Det kanske blir lite tyst..

Nu är jag inflyttad i nya lägenheten! Och om jag inte skriver nått här så är det för att jag inte får interner för om ca tre veckor! Hoppas verkligen inte att de krånglar till det som de gjorde med lisas internet som dröjde vääldigt länge.

Så nu bor jag i lägenheten, det är lite kaos, med kartonger och prylar överallt. Men jag borde få ordning snart hoppas jag. Har inget bord än, så får sitta och äta på soffan med maten i knät. Men det funkar, ett tag till. Måste nog ta och fixa ett bord och ett par stolar snart. Kan ju inte direkt bjuda hem folk nu.


Har hämtar katterna också, så det känns bra. Inte lika tyst och ensamt som det var första kvällen. Men jag trivs verkligen! Lägenheten känns helt perfekt för mig!



Kommer bli väldigt konstigt ...

Idag flyttar jag! Sitter (ligger) och väntar på att pappa ska komma och plocka upp mig så att vi kan åka och hämta min nya fina soffa. Sen är det bara att sätta igång och lyfta grejer. Känner att jag kommer ha att göra ett par vecko framöver med att plocka i lägenheten. I helgen är jag ledig, vilket är otroligt skönt. Men på måndag börjar en lång arbetsvecka igen, phuu.

Kommer bli väldigt konstigt att sova helt själv i natt, så jag kommer nog ta med mig kissarna redan idag. Annars kanske jag inte kan sova..



Dippsås i ögat

Igår fick jag en dippsås i ögat på jobbet....

Jag tog nämligen emot varorna igår, och då måste man flytta omkring de som är där innan, och eftersom jag inte är så lång så såg inte jag att det låg en dippsås ovanpå en kartong, så när jag lyfte den så ramlade dippsåsen ner och slog mig i ögat! Och det gjorde ont!

Jag backade även in i en vass kant, så nu har jag världens blåmärke, och jag klämde min tå ett par gånger.

Kanske är lite klantig.



packa jobba sjuk packa jobba leta möbler jobba sjuk sjuk sova sjuk jobba ingen energi packa flytta jobba

Jag tror min rubrik beskriver det bäst. Det är typ vad som händer i mitt liv just nu. Men jag klagar inte, för det är det värt. Vet dock inte om min kropp håller med, har inte låtit mig själv bli frisk, borde egentligen ha varit hemma hela veckan om jag ska kunna känna mig bättre. Men har inte tid för det. Och jag hatar att skukanmäla mig, får dåligt samvete för de som blir drabbade på jobbet.

Men jag är ledig två dagar i helgen, och efter flytten är klar på lördag ska jag bara ta det lugnt för sedan kommer den roliga natthelgen på jobbet och då kan jag verkligen inte vara dålig.

För övrigt så har jag inte packat klart för fem öre, men tror att mamma är mer stressad än vad jag är. Jobbar hela dagen imorgon och sen på fredag ska jag försöka tvinga med Morgan till Ikea och någonstans däremellan ska jag försöka klämma in mer packning. Men det löser sig! Hoppas jag...



Vet aldrig vad jag ska skriva här, så jag skriver ingenting, men det fick jag inte så det får bli såhär

Känner mig fortfarande dålig, nästan fyra veckor efter att jag först blivit förkyld. Har ingen energi för fem öre, nu känns det som om jag har lite feber igen. När ska det här ta slut?

Imorgon är jag ledig, ska iväg och skriva kontrakt på lägenheten, ska bli skönt att få det gjort. Känns som om dom när som helst kan ringa och säga att det blivit något fel och att jag inte får den. Men om allt går som planerat så blir det flyttt på lördag.

Googlade på fryser, och det här kom upp:




En mycket glad och positiv linda

Jag är så taggad! Ska bli så kul att äntligen få ha en lägenhet helt för mig själv! Den är bara min min min, och ingen annans! Och det går verkligen snabbt, för på tisdag skriver jag på kontrakt och på lör/sön därefter så är det dags att flytta! Så när jag fått i ordning så ska det bjudas till fest!

Idag var jag med J&J och kollade på möbler, det finns så mycket snyggt! Men också väldigt mycket dyrt, behöver köpa soffa, bord och annat. Men man får se det som en investering. Pappa ska följa med och ge smakråd på tisdag när jag ska kolla mer på soffor. Det kommer nog bli superbra.

Det känns som om det äntligen börjar bli lite ordning på mitt liv, och det känns helt underbart.



Skaka räkan...

HAHAHA.

Fick nyss ett roligt mail av en "hemlig beundrare" som tyckte att jag var så snygg och het och att han brukar tänka på mig när han skakar räkan...

Joanna (Glenn) du är en bus du! ja, herregud! Jag fick mig ett gott skratt!




Det var ett tag sen..

Jag har verkligen haft fullt upp den här veckan! Började gå skift på jobbet i måndags, så nu börjar det rulla. Skönt att inte behöva jaga timmar hela tiden. Sen har jag också jobbat lite extra med att inventera, så jag har nog i snitt fått tre timmar sömn de senaste tre nätterna. Jobbade till tolv på kvällen, sen var det bara att ta sig upp vid ungefär fyra för att inventera, sen åka till jobbet och jobba till tolv igen. Så har det varit Mån-tors. Men konstigt nog är jag inte speciellt trött, det kanske kommer senare.

Men något ännu roligare! Jag har kanske fått lägenhet!! Ska åka och kolla på den idag och om jag gillar den så får jag den! Så det känns bra! Hyran är lite högre än vad jag skulle vilja, men jag överlever nog, så nu hoppas jag att den är fin!

Något annat har inte direkt hänt, har bara hunnit jobba, jobba och ja jobba lite till.



..."show with the homosexuals and the clothes..."

Väldigt roligt klipp där Heidi Klum jobbar på en pizzeria


http://www.youtube.com/watch?v=6_KP9Sk88LM



En kväll....

.. i skräckens tecken.

Vaknade upp med huvudvärk och förkylning till tusen imorse, tänkte ringa och sjukanmäla mig, men hade möte på jobbet. Så jag pallrade mig upp, inte speciellt pigg kan jag tillägga. Bara för att stå i ca 30 min utomhus i kylan för de (#(¤=)#"()/!!! bussarna som Örebro har köpt in inte klarar av kylan (!!!!). Vi bor i Sverige! Det blir kallt här på vintern! Om man ska lägga ut en massa pengar på att köpa nya bussar, borde det inte vara införstått att de ska klara av minusgrader?!?!

I alla fall, när jag sitter på bussen får jag reda på att personen jag ska ha möte med är sjuk. Jag blev lite missnöjd, och så lyckas jag på något vis tacka ja till att jobba imorrn. Trots att jag egentligen är sjuk. Väldigt duktigt gjort!

Men kvällen blev underhållande åtminstonde, vi samlades hemma hos Morgan för filmkväll, The Descent och I am legend, två väldigt bra filmer!

Men nu måste jag verkligen sova, om jag ska kunna vakna upp imorrn.



Mmmm vad gott..

Vad mumsigt det måste vara med mixad Happy meal...




Jag är riktigt trött på det här

..med att vara förkyld!! Har varit det i över två veckor nu! Har haft lock i öronen så länge att jag inte kommer ihåg hur det känns att höra ordentligt. Och idag när jag åt årets första semla, så kände jag knappt någon smak! Mina smaklökar fungerar tydligen inte heller som dom ska! Trött är vad jag blir!



Åbo kryssning

I måndags åkte jag, mamma, Micke, Morgan och Sofie på kryssning till Åbo. Gav mamma det som julklapp i år (förra året om man ska vara petig).


Morgan&Sofie när vi väntar på att få komma ombord


Jag försökte ta kort på Morgan när han satt och halvsov, men lyckades inte riktigt..


Det är gott med buffé!

Morgan hittade den största hamburgaren vid barnens mat


Det blev ett par dansshower, och tjejerna hade på sig mindre och mindre för varje gång, det uppskattades nog av alla killarna!


Jag var lite rädd för att halka överbord, haha och så är jag lite höjdrädd



Resan var skoj, men hemresan var allt annat än rolig!!
Precis när vi kommit ut från hamnområdet och ut på motorvägen, så började bilen skrika om att vi måsta stanna för nu jvlar är det något fel! Det visade sig att det hade blivit en propp eller nått i kylarvätskan för att det var så kall (ca 25 minus!!!) så vi fick svänga av och stanna.Med våran tur så hade ingen av oss bateri på mobilerna, och nämde jag att det var 25(!!) minus ute! Fast tur i oturen så låg det en shell mack en bit bort, och vi kunde värma oss och ladda telefonerna. Ca en och en halv timme senare, efter att bärgaren kom och vi hade gett upp hoppet om att komma hem så kunde vi ta bilen och börja åka igen.

Men faran var inte över, för biljäkeln var envis om att det var något fel! Men vi åkte på och kom hem ungeför halv ett igår kväll. Så det blev en kryssning vi kommer komma i ihåg!



Nyårsafton 09/10

Det blev en väldigt lyckad nyår i år, var hemma hos Matthias som var ledig på nyårsafton i år.








All the right moves