Sommarfräsch

Första semesterdagen var jätteskön! Tog det lugnt, gick till frisören och klippte mig, var på stan en sväng och lämnade in min telefon på lagning. Så nu har jag en lånemobil som är riktigt rutten! Hör knappt någonting när jag pratar i den, och fick en massa gamla sms på köpet. Det kan bli intressant att läsa dom!

Var även hemma hos mamma en sväng med jordgubbar och glass! Så det var en riktigt trevlig dag! och nu ska jag upp på stan för ikväll är det personalfest med jobbet!

Min nya frisyr







Seeeeeemester ( i en vecka)

Idag har jag all anledning att fira ( det får bli på soffan framför tvn) för från och med imorgon har jag en vecka semester! Underbart skönt ska det bli! Och jag hoppas att det kommer bli kanonväder!

Igår var Lisa hemma hos mig och lagade mat, det var mycket trevligt! Lax, färskpotatis, krabbsjärtar och vin, mums mums. Tack Lisa för den goda maten!








Jag gillar inte midsommar

Det verkar som om det blir en lugn midsommar för mig. Nästan alla flyr stan till landet, men jag ska jobba hela helgen så jag är fast här. Jag vet inte vad jag ska göra! Har beslutsångest! Kan inte någon bestämma åt mig? Att man aldrig kan planera i förväg...


Men nu har jag marinerat köttet och tagit mig en bit vattenmelon. Så det blir lite god mat i alla fall.







Kissarna får hålla mig sällskap






Skönt att komma hem

Nu är jag hemma igen efter kursen! Är ganska slut efter all information som jag försökt att ta in. Men det måste ha gått in eftersom det gick jättebra på slutprovet, så jag är nöjd! Får lite sovmorgon imorrn så det känns bra! Var inte så pigg på att gå upp tjugo i sex men nu behöver jag inte gå upp förrens vid tio i alla fall.

På fredag är det midsommar! Och jag har inga planer alls! Är ledig då men jobbar lördag/söndag, så kommer vara kvar i stan. Får se om det blir en lugn midsommar i år, för det verkar som om de flesta ska iväg någonstans. Men nästa vecka är jag ledig, det känns galet skönt! Och på tisdag är det personalfest, det kommer bli roligt!

Men nu ska jag vila framför tvn



På kurs i Stockholm

Ligger på ett hotellrum i Stockholm och väntar på att min rumskamrat ska komma. Ska bli spännande att se vem det är. Ska vara här på kurs tills på Onsdag, kommer säkert bli roligt. Blev mycket resande den här helgen, men det gillar jag. Har med mig datorn den här gången, skönt att ha när det inte finns något annat att göra. Och jag har med mig laddaren till telefonen, så nu behöver jag inte oroa mig för att batteriet ska ta slut.






Death by pigeon

I torsdags natt drog jag, Micke och Morgan på en "liten" roadtrip ner till skåne för att hälsa på Sofie när hon muckade från lumpen. Ca 110mil på ett dygn blev det, var lite sliten när vi kom hem igen. Åkte ca två på torsdags natten och kom hem ca halv två på fredagsnatten, och då hade jag sovit en liten stund då och då i bilen. Men det var skoj! Kul att komma iväg någonstans.

Påvägen dit höll vi på att köra på ett X antal självmordsduvor, som älskade att flyga in precis framför bilen, ett par gånger var det nästan lite läskigt. Kom fram till att vi inte behövde några billekar, vi behövde bara leka "akta duvan".
Vi hann med att leka turister i både Lund och Malmö, har inte varit där någon gång innan så det var skoj!

Och på vägen hem råkade vi köra lite fel så vi körde längs vättern, och stötte på en del (!!) cyklister som cyklade vätternrundan. Blev trött av att bara titta på dom.











 



 

 







Mardrömmen är över!

En av de jobbiga sakerna med mitt jobb just nu är att det är ganska krångligt att få ledigt när man behöver det. Så det har varit mycket fram och tillbaka för att jag vill vara ledig på fredag, men nu har det äntligen löst sig!! Och jag är så glad, och tacksam för att det faktiskt finns dom som ställer upp tillbaka när jag väl behöver det, och det är inte ofta. Så imorgon natt beger vi oss söderut för att hälsa på Sofie när hon muckar. Och på Söndag åker jag till Stockholm för att gå på kurs. Efter det är det midsommar, och sen är jag ledig en vecka, och då är det också personalfest. Så det är full rulle framöver.

Igår natt hade jag en läskig dröm, jag brukar nästan aldrig bli rädd när jag drömmer men igår var det faktiskt läskigt! Drömde att någon var inne i min lägenhet, och att jag vaknade av att det stod någon vid min säng och räckte ut handen mot mig och sa "Linda", kan säga att jag var lite skraj när jag vaknade till.Usch.




Jordgubbar med glass och grädde



yummy yummy



Sliten efter helgen

Woho, ledig idag. Det är alltid välkommet efter "natt"helgen på jobbet. Det tär på en att jobba när en massa fyllon står och skriker. Ljudnivån inne på jobbet en fredag/lördag natt går inte att beskriva. Har nästan alltid ont i huvudet när jag vaknar dagen efter, det känns som om det var jag som hade varit ute och festat hela natten. Har inte gjort någonting i helgen förutom jobbat. Absolut ingenting.

Så idag har jag både tvättat och städat redan. Och pluggat lite inför kursen nästa vecka. Är nästan helt klar men ska nog ta med mig böckerna hem till mamma. Det var ett tag sen jag var där nu, och det skulle inte sitta fel med ett långt, varmt bad i deras badkar. Jag vill också ha ett badkar!

Nu är jag hungrig, undrar om mamma har något att bjuda på?



18 timmars jobbdag

Det har varit en riktigt lång dag idag! Hoppade in och jobbade lite extra med att plocka upp varor på ÖB mellan 7-16, och sen jobbade jag på mitt vanliga jobb 19-04. Fast jag är inte så trött som jag trodde jag skulle vara men tanke på att jag sov kanske fem timmar i natt. Slutade tolv, och gick upp klockan sex, det var nog inte den bästa planeringen. Har väldigt ont i fötterna och i ryggen, kroppen är inte så glad efter allt lyftande hela dagen och allt springande hela kvällen! Så imorgon blir det vila hela dagen innan nästa pass på jobbet.

 




Känner mig så frestad

Åh vad skönt det vore att lägga sig ner på soffan och ta en liten eftermiddagstupplur, men jag får inte! För då kommer jag nog sova tills imorgon bitti, och det känns ju inte värt. Har en massa att göra, ska städa, laga mat och plugga. Så jag får inte sova nu, bara imorgon kvar att gå upp tidigt. Sen är jag ledig på onsdag och börjar jobba kväll på torsdag. Ska bli rätt skönt att jobba eftermiddag/kväll, känns som det var länge sen! Måste vara för att jag har bytt skift nyligen.

Nej nu måste jag tagga till med städningen, musik på högsta volym!



Kalasbra helg

Har haft en riktigt bra helg, shopping, årets första dopp, grillning, vin, utgång och bio. Och riktigt fint väder på det, kan det bli bättre?

Jag hade tänkt ladda upp lite bilder, men det verkar inte fungera

Nu ska jag försöka jaga bort söndagsdepressionen med en film




Sommar och sol - äntligen!

Idag är det 2:a juni och nu är det officiellt sommar!! Jag tänker njuta så mycket som det går av det fina vädret medans det är här. Nu måste jag bara skaffa en skön solstol till min balkong så att jag kan ligga där och ha det skönt i solen.

Det är så skönt att kunna ha på sig sommarkläder, i söndags använde jag en av mina nya klänningar som jag köpt på Ellos. Fick två klänningar, en kjol och en t-shirt för 400kr. Det tycker jag är lagom!