Nu draaaaaar viiii!

Nu ska vi åka och svicha ner för backarna i sälen! Väskorna är packade, nu väntar jag bara på att bli upplockad för en snabb sväng på stan innan Joanna kommer och hämtar mig! Då blir det att åka och handla och sen sätter vi iväg mot stugan i Sälen. Det kommer bli riktigt bra känner jag på mig! Fast jag som aldrig har åkt skidor är liiite nervös. Man vill ju inte bryta något dagarna innan nyår, det vore inte så bra planerat.

Ses nästa vecka!



Men bläääääää

Usch vad jobbigt jobbet var idag!! Mycket folk hela tiden! Antar att alla är trötta på julmat nu.

Jag var inte den enda som tyckte det var jobbigt, när vi äntligen stängt så tyckte Lisa att det var skönt att vila lite på golvet. Bland allt fett och smuts



Och som grädde på moset så upptäckte jag att en av mina pennor hade gått sönder i fickan och hade läckt ut bläck! Det var ju en trevlig liten present för denna crap dag!





GOD JUL!

Julen har hittills varit mycket bra, och tror den kommer fortsätta vara det även ikväll och resten av veckan! Ikväll blir det julklappsbyte med joanna o lisa, och sen blir det lite vin. Och utgång på Strömpis, så det blir nog helfestligt!

men nu lämnar jag er med en bild från julfesten (hittad på joannas blogg - sheila.blogg.se)
för jag har inte orkat ladda in mina bilder än... (men dom kommer innan vi åker till sälen)




Painted faces fill the places I can't reach

I've been roaming around, I was looking down at all I see
Painted faces fill the places I can't reach
You know that I could use somebody





Sankta Lucia, ljusklara hägring,sprid i vår vinternatt ljus av din fägring

Lisa, jag o micke vakade in lucian igårnatt genom att gå på filmstadens lussevaka. En trollkarl, tre filmer, popcorn, snacks, mer och energidryck blev vad natten hade att erbjuda. Från halv tolv på kvällen till halv åtta blev det, kan säga att jag var lagom trött när jag kom hem. Med tanke på att jag gick upp halv sju igår för att jobba hela dagen. Så det blev att hålla sig vaken i över 24h. Men det var det värt! Fast jag var inte så taggad när jag skulle släpa mig till jobbet vid två.

Så nu är jag helt slut, åtta jobbdagar plus att jag bara sovit ca 5 timmar idag är ingen bra kombination. Men imorgon är jag ledig, så jag får sova hur länge jag vill. Eller, tills jag behöver gå upp och tvätta, städa, klippa mig, köpa julklappar och göra mig i ordning till jobbets julfest.

Livet rullar på.




Here we go again

Jaha då var vi tillbaka till att jobba nästan varje dag igen då.. Men det blir bra för plånboken, och det kan ju behövas nu i juletider! Har just nu köpt en julklapp. Haha det känns stabilt! Bara ett tiotal kvar.. Det värsta är ju att jag inte har många idéer heller. Eller inspiration. Kanske måste fixa lite julsaker i lägenhet så att jag kommer in i julstämning. Just nu finns det ingenting. Eller jo, en gosedjurshund med tomteluva som sjunger julsång. Fick den när jobbet hade julmöte i tisdags.

Har varit så trött den här veckan, så när jag kom hem i eftermiddags så somnade jag på soffan, och sov i nästan fyra timmar! Brukar inte vara så här trött när jag jobbat kväll. Kommer nog inte bli så lätt att somna ikväll.

Det finns så mycket att se framemot nu! På söndag är det lussevaka på SF, sen nästa vecka är det julfest med jobbet och sen vår årliga julfest med kompisarna, och sen är det juaftonl! Och efter det så blir det sälen en vecka över nyår! December visar sig vara en händelserik månad!



Freeeedagsmyyyyysss

Skönt med helg, känns bra att kunna slappna av och veta att man är ledig i två hela dagar! Har inte gjort mycket ikväll, bara legat hemma och tagit det lugnt. Men nu håller ögonlocken på att trilla igen så det är väl dags att krypa ner i sängen. Imorgon tänkte jag försöka ladda upp lite bilder från Dublin. Skulle verkligen behöva gå och klippa mig också, mitt hår är så slitet. Så får se om jag hinner med det. Hm.. har frisörer öppet på lördagar? Annars får jag ta det på måndag innan jobbet..

Men nu är det godnatt. Zzzzzzzzzzzzzzzzzz.......

Förresten, varför är det alltid skit på tv på helgerna? finns aldrig något att titta på, bara gamla skit filmer som dom visat 20ggr innan... Suck.



Jippiiee!

Igår hade jag min sista uppkörning på jobbet, och det gick utmärkt! Mycket väl godkänd blev jag! Känns väldigt skönt att vara helt klar.

Fredag imorgon, och ledig hela helgen. Det gillar jag!