..Show me all the things that I shouldn't know..




JAG VÄGRAR!

Jag mår skit just nu. Av flera anledningar, men mest för att jag har ont i hela kroppen, näsan rinner och jag känner mig helt matt. Yay, vad roligt det är att vara sjuk!

Men, solen lyser för första gången på ett par dagar och jag är faktiskt ledig idag så jag tänker inte sitta hemma och vara deprimerad. Som tur är så är Joanna också ledig och har tråkigt, så vi ska åka iväg och lägga oss och sola. Måste passa på och njuta av varma sommardagar medan de fortfarande existerar här, för jag har en känsla av att sommaren är påväg att bli mer regning.



Känner inte för det

Är verkligen inte på humör för att skriva någonting här, men tänkte ge en snabb uppdatering.

Veckan som gått har verkligen varit rolig! Mycket fest, skratt och annat roligt. Nu vill jag bara ut och resa igen, så skoj att prata engelska!

Men nu är det tillbaka till vardagen igen, vilket innebär tråk tråk och tråk. Och regn. För nu är den "svenska" sommaren här. Men om en vecka åker Lísa och jag utomlands så jag har någonting att se framemot.



Besök

Om ni få som läser undrar varför jag inte skriver någonting här, så är det för att jag och Lisa har besök denna vecka av två irländare. En av dom träffade vi i australien för över två år sedan, och vi tre blev bra vänner så nu är han och en kompis här och hälsar på.

Så kommer nog inte bli många uppdateringar på ett tag..



En sommardag..

Det är såhär man ska spendera en varm sommardag, hade en jättebra dag i måndags med massa bad. Förhoppningsvis blir det bra väder imorgon för då ska tjejerna och jag åka iväg och sola och bada.



Killarna hoppar ner i vattnet, ett hopp på ca 7-8m, jag var för feg och vågade inte! Klarade knappt av att stå vid kanten och titta ner. Och jag klarade av att hoppa bungyjump?











Skönt med garanti

Högtalaren på min telefon gick sönder för ett par veckor sen, så jag var tvungen att skicka in den på lagning. Det visade sig att det inte gick att laga så jag fick en helt ny! Känns mycket bra med tanke på att min var ganska sliten, tror jag har tappat den i golven en sådär tio gånger eller nått. Och det gick på garantin, så jag behövde inte betala någonting. Så skönt att få tillbaka min telefon, för lånemobilen jag fick från tre var så sjuuukt dålig, gick inte att höra vad någon sa när man pratade i den.




Men nu ska jag ta och ge mig iväg till jobbet, men imorgon är jag ledig! Hoppas det blir bra väder imorgon, kanske man ska ta och bada igen?




Ett morgondopp i soluppgången

Tid: 04.49
Plats: Kanotföreningen













Lisa och jag kände för att bada igår så när jag slutade jobbet vid efter fyra i natt så väntade Lisa på mig och vi gick ner till slussen och tog oss ett morgondopp. Det var väldigt skönt i vattnet, fast vattnet i sig är väl inte så jätte fräscht, vem vet vad som ligger i svartån egentligen? Lik, döda kor och cyklar är väl en bråkdel av det.
Men mycket skönt var det!
Fast den hemlösa gubben som låg och sov i närheten verkade inte lika glad över att få sin sömn störd av oss



i can't tell you what it really is, i can only tell you what it feels like

Min favvo låt just nu



Nu ska jag åka iväg till jobbet och spendera dom närmsta 8-9 timmarna med alla fyllon, men det kommer nog gå fint!



Vart tog solen vägen??!

När jag tittade ut genom fönstret imorse såg det ut att vara jättefint väder, solen sken och det var blå himmel. Men nu när jag är redo att gå ut så försvann solen, och det är stora moln på himlen. Vad tråkigt!! Jag ville ligga och sola.

hm.. vad ska man göra nu då?



sol sol sol

Nu ska jag ge mig ut på baksidan med en handduk, en kudde, min mp3 och en bok. Det är så skönt att bara ligga i solen och slappa! Idag börjar jag inte förrens sju så jag har ett par timmar på mig att ta det lugnt. Kan inte direkt säga att jag ser framemot dagens pass med alla fyllosar, men den här helgen kommer nog gå fort. Sen har jag bara två jobbdagar till och sen är det semester i en och en halv vecka! Och då får Lisa och jag besök, så jag tror det kommer bli jättebra!



Och idag kommer äntligen Lisa hem! Det gillar vi! Har varit lite tomt när hon varit iväg och vandrat i berg den här veckan. Är ju faktiskt van att prata med henne nästan varje dag!




Det här är inte okej!

Det här möttes jag av när jag kom hem från en väldigt jobbig dag på jobbet:



Om det är svårt att se så kan jag säga att det är KATTBAJS i min säng!! En liten gåvå från Lisas katt Pipen som är på besök hemma hos mig medan Lisa är och vandrar på något berg någonstans. Igår var det kiss, idag är det bajs, hmm.. undrar vad det blir imorgon? jag vill inte veta! Lisa kom hem nu!!

Hon är inte så oskyldig som hon ser ut



Nu ska jag muntra upp mig lite med dessa




svettigt värre

Vilket underbart väder det har varit nästan hela veckan! Perfekt nu när jag har varit ledig, men det är lite svettigt nu när jag ska sova.

Undra om man ska ta sig en kall dusch?