Klantarsel

Jaha, då kan man lägga till "nästan sätta eld på köket" till listan över klantiga saker man har gjort. Råkade lägga en grytlapp på en varmplatta så den började brinna. Som tur var så var jag kvar i köket när det hände så att jag kunde släcka det på en gång. Vill inte tänka på vad som kunde ha hänt om jag inte sett det på en gång.

Shit vad klantig man kan vara ibland!




Förvånansvärt positiv

Åååhhh, jag orkar inte röra på mig. Min kropp är helt förstörd, har ont överallt. Natthelgen tar kål på mig varje gång. Och snart måste jag resa på mig och göra mig i ordning för kvällens jobb.. Den här helgen har ändå gått väldigt fort och det är jag tacksam över. Hoppas bara att det går bra ikväll också och att alla snorungar håller sig borta. Mitt tålamod för dom har tagit slut för länge sen!

Det har varit en bra helg! trots att jag skulle vilja sova i ett dygn. Det är inte vanligt att jag är så här positv efter vår natthelg kan jag säga!

Nu ska jag snart bege mig ut i snöstormen!



Winter wonderland

Det är vitt ute, och kallt! Måste säga att det är lite mysigt men jag är inte så förtjust i kylan. Om jag fick välja så skulle nog det vara sommar nu. Vore skönt att slippa frysa ansiktet av sig när man ska gå till jobbet. Vilket jag också ska göra om en stund. Natthelgen är här igen, buu.. Men jag ska väl inte klaga eftersom att jag kommer missa nästa för då är det julafton (!!) och jag har fått ledigt på juldagen, wooo! Ett tag skulle jag inte få det och det kändes ju inte så kul men det löste sig. Nu måste man börja fundera på julklappar också. Har knappt lagt en tanke åt det än, men nu är det mindre än en månad kvar så jag börjar känna att det är dags.

Nu ska jag njuta av min sista timme av frihet!



Misslyckat

Den här helgen har varit ett totalt slöseri! När man måste jobba varannan helg så vill man gärna njuta när man har sina lediga helger och det kunde jag ju inte riktigt göra denna helg. Har legat med feber och ont i hela kroppen och huvudet sen i fredags. På eftermiddan idag började jag må bättre, och tänkte gå och se nya Harry potter filmen på bio. Men väl på bion visade det sig att våran bokning hade försvunnit och det fanns inga biljetter kvar. Så var det med det. Så nu ligger jag nerbäddad i sängen, med strumpor, byxor och tjocktröja och känner mig riktigt deprimerad.

Funderar allvarligt på att lägga mig och sova nu. Ska ju ändå upp tidigt imorrn och ha uppkörning på jobbet igen, woo jag är inte taggad.



Mår som en kratta

Fy fan.. Fick äckel migrän igårkväll på jobbet och när jag vaknade imorse så var den kvar. Härligt att börja dagen med att kräkas, för att tvinga iväg sig och jobba 11-19. Speciellt när det är jätte mycket att göra på jobbet. Ännu härligare är det att komma hem på en fredagkväll och kräkas lite till. Nu har jag utslag i hela ansiktet, och ligger nerbäddad i soffan under duntäcket. Bra start på min lediga helg!



It comes and goes in waves,I am only let to wonder why

ååhhh vad skönt det har varit med ledig helg! Jag vill vill ha ett jobb då man är ledig varje helg! Fast då kanske man inte uppskattar det lika mycket?

Har haft en mycket bra helg, biomys i fredags, igår vilade jag upp mig och idag blev lite sällskapsspel och film. Behöver inte vara mer komplicerat än så. Men nu vill jag bara snabbspola fram tills på tisdag, jag vill åka till dublin nu! Det känns som om det är ganska mycket som jag har att se framemot nu, det känns bra!

Ingen söndagsångest idag inte! Eller ja, lite "måste upp tidigt och tvätta och packa innan jobbet" ångest har jag nog, haha.

Försökte fixa en ny design på bloggen, men kom inte så långt innan inspirationen försvann, kanske fortsätter någon annan dag..

Dagens låt:




Run, run, run away, Lost, lost, lost my mind

Ligger nerbäddad i sängen och känner mig frusen och eländig. Jobbig dag på jobbet, jag hade verkligen ingen energi till någonting. Hade väl en sån där allmänt dålig dag bara. Men imorgon är det en ny dag, och det är fredag! Så det ser jag framemot!

I was feeling sad
Can't help looking back
Highways flew by
Run, run, run away
No sense of time




November

Hur kan det redan vara november?

Hmm.. hade skrivit ett långt inlägg men sen så råkade jag radera det. Typiskt.

Jag orkar inte skriva om allting så här kommer en nerkortad version...

Har inte skrivit på ett tag, har inte haft någon inspiration. Har ändå inte hänt så mycket annat än jobb. I helgen var det natt som gällde, halloween + lön drog mycket folk så vi hade fullt upp. Igår var jag ledig, och jag var ganska seg, så jag gjorde ingenting förutom att försöka hålla mig vaken. Jo, jag var tvungen att cykla till jobbet och hämta min mobil som jag glömt, suck. Eftersom jag var tvungen att vända tillbaka dygnet gick jag och la mig klockan åtta (!!), och det funkade för idag var jag pigg igen. Så nu är det tre tidiga dagar som gäller, sen är det bara ett jobbpass kvar på måndag innan Lisa och jag åker till Dublin på tisdag, jag längtar!

Nu ska jag krypa i sängen, godnatt!