En massa blandade saker

Hittade en massa bilder på min mobil..









  



 














Valborgsmässoafton

Det blev en riktigt trevlig och lugn valborg i år. Vi var hemma hos Joanna och Johannes och grillade och umgicks.. Ett par glas vin, god mat och trevligt folk. Hm.. har vi börjat bli till åren kanske?

Jag och joanna gick ut i regnet och kollade på fyrverkerierna vid slottet, och jisses de måste ha satsat en del pengar på det. För det var mycket, och jätte häftigt!

Efter fyrverkerierna så tog jag cykeln hem, och det var massflykt från järntorget. Människor överallt! Speciellt ungdomar, hur många som helst.






Jag åt lax och potatissallad, mycket gott!


Jag har hittat ett vin som jag faktiskt gillar! Eller jag har inte hittat det, fick det av Anna när jag fyllde år. Så nu har jag blivit vindrickare! vad är härnäst, kaffe kanske?


Märks det att min kamera dog här, och jag blev tvungen att använda mobilen?









Haha, ser ni killen bakom oss?




Jag har även laddat upp två filmer för er som inte kunde se fyrverkerierna:








Natti natti

Borde egentligen ha gått och lagt mig för länge sen, men jag är inte speciellt trött. Vilket är konstig med tanke på hur tidigt jag gick upp imorse, och jag sov inte speciellt bra heller. Vaknade jätte många gånger, och drömde konstiga saker om jobbet. Det var nog för att jag hade en grej jag skulle göra på jobbet idag och jag var lite nervös, men det gick bra!

Men nu tänker jag lägga mig och läsa en stund, för då brukar jag bli trött fort. Ska ju gå upp tidigt både imorrn och på fredag.

Godnatt!



The last song

Jag tog med mig mamma och gick och såg förhandsvisningen av "the last song", har ganska nyligen läst boken med samma namn av Nicholas sparks. Så jag var väldigt nyfiken på filmen, och jag blev faktiskt inte besviken. Inte alls, dom hade verkligen hittat rätt när det gällde det mesta, till och med Miley Cyrus var bra, jag var lite skeptiskt till henne. Men jag gillade henne i den här filmen, och hon kan verkligen sjunga, om man ändå hade en sådan sångröst.

Filmen var ganska sorlig vid vissa tillfällen, och det märktes inne i biosalongen! Det var många som blev "förkylda" och började snörvla. Tjejen brevid mig grät till och med, trarna bara rann på henne.

En bra film tycker jag!



Låten som spelas i filmer tycker jag också är väldigt fin,




Babyflaskor

Drog med mig Morgan till Willys och handlade idag, och självklart så glömde jag kattmaten. Så det vara bara till att gå ner till ica när jag kom hem.
Dom har börjat sälja drickor i 33cl på flaskor, tyckte de var så söta så jag köpte med två stycken hem.




Vad små dom är, om man jämför med en vanlig storlek.




Ledig dag = inga planer

Hade en massa grejer jag hade tänkt göra idag på min lediga dag, men nu sitter jag här på soffan och har inte lust med någonting. Funderar att åka upp en sväng på stan. Kan ju inte slösa bort en ldeig dag helt, dom är ju inte så vanliga nuförtiden.




Florence + the machine

Sometimes I feel like throwing my hands up in the air
I know I can count on you
Sometimes I feel like saying "Lord I just don't care"

Sometimes it seems that the going is just too rough
And things go wrong no matter what I do
Now and then it seems that life is just too much


Har hittat ett "nytt" band som jag gillar, här mina tre favvolåtar just nu:








Off to work

Nu ska jag bege mig till jobbet, det är tydligen kaos där.

Men Loka och jag vill önska er en trevlig lördag, ni får se till att ha rolig för mig också! Så ska jag försöka göra mitt bästa på jobbet!


Försökte engagera mig lite idag och göra någonting med håret..




Behöver ny musik



Häromdagen så tappade jag min mp3 på marken, och den gick sönder. Var inte oroliga, jag har ingen ipod direkt, tror det kostade 200kr på claes ohlson när jag köpte den för två år sen. Det som var jobbigt dock var att jag inte fick ha någon musik när jag cyklade. Så idag köpte jag en ny, en liten lila shuffle. Som också den kostade 200kr, jag gillar claes ohlson!

Men nu kommer problemet, jag vill fylla den med ny bra musik. Har ni några tips?



Toy story och korvbröd

Det lönar sig att ha biokort! Alla som har ett fick gå och se en specialvisning av Toy story i 3D idag så SF, och det visade sig att korvbrödsbagaren sponsrade filmen, så man fick varsin korvbröds påse när filmen var slut! Det var en rolig överraskning. Och imorrn är det Toy story 2 som gäller! Lyckades till och med få med mamma på filmen, hon har nog inte varit på bio sen vi var små.



Vad roligt det är att Örebro har fått 3D bio, det gör att gå på bio blir ännu mer speciellt! Den här helgen kanske inte blir så dålig trots att jag måste jobba.




Bitter

Ska iväg och jobba om ca en timme. Men jag vill verkligen inte! Inte för att jag inte vill jobba utan för att jag inte vill jobba nu. Jag hatar den här helgen, för det känns jämt som om alla ska hitta på roliga saker bara för att jag måste jobba hela kvällen/halva natten. Tråk tråk.


Och nu öser regnet ner, ska bli kul att ge sig ut och cykla snart.


Jag är lite bitter just nu.




Lek i photoshop

Blev plötsligt lite inspirerad att leka i photoshop..










Är lite seg idag

Jag är inte byggd för att gå upp och jobba tidigt, jag blir så trött på eftermiddan/kvällen. Allt jag orkar göra just nu är att lligga på soffan och dega. Kommer säkert somna tidigt ikväll, och ändå var jag inte ens trött imorse när jag gick upp. Det måste bero på solen, för när det är ljust ute är det lättare att vakna.

Jag gjorde något klantigt på jobbet idag, jag råkade spola ner min penna i toaletten. Och den spolades bort! Det har jag aldrig varit med om förut.



Det är inte sommar än!

Idag hade vi årets första grillkväll, men jag vet inte riktigt hur vi tänkte. För det var jätte kallt! Jag tror att vi trodde det var sommar nu eftersom att solen har skinit hela veckan. Och det det betyder ju att det är varmt ute, eller? Vilket det iofs är, när solen skiner.

Men inte när den gått ner! Så vi spenderade ett par kalla timmar uppe på taket. Och inte åt vi speciellt mycket, för grillen gick inte igång ordentligt så det tog självklart en evighet innan köttet blev ätbart.

Kommer nog vänta någon månad innan nästa grillkväll



Maaaaaaaaaaaaaaaaaat!

Jag är så hungrig, men jag vet inte vad jag ska äta! Har äckliga nudlar, men dom känns inte så lockande.
Allt jag ätit på hela dagen är tre pannkakor, och det känns inte så stabilt.

Var iväg och jobbade på en annan restaurang idag, det var faktiskt roligt! Tiden gick jättefort, det var nog för att man fick göra saker man inte gjort förut. Omväxling förnöjer.

Nej, nu måste jag äta någonting. Till efterrätt blir det i alla fall en semla som Micke var här och lämnade idag. Han fick körkort idag! Grattis!!

Hm.. kanske dags attt jag också skaffar ett?? Det får nog bli till hösten i så fall..



This is your life, are you who you want to be?

Yesterday is a wrinkle on your forehead
Yesterday is a promise that you've broken
Don't close your eyes, don't close your eyes
This is your life and today is all you've got now

This is your life, are you who you want to be?





Biodejt



Ikväll ska jag och Lisa gå och se The bounty hunter på bio. Jag är taggad! Ska faktiskt knalla iväg upp på stan nu.

ÄLSKAR vädret ute nu förresten, det är så ljust och fint och varmt! Lite tråkigt att jag spenderade hela denna dag instängd på jobbet. Men men. Glad är jag ändå!



dunkdunkdunkdunkdunkudunk

Kan mina grannar inte spela någon bra musik åtminstonde? det enda jag hört de senaste timmarna är dunkdunkdunk.

Jag fattar, det är lördag, och då är det fest, men dunkdunkdunk hela kvällen??!

Jaha nu är det dunkdunk dunk dunkilidunkdunk, åh vilken förbättring.




Dancing on the legs of a new-born pony

Jag har fastnat för den här skumma låten av The killers

You are a fever
You are a fever
You ain't born typical

Dancing on the legs of a new-born pony
Left right left right
Keep it up son
Go ahead and have her
Go ahead and leave her
You only ever had her
When you were a fever







Aj aj

Jag har ont i tummen. Och ont i magen.


Jag tänker skylla båda på jobbet. En vass back och stress.



humörsvängningar

Det är så intressant hur mitt humör kan ändras så snabbt! Ett par ord och jag kan få ångest en hel kväll. Över ingenting egenligen.


Det är ju löjligt!




Blondie



Jag är nöjd med den nya hårfärgen, så den kommer nog att stanna kvar ett tag



Nattgäst

Lisa är här och håller mig sällskap ikväll. Vi har haft en "nyttig" dag med kebabpizza och chips och dipp. Och Lisa har lekt hårfrisör igen, så nu är mitt blonda hår tillbaka igen! Jag trivs så mycket bättre! Men det behövs kanske färgas igen, det är svårt att gå från brunt till blondt. Bilder får ni kanske se imorgon.

Nu är klockan mycket, vi ska se klart på Law & Order sen ska vi sova.



Mys



Vad gott det är med en kopp varm choklad så här på kvälls(natt)kvisten. Det tar lite tid att varva ner efter man kommit hem från jobbet, är aldrig trött. Så det blir alltid att man lägger sig sent när man jobbar till tolv..



Vilopaus

Glad påsk!

Jag har precis kommit hem efter att ha varit hemma hos morfar och ätit påskmiddag. Känner mig lite trött så var tvungen att vila lite innan jag ska göra mig i ordning inför kvällens festligheter hemma hos lisa. Jag vet inte ens vad jag ska ha på mig än!
Lisa:


Kommer som vanligt ha med mig kameran ikväll så det blir nog ett par roliga bilder.


Nej nu måste jag skynda mig!




Borta bra men hemma bäst?

Ligger just nu i mitt gamla rum hemma hos mamma i en tältsäng som nästan är smalare än vad jag är. Vi kom fram till att den liknar en sån säng som man får i fängelset. Fast i dagens fängelsen är de nog bekvämare än vad den här är.

Det känns lite konstigt att vara tillbaka i mitt gamla rum, känns som en evighet sen det var jag bodde här. Trots att det bara var några månader sen.




Blåsningen

Haha.

Vilket roligt program blåsningen är! Håller på och dör av skratt.

"Wir schwimmen sie?" Haha. Christine meltzer och den svarta kistan var ju helt galet.