dock besviken över att vissa inte kom.









Fredag

Idag har det varit en lång dag, har hunnit med mycket!
Först träffade jag Lisa för en snabb lunch på La Baguette, sen var det bara att bege sig till jobbet. Och idag fick man verkligen jobba för pengarna! Det märks att lönen kom idag!

Efter jobbet tog Lisa och jag bussen ut till marieberg och träffade Joanna.


Vi skulle shoppa kläder till imorgon, men vi hittade INGENTING. Varför finns det inga fina partykläder för? Varför alla dessa kläder som ser ut vara inspirerade av djur? Nej, jag vill inte se ut som en gorilla! Finns det någon som vill det?! Och alla dessa mysdresser överallt. Blää.
Så vi tröstade oss med att åka och äta god pizza istället!

Kvällen slutade inte där, utan jag åkte med grabbarna hem till Daniel och spelade spel. Dracula spel. Jag var Van Helsing! Men det blev lite segt för det tog ganska lång tid för oss att hitta Dracula (Daniel). Kom hem för en stund sen, och nu ligger jag nedbäddad i sängen. Är trött efter en lång dag så nu är det dags att sova!


Henke

Daniel är ytterst koncentrerad på spelreglerna

Henke leker med poppes huvud

Spelplan


Van helsing!

Micke var med också, men han blir jämt sur när jag tar kort på honom, så han får inte vara med här.
Bästa idag. LÖÖN! Efterlängtad!



Jobbmässa

I onsdags träffade jag Linn och Sofia, och vi gick på jobbmässan. Känns inte som om det gav någonting, men vi hade roligt iaf. Sen tog vi och åt lunch på La Baguette!




Tycker att det är tråkigt att vi inte ses oftare, hoppas att vi kan ändra på det!



Tummar

Håll tummarna för mig imorrn, och gärna några tår om ni kan!



Random

Morgan kom hit igår kväll och han, jag och micke tittade på fotboll. Barcelona mot Inter. Tycker det blev en bra match trots att det inte blev några mål. Vilka hejade vi på? Barcelona. Det är kul att se en svensk spelare bli så stor som Zlatan!

Morgan hade med sig kuponger till Sibylla så mamma och jag åkte dit och hämtade lite mat, men vi var inte de enda. Det var så mycket folk att man knappt kom in! Och det tog nog över en halvtimme innan vi fick maten. Men gott var det.

Tog lite random bilder på vägen dit i bilen. Det är kul att fota, fast jag skulle vilja ha en riktigt bra digital kamera, istället för bara mobilkameran.








Dagens

Har gått klädd i myskläder hela dagen, med rufsigt hår och inget smink. Vad skönt det är!




Kakor



Jag har bakat kakor idag, chocolate chip cookies, och dom blev bra! Förra gången jag gjorde kakor flöt de ut över hela plåten och blev hårda. Men nu blev det äntligen bra, tog receptet från icas hemsida.





Dom blev lite finare när dom blev klara, men vem bryr sig hur dom ser ut, så länge de smakar bra?



empty conversations filled with empty words


They tell you where you need to go
They tell you when you'll need to leave
They tell you what you need to know
Tell you who you need to be

But everything inside you knows
There's more than what you've heard
Theres so much more than empty conversations
Filled with empty words

And you're on fire
When He's near you
You're on fire
When He speaks
You're on fire
Burning at these mysteries

Give me one more time around
Give me one more chance to see.. Yeah
Give me everything You are
Give me one more chance to be... (near You) Ah-yeah

When everything inside me looks like
Everything I hate
You are the hope I have for change
You are the only chance I'll take

When I'm on fire (fire)
When You're near me
I'm on fire (fire)
When You speak
And I'm on fire (fire)
Burning at these mysteries
these mysteries...

Mysteries... Mysteries...





What to do?

Hade tänkt gå på bio idag, men nu verkar det inte bli nått, så frågan är vad ska jag göra istället? Visst är det skönt att vara ledig, men det har varit lite väl mycket ledighet de senaste månaderna. Det är inte roligt att vara ledig om man ändå inte har några pengar att hitta på saker med. Man blir så himla begränsad av att jobba ca 70h per månad. Men jag tänker inte klaga, jag tänker passa på att njuta av den lediga tid jag har, för man vet aldrig, snart har man kanske ingen fritid alls.

Men frågan återstår, vad ska jag göra idag?



Tisdag

Idag var det lätta pengar på jobbet. Det var hur lugnt som helst! Visst det kan vara skönt ibland, men jisses vad långtråkigt det blir efter ett tag. Och när det blir långtråkigt så blir jag seg och trött, och då vill jag bara stå och småäta hela tiden. Så det är nog bättre om det är lagom istället.
Fast jag måste säga att jag hellre är på jobbet och får betalt än att jag är hemma och gör ingenting. För det är det jag har gjort annars idag, ingenting.

Jo, mamma och jag spelade yatzy!


I söndags fick jag hem tv:n som jag ska köpa av Matthias, så nu har jag en tv/stor dataskärm i mitt rum! Det gillar jag! Sen så är det jättebra, för då har jag en tv när jag flyttar sen nån gång. Den är lagom stor för mig =)



Lisa, Joanna och jag invigde tvn i söndags med att ha filmkväll. Vi kollade på två skräckisar (fast dom var inte så läskiga) The last house on the left, och the grudge 3 såg vi. Det var en rolig och mysig kväll!



Honey

Sötis, sötnos, raring, honey, blondie (!) (blondie, verkligen?!?)

Linda, linda, linda, LINDA! LINDA!! LINDA!!!

Ja ikväll hade jag många namn på jobbet =D



It just takes some time


Hey,
You know they're all the same.
You know you're doing better on your own, (on your own)
So don't buy in.
Live right now.
Yeah, just be yourself.
It doesn't matter if it's good enough (good enough)
For someone else

It just takes some time,
little girl, you're in the middle of the ride.
Everything, everything will be just fine,
Everything, everything will be alright. (alright)

The middle - Jimmy eat world



Where I follow, you'll go




Vad, var, när?

På sistonde har jag börjat tänka på vad jag ska göra nästa höst. Jag kan ju inte stanna här i Örebro hur länge som helst. Eller? Vad ska jag göra?

Ska jag plugga? Ska jag jobba? Ska jag göra det här i Sverige eller utomlands? Jag måste säga att jag är ganska sugen på att göra det utomlands, men jag vet bara inte vart någonstans. För om jag ska plugga så lär det ju bli några år.. Vet inte om jag vill vara hemifrån så länge. Phew. Så mycket att välja mellan!

Jag menar, jag har ju inte ens bestämt vad jag vill plugga än! haha =)

Vem vet, det kanske blir hotell skolan i Sydney??




You know that I could use somebody




Yummy!

Mamma bakade bullar i veckan! Vad gott det är med nykadade bullar och kall mjölk =)




Förra helgen

Jag, Lisa och Joanna var ute förra helgen. Det var en rolig kväll! Jag tog dock bara några bilder, och Joanna lyckades inte bli med på någon av dom, så jag snor lite bilder från hennes blogg.





Joanna är kattvakt åt Kompis igen, hon är så söt!

Joannas bilder:






Skummis gubbar och skamliga förslag

I helgen har jag haft ett nytt hem, det känns iaf som om jag nästan bott på jobbet. I torsdags jobbade jag från tre till tolv, i fredags jobbade jag från sju till fyra på natten. Och igår ja då jobbade jag från tre på dan till fyra på natten. Ett riktigt monsterpass blev det igår. Men det gick faktiskt väldigt bra! Det ända som var jobbigt var att jag fick så himla ont i fötterna och rygen. Och att jag hade huvudvärk som kom och gick. Men annars gick det super, blev knappt trött. Det är konstigt att ett sånt långt pass kan kännas bättre än ett fyra timmars.

Stog i kassan de sista timmarna igår, och det var faktiskt ganska roligt. Fanns en del roliga karaktärer, och inte så många jobbiga.

Sen så har jag fått mitt första skamliga förslag sen jag kom hem, en kille frågade om jag låg med honom, om ha fick billigare mat då. Haha!! Se kom det en skummis gubbe, som pratade så lågt att jag knappt hörde vad ha sa. Och sen när han fick maten, så log han lite och viftade med fingret mot mig ett par gånger, som om jag hade varit busig. Vet inte riktigt hur jag skulle tolka det ! =D

En bra jobbhelg har det varit.



Seg i huvudet

Har precis kommit hem från jobbet, och jag är trött! Det var läänge sen jag jobbade såhär sent, jag är inte van. Är stel i hela kroppen. Men dags att sova nu, ska ju jobba om ca 10h timmar igen. Jippi.



AJ

Lisa och jag var på spinning idag. Jag har ont i benen. Och snacka om att man blev svettig! Inte konsigt med tanke på att det var ca 40grader i rummet innan vi började (ok kanske inte 40, men det kändes som det när vi körde igång). Men jag övelevde, så det blir nog fler gånger, för det var rätt kul.