falskhet

Känner att jag är lite trött på det här med skitsnack och falskhet. Varför behöver man hålla på så? Är det inte bättre att bara vara ärlig eller hålla sina åsikter för sig själv?

Hm.. Jag undrar ibland vad folk säger bakom ryggen på en, vore rätt häftigt att vara en fluga på väggen någon gång.



Ingen partybrud här inte!

Medans alla är ute och festar och roar mig så ligger jag hemma och kollar på tv, och inte är jag ledsen för det! För jag kommer må toppen imorgon medan alla andra ligger hemma och slösar bort söndagen =) Fast å andra sidan kommer jag vara på jobbet och slita så jag kanske inte mår så bra ändå, haha.



Ledig idag, vilket har varit undeeeerbart! Var iväg och kollade på när Kilsmo spelade mot Åmmeberg, det blev 2-2. Kilsmo borde ha vunnit! Och sen tog Micke och jag en snabb sväng till Marieberg och sen har vi varit hemma hos mig och kollat på Surivor. En rätt bra dag om jag får säga så! Imorgon blir det upp tidigt för att jobba hela dagen och sen bär det av mot gymet!

Imorgon är det dags att börja komma igån inför Barcelona resan, man vill ju se bra ut om man ska (förhoppningsvis) dra på sig bikinin igen.




Grrrrrr

Det här vaknade jag upp till klockan sju imorse!! Lätt att somna om när de är precis utanför mitt fönster, tack för den! Härligt när man egentligen fick sova till halv nio! Och ska upp och jobba hela dagen. Nu känner jag mig lite som ett vrak!





Vad är det här för jäkla karma??

Jobbiga sista timmar på jobbet idag, stressigt och en massa irriterande människor. Tur att man har Sofie att skratta tillsammans med i alla fall!

Det känns lite som om det är min tur att ha otur nu! Jag tappar saker på jobbet hela tiden! och för ett tag sen gick adaptern till min laptop sönder, (den kostade för övrigt 700! att byta ut), sen försvann alla tvkanaler utom 1,2,4 och 6:an. Idag när Micke och jag skulle kolla på film så funkade först inte ljudet och sen när vi gett upp och kopplade in mitt wii för att kolla på dvd genom den så fungerade inte det heller. Men så tänkte vi att vi spelar lite istället, jo men då tog ju batterierna i dosorna slut! Det verkar som om all elektronik sviker mig just nu?

Så vi gav upp och kollade på lite survivor på datorn istället. Men survivor är bra så det blev en rätt bra lördagkväll ändå. Synd bara att jag måste upp och jobba imorgon igen, det har jag inte större lust med! Skitväder är det också! Höstem verkar redan vara här, vad hände med sommaren? Skulle inte vara fel att vara tillbaka på Kos!

 




Blondie igen :)

Kunde inte hålla mig längre, nu har jag blivit blond igen. Vi får se hur länge det håller, när jag tröttnat tror jag att det blir rött!

Förut:



Nu:



Det känns lite mer sommar fräscht! ;)



So come on, what are you waiting for?


Lite bilder från den senaste tiden..

















Ibland blir det fel

Lyckades lista ut hur man tar en screenshot med min iphone idag.

Vi pratade om roliga autocorrect misstag igår, och så håller min iphone på och dummar sig idag! Den ville tydligen att Sofie skulle göra deg ;) Ibland är autocorrect bra envis! Jag skulle skriva "yay" men den vägrade ge med sig och ändrade till "gay" hela tiden. Kul när man ska skriva "yay vad roligt" och det blir "gay vad roligt" hela tiden. Ibland blir man lite tokig på den!




Tacomys



Igår blev det taco/filmmys med de här två filurena! Tacos, två filmer och trevligt sällskap!




Grattis Lisa! ;)

Idag fyller den här unga damen 23 år! Välkommen in i klubben säger jag! ;)




You can get addicted to a certain kind of sadness

En ny favoritlåt jag hörde på Nova. Den är speciell, men jag gillar den!


You can get addicted to a certain kind of sadness
Like resignation to the end
Always the end
So when we found that we could not make sense
Well you said that we would still be friends
But I'll admit that I was glad that it was over




Now you're just somebody that I used to know..