Utmaning

Min största utmaning just nu är att resa mig från soffan (som för övrigt är sååå skön) och sätta igång med disken, dammsuga och fixa kattlådan. Men jag vill inte. Har noll energi just nu, är det inte meningen att man ska få energi av att träna? Såhär direkt efter träningen på känns det inte så..

Vad skönt det vore att ta en liten vilopaus, men då kommer jag nog inte vakna förrens jag ska upp imorrn bitti. Och det vore ju inte bra.

Får helt enkelt spela musik så att jag kan tagga till!



Ibland lyckas man..

Jag sträckte mig efter saltburken i skåpet förut, och det var visst öppet så det skvätte salt i ögat på mig. I ÖGAT! Det sved..

Sen förut så lyckades jag dra ut strömsladden till datorn, så att den dog.

Ibland lyckas man!




Joggingtur

I fredags gjorde jag någonting jag inte gjort på väldigt länge! Jag gav mig ut och joggade! Tänker skylla det på Lisa som fått mig taggad på att träna min kondition! Tack Lisa, du får fortsätta motivera mig!

Kan inte säga att det var länge jag sprang, men det är en början! Fast just nu är det ganska tråkigt att vara ute i naturen, det är grått och blött.







  



Hatobjekt

Just nu finns det inget mer jag hatar än mitt internet. Det krånglar HELA tiden!

Jag är lite sur på Tele2.



Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Micke och Morgan var och hälsade på förut och vi passade på att spela lite wii, vad roligt det är! Speciellt att stå och svinga! Måste ha sett bra roligt ut när vi kastade frisbee, slicade sönder ägg o bröd och allt möjligt. Haha. Ett mycket bra inköp av mig tycker jag!



Sen kollade jag och Micke på Magnus betner boxen som han fick av mig i julas. Den karl har verkligen inga gränser! Men jäklar vad rolig han är! Har sett honom live två gånger här i örebro, och lika bra var det varje gång. Kan inte låta bli att undra hur han är som privatperson..




Festligt värre

Grattis till Joanna som fyller år idag!!

Igår firade vi henne med att först åka till boda borg och leka. Det var så roligt! Men vi hade inte tillräckligt med tid, så jag hoppas vi kan åka dit igen snart och vara där en hel dag!



Sen på kvällen blev det fest hemma hos Joanna









men men men men, manly men men

När man inte är trött, och inte vill sova så kan man hitta många roliga saker på youtube




Outwit, outplay, outlast

Jag har blivit besatt att en serie,

Survivor (amerikanska Robinson)

Det är så intressant! Undrar hur man själv skulle klara av att vara med där, skulle lätt prova om jag fick chansen!

Tänk dig, ingen mat, sova utomhus, ingen kontakt med omvärlden, inget internet eller mobil. Sen ovanpå allt detta ska man tävla, umgås med främlingar 24/7, undvika alla konstiga djur osv.

Låter häftigt tycker jag!



Behöver köpa

Inköpslista:

Gardiner till köket
Våg
Mikro
Inspiration till att diska (eller det kanske inte går att köpa?)



Jag har tänkt på en sak...


Människor driver mig till vansinne...

Varför är det så svårt att..

..plocka undan efter sig?
..veta vad de vill ha?
..ha pengar redo när de ska betala?
..vara trevliga?


Det är väl inte så mycket att be om eller?

Fast så är man ju lite arbetsskadad också, för tar det ett par sekunder för länge får jag nästan panik. Man hinner tänka väldigt mycket medan någon tar fram pengar ur en plånbok.

typ.

skynda skynda skynda skyyyyyynda diiiigg!! men varför tar det sån tid?????? aaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh!
Äntligen!!


Men högt säger man: Tack så mycket.

Suck



Rösta =)


Snor iden från Lisa, att designa en egen bikini



Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!




Löning

Vilken dag det var på jobbet idag! Helt galet mycket folk, hela kvällen! Måste bero på att det var lön idag och att de öppnar en massa nya butiker på stan. Så nu ligger jag här hemma på soffan med huvudvärk. Skulle behöva massage, har ont i ryggen och nacken, man ska kanske boka sig en massage tid? Tycker faktiskt jag är värd det efter all slit denna månad.

Nu ska jag ta en ipren så att jag kan sova i natt.



Nu ska jag bli seriös

Idag har jag bestämt mig. Jag ska ta tag i träningen! Minst tre-fyra gånger i veckan ska det bli och det finns inga undantag! Om jag inte blir sjuk förstås, då är det inte så bra att träna. Jag har varit ganska bra på att träna stundvis men så kommer det någonting emellan och det blir uppehåll ett tag. Men det ska det bli ändring på!

Men idag tycker jag att jag var duktig, jag gick till gymet trots att jag slutade klockan åtta, har nog aldrig varit och tränat så sent som halv nio förut. Skulle egentligen ha varit ledig idag, men eftersom jag tog ledigt på lördag för att kunna fira Joanna som fyller år så hoppade jag in och jobbade extra idag istället. Skulle egentligen bara ha jobbat fyra timmar, men det blev åtta istället. Lika bra det, när man ändå är där. Kommer nog få en bra lön nästa månad, har blivit en hel del jobb nu.

Nu ska jag hopppa in i duschen!



Födelsedagsbarnet



Grattis Morgan som fyller 27 år idag! Var hemma hos honom och åt lite tårta förut. Gott var det!





Okej måndag

Det är aldrig lika illa som man tror det ska vara, att gå upp tidigt till jobbet. Det är kanske jobbigt dom första minuterna när man ska kliva upp men sen så är det okej. Går hellre upp tidigt och slutar tidigare, för vad skönt det är att ha hela eftermiddan kvar när man slutat.

Jag var iväg på yoga förut, och jisses vad stel jag är! Skulle nog behöva gå på yoga ett par gånger i veckan för att kunna bli lite smidig. Det är jobbigt när man är sjuk nästan hela tiden, för då hinner man aldrig komma in i någon rutin med träningen.



Söndagsångest

Och nu är den här, söndagsångesten. Spelar ingen roll om jag ska jobba dan därpå eller inte, får jämt ångest på söndagkvällarna. Det är säkert inbyggt från skoltiden, när man visste att det var en ny vecka på g. Vet inte vad det är med söndagar men det är så trista och bläiga.

Usch och fy, så nu måste jag gå och lägga mig för jag ska upp tidigt till jobbet imorgon.



Svart/vit design

Det var ganska länge sen jag lekte i photoshop, kommer ihåg en tid när jag höll på med photoshop nästan varje dag, det känns som en eveighet sen. Så nu har jag gjort en ny svart/vit design med en bild från stranden i Scarborough, Australien. Vad tycker ni?

Saknar jämt Australien när jag kollar på bilder därifrån, jag vill tillbaka!



Söndag

Normalt sett gillar jag verkligen inte söndagar, men idag känns det okej. I alla fall just nu, men det är nog för att jag känner mig ganska pigg! Vaknade relativt tidigt imorse av mig själv och kände mig ganska utvilad. Skönt när det händer! Oftast vaknar jag upp och bara vill sova mer mer mer. Men inte idag, så jag tänker ta vara på det och köra en helstädning av lägenheten. Det behövs när man har katter som gillar att fälla en massa hår överallt.

Så med hög musik tänker jag nu dansa omkring i lägenheten med dammsugaren!



Vila

Ledig dag idag! och jag har inte gjort någonting. Vaknade ganska tidigt och var pigg men efter jag ätit lite mat tänkte jag vila en stund, och det slutade med att jag sov tre timmar! Så jag kanske behövde vara ledig idag. Jobbet tar verkligen mycket av min energi! Och sen tror jag inte att jag ä helt frisk än.
Längtar till sommaren, har alltid mer energi då, och man blir automatiskt gladare och piggare.

Ikväll blir det film och mat hemma hos morgan. Det blir första gången jag gått utanför lägenheten idag, haha. Ibland måste man få ha riktiga slöardagar. Har gått runt i myskläder hela dagen, så skönt. Men nu är det slut på det!



Helg!

Det är fredag idag, något som mina grannar gillar att fira. Väldigt högt. Men jag klagar inte, för då kan dom inte klaga när jag har fest så det är skönt!

Jag är ganska trött, vilken dag det var på jobbet idag!! Det känns underbart att vara ledig i helgen, jag kan behöva vila upp mig. Två stressfria dagar, det behövs!

Jaha nu är det bus ute på gatan också. Måste dom sladda omkring utanför mitt fönster?




Trötter



Tänker gå och lägga mig nu. Är. Så. Trött.



Kära cykeln

Efter jobbet idag åkte jag hem till Lisa, och vi bakade morotskaksmuffins och åt tacos. Det var så gott! Och jag är fortfarande jätte mätt, men jag fick med med lite muffins hem så det kommer nog slinka ner några till snart.
Nu har jag hämad min cykel, den har stått halvt begravd utanför Lisa de senaste månaderna, jag har inte velat cykla med tanke på all snö.

Men idag kände jag att det var dags, det går ju så mycket snabbare att cykla till jobbet än att gå. Men färden hem ikväll var lite läskig, för det första så har jag inte lysen på cykeln, så att cykla förbi polishuset var lite pirrigt. Och sen var det ju ren is blandat med slask så att jag slirade överallt. Var helt säker på att jag skulle ramla omkull rakt i en blaskhög. Men det gick bra.

Nu ska jag njuta av de sista timmarna innan jag måste sova, och de timmarna ska spenderas framför tvn. Skönt!



Haha

Hittade ett par roliga effekter på min webkamera.











Partyklänningar

Någon som har lite pengar över? Ni får gärna spendera dom på en av de här fina klänningarna, och ge till mig, jag är lite för fattig. Men jag vill ha!

(psst. http://www.stylebystars.com/ )
  

 




dum och dummare

<-- här sitter dum och dummare  (Micke och morgan)


Jag är trött. Det var en ganska jobbig dag på jobbet idag, försöker att inte klaga. Men det var lite jobbigt. Men nu är jag hemma, micke och morgan är här och kollar på fotboll. Jag tittar inte så mycket, tycker att det är roligare att surfa. Men vi ska på bio senare, det ska bli skoj.Vi ska se the green zone, vet inte riktigt vad den handlar om, men det blir säkert bra.

Jag är sugen på en snacksmeny! Det hör faktiskt ihop med bio.




The old times

Det är kul att kolla igenom gamla bilder, man hittar så mycket roligt! Så här kommer en massa olika blandade bilder.












Men nu hinner jag inte mer, ska över till brorsan och kolla på film!



Ska bli bättre..

Jag har bestämt mig, jag ska bli bättre på att uppdatera. Men inte för er skull.

Alla ni.. två? tre? som läser min blogg.

Utan för att det är ganska kul att läsa gamla inlägg. Det är så många små saker och händelser som man glömmer bort så lätt. Så jag ska uppdatera mera så att jag har något kul att läsa i framtiden. Haha.



Dagens ungdomar...

Det är lite roligt när man inser att man börjar tänka i banorna "dagens ungdomar...", för egentligen är jag ju inte så gammal. Men när jag ser de som är runt femton-sexton idag så känner jag mig verkligen gammal. Och jag kan inte låta bli att tänka "var jag verkligen sådär när jag var femton?" svaret är oftast: NEJ, det var jag inte!

Lisa och jag var ute och åt förut ikväll och vi höll både på att dö. Det var två tjejer i, ja, femtonårs åldern som var jätte fulla. Typ halv åtta en lördags kväll. Halv åtta! Och en av tjejerna höll på och skrek en massa saker och betedde sig allmänt pinsamt. Jag skämdes till och med för hennes skull, men det var lite kul också. Var lite som reality tv, fast på riktigt, haha. Helt galet. 

Slutsatsen av de hela är....



Jag vill aldrig se mig själv full, för jag vill inte veta hur pinsam jag är. Det är bättre att leva i ovisshet.



Fest i huset

Det är någon som har ett jäkla party just nu, tyvärr är det inte hemma hos mig. Trots att det känns som det.. Ska bli kul att försöka somna sen, typiskt när man ska upp tidigt och jobba hela dagen.....

Gah, det blir bara värre och värre med skrik och musik. Suck.



Shopping

Idag blev jag lite shopping tokig så jag åkte iväg till net on net och köpte






Men nu blir det nog nudlar för resten av året..




Tvtittande

Ännu en kursdag är över, tiden går fort här! Ikväll var vi allihopa och åt på hard rock café, mums var det. Men nu är det tvn som gäller, innan jag ska sova. Det är tidig start imorgon.



Lite gott och blandat

Då var första dagen avklarad. Det har gått bra! Vi har räddat liv på dockor och använt brandsläckare på snö (de fick inte igång elden). Sen efter kursens slut åt vi alla middag på hotellet, och det var jätte god mat! Sen gick vi över till heron city och bowlade. Så det har verkligen varit fullt upp. Men nu ligger jag i hotellsängen och kollar på american idol och äter gott & blandat :)