Hotellsäng

Nu ligger jag i sängen på hotellet i stockholm och kollar på sängen. Har ett eget rum, måste säga att det är skönt. Och sängen är underbar, kommer sova hur gott som helst imorrn. Men något som inte är lika kul är att jag glömde min telefon laddare hemma, så det kan bli problem :-S hoppas det blir en bra vecka! Men nu måste jag spara på batteri!



Scvish scvish

Tiden går fortare än någonsin! Jag hänger verkligen inte med! Till och med timmarna på jobbet går otroligt fort, och det borde kanske säga någonting. Imorgon ska jag på kurs, och jag kommer ihåg när det blev bestämt och då kändes det som en evighet innan jag skulle åka.

Men nu är det imorrn!! Och det känns helt galet.  Men det är också väldigt skoj! Så om 12h timmar ska jag sitta på tåget upp till stockholm. Och jag har inte ens packat, eller sovit. Så det är mycket som ska hinnas med innan dess.

Galen kväll /natt på jobbet var det också, det var som om halva örebro var inne och handlade. Dvs den halvan som var fulla. Så det var en ganska hög ljudnivå, känner mig lite döv nu..






And I, I pray that something picks me up

Verkligen fin låt, refrängen är underbar.

I'm miles from where you are,
I lay down on the cold ground
And I, I pray that something picks me up
And sets me down in your warm arms





Paranoia

Jag har nästan precis kommit innanför dörren efter jobbet. Och hela vägen hem fick jag för mig en massa lustiga saker, som att någon förföljde mig, att det var vandrande lik på kyrkogården, att det konstiga ljudet (som visade sig vara fågelkvitter) var någon läskig trupp med ET som ville röva bort mig. Ja det var ett par långa tjugo minuter hem. Normalt sett brukar jag har min mp3 i örat, vilket jag iofs hade idag också, men den lyckades inte riktigt distrahera mig så jag pausade den hela tiden. Och då hörde jag självklart en massa skumma ljud som satte sprätt på fantasin.

Vandrande lik eller inte, det är fakstiskt ganska läskigt att gå hem själv så här sent på natten/tidigt på morgonen.




Sovasovasovasova

Från ca klockan fyra idag har jag sovit, orkade inte hallå ögonen öppna, så jag somnade på soffan. Och där sov jag tills nu. Och nu tänker jag gå och lägga mig på riktigt. Kan knappt hallå ögonen öppna. Bara jag inte blir jätte sjuk, det har jag inte tid med. Ska ju på kurs på hela nästa vecka. Håller också tummarna för att tågen kommer gå bra då. Det är sjukt mycket snö ute! Kommer nog aldrig bli vår och sommar igen.



Ännu ett år äldre

Idag blir jag ett år äldre. Känner jag mig annorlunda?


Nope, inte ett dugg. Eller ja kanske om man jämför med exakt hur jag kände mig för ett år sedan. Har nog lärt mig en hel del sen dess.





Jag blev inte lika fint väckt idag som jag blev förra året. Idag vaknade jag halv sex när klockan ringde för det var dags att stiga upp och gå till jobbet.. Inte lika kul som tårta och paket på sängen i Australien med de bästa tjejerna.



Jag lyckades!

Tog mig faktiskt upp ur soffan, och jag tog mig till gymet tro det eller ej!

Men nu är jag tillbaka på soffan, stolarna och städning får nog vänta tills imorrn..




Soffpotatis

Det värsta man kan göra när man har massor man borde göra är att sätta sig i soffan. Min motivation till att träna, montera ihop stolar, laga mat, plocka med mina kläder, diska osv försvann ut genom fönstet i samma stund som jag slog mig ner.

Jag

måste

resa

mig

upp

men

jag

vill/orkar

inte

!
!
!



Ombyte förnöjer

Idag hade jag biodate med de två underbara tjejerna Lisa och Joanna. Vi var och såg Valentines day, en riktig feel good film. Jag gillar den! Man hade ett leende på läpparna efter man kom ut efter att ha sett filmen. Ganska skönt var det också att vi bara var fem stycken i salongen.

Idag har jag åter blivit brunett, men vi får se hur länge som det kommer att hålla i sig. Jag tycker om att ändra på mitt hår. Inte många dagar kvar nu innan jag blir ett år äldre. Jag har på känn att det här kommer bli ett riktigt bra år.




Det är fortfarande samtal före, tack för att du väntar

Vad skoj det är att sitta i kundtjänst och vänta, det har nu gått över 10 min och ingenting har hänt. Vilken rolig telefonräkning jag kommer få nästa månad..

Har köpt bord och gardiner till vardagsrummet nu, så det börjar bli lite mer hemtrevligt! Fast köket är fortfarande helt tomt.. Men det ska fixas till innan nästa vecka. Har varit ledig nu i ett par dar, och det är så skönt! Är faktiskt ledig imorrn med, då ska jag nog med och kolla när det är fotbollscup.

yay nu kom jag fram! Men nu dröjer det igen! Skämtar ni med mig??! Buu

Och så självklart så har de inte ens skickat mitt modem.. Ska det ta nästan en månad för att få ett jäkla modem??? Dumma dumma tele2!



Detta fält måste fyllas i

Det har varit en bra dag idag. Först fick jag fika besök av mina gamla tjejkompisar, det är inte ofta vi träffas allihopa men det är lika trevligt varje gång. Det är kul att vi fortfarande har kontakten, även om det inte är ofta vi hörs! Sofie fyller år imorrn, så det firade vi med att äta god mat och bowla. Vilket var mycket roligt.


Börjar få mer ordning i lägenheten men behöver fortfarande köpa bord! Det börjar bli lite tråkigt att sitta o äta i soffan...

Snart är det dags att hoppa i säng, ska upp tidigt imorrn för att jobba. Supertaggad på att gå upp tidigt? Inte direkt..