Biotajm!

Blev en helt galen dag på jobbet idag, tydligen så blir det så när alla får lön. Så jag är alltså inte ensam om att bli glad? Men det håller bara ett par dagar och sen vill jag ha nästa lön, och nästa och nästa...

Så efter en väldigt utmattande dag på jobbet så var jag och Lisa på stan en stund och sen gick jag och såg Resident Evil 4: after life 3D på bio med Morgan och Sofie. Jag gillade den! Jättebra 3D, och både Sofie och jag hoppade nästan ur stolen ett par gånger.




Såhär ska det se ut när man går på bio! En massa snacks och popcorn.






Onsdag

Planeringen för idag är följande:

Klippa håret
Åka upp på stan
Kika i lite butiker
Njuta av att vara ledig

Sen så är det inte mycket mer än så



21040

Hade med mig en stegräknare till jobbet igår när jag jobbade 10-19. Och gissa hur många steg jag tog under de nio timmarna jag var på jobbet. Jo, 21.040 steg!! Helt galet! Det är mer än det dubbla mot det man rekomenderar att man går varje dag. På ett enda arbetspass! Det är ca 10km!

Crazy!



Hmm... ett svårt val..

Imorgon är det riksdagsval och jag har fortfarande inte bestämt mig för vilka jag ska rösta på. Kommer inte ens ihåg vad jag röstade förra gången. Kan inte inte säga att jag är speciellt insatt i valet i år heller. Har försökt sätta mig in, men det är så mycket! Jag vet vart jag lutar åt, men kommer nog inte vara helt säker förrens jag har lagt rösten imorgon.


Sitter och kollar på parlamentets stora valdebatt, det här är politik som är skoj! Inte dom vanliga debatterna, dom får mig bara att somna.


"Detta förakt, jag tror jag måste duscha efter det här" "halalsång på skansen" "Hej kebabiriba" Haha =D




snoooozefredag

Det är fredag idag, och vad har jag gjort? Jo jag har sovit. Sov långt in på förmiddan och sen på kvällen somnade jag på soffan.

Vad har hänt? hemma och sover på en fredagkväll? jag känner mig gammal




Åh du sköna säng

Mina fötter värker, har skaffat nya skor på jobbet och dom mördar mig just. Har inte hunnit gått in dom än, så dom klämmer lite var stans. Fast det hjälper nog inte att jag har jobbat tretton timmar idag, först fem timmar med att inventera på ÖoB och sen åtta timmar på mitt vanliga jobb. Ska göra detta på torsdag också. Får väl se hur jag mår i slutet av veckan då jag har jobbat nästan 60 timmar.


Nu ska jag bara njuta av att inte behöva vara på jobbet förrens än om ca 14,5 timma!



Sluta slösa bort min tid!

Var till banken idag, och fick sitta och vänta i en timma för att det skulle bli min tur! Buu för er Swedbank. Slösar bort min dyrbara tid, det är ju inte länge kvar innan jag måste gå och lägga mig. Igår var jag så trött att jag somnade innan nio. Men det gjorde skillnad, för idag är jag inte alls lika trött. Känner mig utvilad. Men det blir nog inte lika tidigt idag, för jag vill ju ha lite fritid också. Och imorgon är det fredag! Så skönt, för jag är ledig lör-sön! Lyxigt! Dvs om jag inte lyckas bli övertalad till att jobba på lördag.




Överraskning

Blev en lång dag på jobbet idag, 8-18, men när jag kom hem möttes jag av en överraskning... Snacka om förvånad jag blev när jag klev in och möttes av den här lappen:



Eftersom att jag har jobbat nästan non stop de senaste veckorna så har jag inte haft mycket ork över till att pyssla hemma. Så mamma bestämde sig för att hjälpa mig genom att göra min lägenhet fin igen. Tack mamma =) 



Jag vill ha kvar sommaren

Har precis kommit hem från jobbet, första officella dagen som jag och Lisa börjar "gå" tillsammans på jobbet. Så nu kommer vi spendera ca 150h tillsammans där. Tror det kommer bli jättebra! Om vi inte tröttnar på varandra, haha.
Det gick bra idag, fast idag var det nog första gången som jag svurit åt en gäst, inte för att "fan" är en grov svordom direkt.. Fast det var rätt åt snorungarna, ger dom inte oss som jobbar där någon respekt tänker jag inte ge någon respekt tillbaka. Inte för att de bryr sig direkt. Fasen vad jag hatar alla jäkla idioter till ungdomar som ska hänga hos oss hela tiden. Bläää.

Det är kallt och mörkt ute nu på kvällarna, usch är vintern redan påväg?
Lisa med sin nya cykel iförd uggs och vantar påväg hem från jobbet ikväll




Nu är det godnatt för mig!



Alla möjligheter..

Det är snart dags för mig att dra mig mot jobbet, och jag har faktiskt inget emot det. Normalt brukar jag räkna ner timmarna tills jag måste åka, men inte idag. Det är nog kanske för att jag inte har jobbat natthelg på ett tag, så kommer nog inte känna likadant imorgon när jag insett att det inte är kul alls att jobba fredag/lördag natt.

Jag har tänkt ganska mycket på framtiden den senaste tiden, och jag är så förväntansfull! Helt plötsligt känns det som om världen ligger framför mina fötter. Vid den här tiden nästa år kanske jag är tillbaka i Austalien och pluggar, eller kanske i USA eller så jobbar på ett kryssningsfartyg i Karibien. Vem vet? Men spännande är det! Jag vet dock med nästan all säkerhet att jag inte kommer sitta här och göra samma sak. Det har jag bestämt.