Det är dags för fredagsmyyyyys

Det gick bra idag! Så jag är så glad!! Skönt att få det avklarat, nu är det bara att köra vidare med nästa kurs på jobbet. Lättnaden när jag fick reda på att det gick bra går knappt att beskriva. Något som också är extremt skönt är att jag är ledig i helgen, jag behöver det för att vila upp mig. Är helt slut i kropp och huvud. Så imorgon ska jag sova länge, bara ta det lugnt hela dagen, för jag orkar ingenting annat. Har ingen energi kvar, men på kvällen måste det firas att det gick bra idag! Så då blir det lite vin och fest. Hoppas på fint väder imorgon, det vore inte helt fel att kunna sitta på balkongen i solen med ett glas vin och bra musik.

Det första jag gjorde när jag kom hem från jobbet idag var att somna på soffan och sova till klockan var nästan nio. Känner mig lite krasslig i halsen fortfarande, vill inte bli sjuk. Jag vägrar.

Nu ska jag återgå till mitt glas cola, och ett avsnitt av csi.




Försöker att inte bita på naglarna

Usch, jag börjar bli riktigt nervös. Bita på naglarna, ont i magen-nervös. Försöker tänka positivt, men man vet ju aldrig hur det kan gå. Imorgon ska jag nog ha uppkörning på jobbet, och jag vill verkligen klara det. Det gick så bra förra gången, så jag hoppas verkligen att det gör det imorgon också! Så om ni inte har något bättre för er imorrn så kan ni alltid hålla tummarna för mig! 

Sitter och slötittar lite på den andra eurovision semifinalen, och det är faktiskt ett par bra låtar med. Det kan man ju knappast säga om semifinalen i tisdags, den var ju ett skämt! Hoppas verkligen Sverige går vidare, vore tråkigt annars.  

Hm.. det var kanske inte så bra att jag sov ett par timmar när jag kom hem från jobbet, för nu kommer jag nog få det svårt att somna ikväll. Och jag ska upp galet tidigt imorrn!



Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars?

Jag är så trött! Det är nästan så att jag funderar att krypa ner i sängen redan, men jag är hungrig också. Nudlarna jag åt förut dög tydligen. Idag var det fint väder igen, det märktes på jobbet! Var en hel del folk. Två förmiddagar kvar sen är jag ledig i helgen. Det ska jag nog klara av!

Dagens låt:




Freeeeeeeeedom

Det är sol och jag är ledig idag! Kan man vara annat än glad? Efter att ha jobbat hela helgen känns det bra skönt att vara ledig idag. Det som står på schemat nu är att äta lite mat, sen åka till gymet och träna. Sen blir det nog lite sola om solen är kvar. Och sen ikväll kommer Linn och Ida hit och vi ska äta tacos, det ska bli kul!

Det är så hääääääääääärligt att vara ledig!




Bilder och filmer från förra helgen

Nu har jag äntligen laddat upp lite filmer från förra helgen, så tänkte visa dom här




AL PITCHER, live på Frimis i lördags, ljudet ör lite konstigt ibörjan, men det blir bättre efter ett par sekunder



Monstertruck action :





Och sen lite bilder också

Monstertruck action:











VIP frimis lördagskväll:













Nu kan man sitta ute och äta

Häromkvällen tog jag med mig maten ut på balkongen och satt och åt där. Det var så skönt och fint väder. Jag bara älskar sommaren! Man blir på så mycket bättre humör, och man kan göra saker som sitta ute och äta!










Nu är den svenska sommarvädret här

Det var hur fint väder som helst igår på dagen när jag åkte till jobbet, solen sken och det var jätte varmt i luften. Men jag kan inte säga samma sak om när jag åkte hem senare på kvällen. Då öste regnet ner! Och det åskade, den sista timmen på jobbet hade vi knappt något vatten. Fast skönt nog kom det tillbaka innan vi åkte hem, kunde ha blivit knepigt för städarna att städa utan vatten.

Såhär såg jag ut när jag kom hem:



och mina byxor blev lite blöta



Måste säga att det är skönt att det bara tar ca 7 min att ta sig hem med cykel ist för 20min som det var innan jag flyttade.



Lite depp

Jag har ingen bra dag idag, har varit så trött och seg hela dagen. Och mina katter bråkar med mina tapeter så det gör mig inte precis glad. Jag antar att idag bara är en sån där dag. Men imorgon är jag ledig! Och det ska jag njuta över, för sen ska jag jobba eftermiddag/natt hela helgen.

Har precis kollat på lite cougar town, och nu är det "christine" på tv. Perfekt när man vill bli på bättre humör



Mmm tunnelbana är grejen

Det blev mer en långpromenad än en joggingtur ikväll, det är för att jag insåg att det inte är så bra att anstränga sig när halsen krånglar. Trodde jag skulle hosta upp lungorna ett par gånger. Men det var väldigt trevligt med en promenad, gick runt på norr sväng sen gick jag upp på stan till slottet.








Nu har jag precis ätit min kvällsmat, en subway macka. Mmm vad gott det är! Tur att man har en lillebror som nyligen har fått körkort och gillar att köra. Tack Micke för den goda mackan!



Då var det dags att sätta i hörlurarna

Håller på att fixa lite bra träningsmusik, för tänkte bege mig ut och springa lite. Det är så fint väder, och jag börjar äntligen piggna till. Har varit så trött hela eftermiddan, så jag tog en liten vilopaus förut och nu känns det bättre. Hade uppkörning på jobbet idag, och det gick galant! Så skönt att ha det klart, nu är den bara en kvar innan nästa kurs.

Efter joggningen blir det dusch och sen är det bara att hoppa i säng. Det blir en tidig morgon imorrn med.





Vad skönt det har varit med ledig helg

Har haft en riktigt bra helg, i fredags åkte jag hem till mamma. Tog ett långt varmt bad, saknar verkligen att ha badkar! Sen i igår var Micke och jag iväg och kollade på monstertrucks, motorcyklar, fyrhjulingar och bmx. Det var riktigt häftigt. Har både bilder och filmer att visa men jag är alldeles för seg för att ladda upp dom nu. Sen på kvällen åkte jag hem till Joanna. Vi gick på VIP fest på frimis, det var gratis dricka och ståupp komedi med nya zeeländaren Al pitcher. Det var jätte skoj! Och han var väldigt roligt, tänker nog ladda upp något litet klipp sen, filmade nämligen lite.

Och idag behövde jag bara jobba 1,5 timme pga att det var så lugnt på jobbet. Så det var riktigt skönt. Imorrn har jag uppkörning på jobbet, börjar bli ganska nervös nu. Men det borde gå bra, hoppas, hoppas!

Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på något avsnitt av Criminal minds innan det är dags att sova.



Det var i alla fall dubbelt betalt

Vilken jvla dag det har varit idag på jobbet! Varenda gång det har varit röddag så har jag fått jobbat dubbelt så mycket! Helt sjukt vad det har varit folk hela eftermiddan/kvällen! Det var jätte lugnt när jag kom till jobbet vid två idag, men så började det rulla vid fyra och sen fram till elva ikväll har det knappt aldrig varit någon lugn stund. 
Men man kan inte klaga på det vi sålde iaf. Så det så.

Men det som är jobbigt är att jag ska upp och jobba 10-19 imorgon.

Speciellt eftersom jag nästan har tappat rösten. Den försvinner till och från, det blir lite komiskt när man står i kassan "Ja det går bra at.. *host host* att beställa"  (och det sista väser man fram) Ikke bra! Så det ska bli intressant imorgon att se om jag kan prata alls. Det får bli köket för min del!






Så fel det kan bli ibland

Det hände något roligt på jobbet idag, jag och en jobbarkompis var ute i matsalen, jag hade precis gått ut med mat. Han kom då fram till mig och sa:

-"Du kan väl knul.... knalla, jag menar knalla! runt lite här ute.."

HAHA, jag dog nästan!

Ja ibland är det inte lätt när man säger fel!




Det är gott med smörgåstårta

Morgan gnällde om att han skulle hamna på min blogg, men det får han leva med! Igår firade vi Micke som fyllde år i förra veckan. Mamma hade gjort smörgåstårta, och det var så gott!

Det var inte fel med smörgåstårta som lite dagen efter mat, och jag var inte den enda. Morgan och Matthias hade båda varit på metallsvenskan så vi var lite sega allihopa.






Jag är så galet mätt!

Idag har jag varit engagerad! Gjorde wok, med nudlar och lax till middag. Bra att ha till matlådor är det också!




Lördagskvällen

I lördags blev det tjejkväll med Joanna och Lisa. Grabbarna var iväg på metallsvenskan, så vi var för oss själva. Det var ett tag sen så det var roligt! Premiär på frimis stod på schemat, och vi var långt från ensamma där. Tror det var runt 1100 personer där under kvällen, så det var fullpackat! Skoj hade vi! Inte lika roligt var det att gå upp dagen efter, för jag började jobba halv åtta. Kan säga att jag var lite seg igår kväll!

Brommamamman Joanna =)










Lisa fick som vanligt agera hårstylist åt mig



Inne på frimis:







Maybe it can stop tomorrow from stealing all my time

The broken lights on the freeway left me here alone
I may have lost my way now, haven't forgotten my way home




Sökes: energi, Finnes: seg tjej på soffa

Vad skönt det har varit att vara ledig i två dagar, känns som en lyx. Har varit hemma hos mamma och hälsat på, vi har spelat yatzy och kort.

Har uppdaterat blogg sidan igen, tänkte att det passade med en lite mer färgglad design nu när det snart är sommar.

Nu ska jag kolla på lite mer Criminal minds



Härlig torsdag med minigolf och glass

Lisa ringde igår efter jobbet och var sugen på glass, så det slutade med att vi spelade minigolf och åt glass hemma hos henne.












Grattis i efterskott, Micke =)




Kvällsbloggande

Har jobbat med den här filuren idag:



Kom precis hem och vet att jag inte kommer somna på ett par timmar, för efter ha jobbat till tolv tre dagar i rad så har jag gått över till nattetid (?), har nog inte somnat före tre sen ett par dagar tillbaka. Känns som det har varit väldigt mycket jobb de senaste dagarna, faktiskt så är det nog det enda jag har gjort. Förutom att sova och äta. Jo, mamma var förbi här en sväng i förmiddags. Men annars kommer jag inte på någonting annat, lite tragiskt faktiskt.



Det är fint på våghustorget när det är mörkt ute.



Sötast!




Ett hett tips

Bär inte het soppa samtidigt som du försöker plocka upp någonting, för det kommer bara resultera i att man spiller den över benen och handen.

AJ, säger jag bara!



3 maj 2010





Tog mig en sväng på stan idag innan jobbet, träffade Linn och Sofia. Vi åt lunch på Rosalis och köpte glass på pressbyrån, där vi säkerligen såg ut som ett par fjortisar när vi alla köpte likadana glassar. Precis som fjortisarna som kommer in och handlar på jobbet och ALLTID köper likadant som sina vänner ("du får beställa först, nej men du får, men du får, vad ska du ha?". För, varför vara sig själv?
Sen satte vi oss på en parkbänk i solen och kollade på dom som gör om stortorget, haha.




Min härliga nya mp3 användes flitigt idag när jag satt och väntade på att Linn och Sofia skulle komma. *host* 25min sen, Sofia *host* Haha.

Nej nu ska jag kolla lite mail och sen ska jag sova. För imorrn ja då ska jag städa och träna innan jobbet, det låter väl skoj?




again and again and again and again and again and again AGAIN






Good cop, baby cop

Good Cop, Baby Cop from Will Ferrell



Slapparlördag

Det här har jag gjort idag:

Slappat på soffan
Haft Criminal minds maraton
Gått till affären
Ätit mat
Läst över 300 sidor i en ny bok

och jag har haft på mig myskläder, rufsigt hår och inget smink överhuvutaget

En riktig slappardag med andra ord, och det har varit så skönt! Det tycker jag att jag förtjänade, min lediga helg blev ju bara en dag så då får jag  ta allt slappande på en dag. Imorrn är det bara att ge mig upp tidigt och åka till jobbet igen



What?!



http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/2954500/Chef-dies-after-feeling-eel.html?OTC-RSS&ATTR=News



Helt sjukt! Vem gör något sånt?



I let the flames crawl up and burn right through me

Wakey!Wakey! - Car Crash from Family Records on Vimeo.