en liten uppdatering

Har de två senaste dagarna legat hemma och gjort ingenting. Känner mig som en vek liten sjukling, men orkar inte röra på mig. Det är verkligen lägligt att jag blir sjuk lagom tills jag ska flytta också. Hjälper inte heller att jag ska på kurs om mindre än en månad och har miljoner med saker som ska hinnas klart innan dess. Perfekt!

Men det bryr sig min kropp inte om, för den vägrar samarbeta med mig nu.

I lördags fyllde jag år, fick många fina presenter. Och vi firade kvällen genom att gå ut och äta på Hellas och sen bowla. Jag lyckades till och med inte suga på bowling för en gångs skull! Jag vann på min bana!




the good wife



Har ett litet "the good wife" marathon, det är en sån bra serie! Om man gillar advokatserier tycker jag verkligen att man borde ge den en chans! Är just nu på det 16:e avsnittet



var god och dröj kvar

Sitter och försöker göra någonting vettigt, men eftersom min kropp inte tillåter annat än att ligga på soffan just nu så försöker jag i alla fall försöka ringa runt och flytta försäkringar, tv box osv. Det är ju trots allt bara en och en halv vecka kvar innan flyttlasset går. Jag har hittills monterat ihop en låda!


(den är tom)

Igår var vi hos Matthias och fikade eftersom han fyllde 26. På lördag är det min tur, då blir det förhoppningsvis något roligt som händer. Troligen blir det bowling, det är kul!

Men idag blir det nog att fortsätta det jag gjort hela förmiddan..



Soffan, tv, dator och en bra bok. Orkar ju inte gå mer än ett par steg utan att bli kallsvettig, vet inte vad det är för fel på mig!



dagens bästa vän



Det här är min bästis idag. Somnade klockan åtta igår med huvudvärk, vaknade klockan 4 på natten med huvudvärk, somnade om med huvudvärk, vaknade igen klockan 7 med huvudvärk och ont i hela kroppen. Då gav jag upp och gick upp. Väntade till 9 då ica öppnade så att jag kunde gå och köpa min bästa vän. Kunde ta ungefär tre steg innan jag fick hjärtklappning. Men nu så är det lite bättre.




..cause all that's waiting is regret..


And who do you think you are
Running 'round leaving scars
Collecting your jar of hearts
And tearing love apart
You're gonna catch a cold
From the ice inside your soul



Missarna

Jag saknar mina katter, dom har flyttat ifrån mig och bor nu hos mamma.





Det är bara 2 veckor kvar tills jag flyttar! och har jag packat någonting? nope! Har inte ens några kartonger. Det är som vanligt alltså, men det löser sig!



Skumma drömmar

Jag tror jag jobbar för mycket, eller rättare sagt jag vet att jag jobbar för mycket för i natt drömde jag att jag blev rånad och misshandlad av två gäster från jobbet! Sjukaste är att jag i drömmen försvarade mig så att en av killarna ramlade och slog i huvudet och dog! Jag drömde alltså att jag dödade en av våra gäster! Fast å andra sidan var det ju två skitungar som jag måste slänga ut titt som tätt så kanske tog ut min aggression i drömmen.
 

Och ikväll lyckades jag också ramla ner för trappen på jobbet, slog i armbågen och rumpan. Så nu gör det ont när jag sitter och när jag rör armen. Lyckat!



Seg

Usch, dag 5 av tio och jag börjar ångra mig. Skulle ha varit skönt att vara ledig idag. Men nu ligger jag hemma på soffan och degar. Och det är skööööönt! =D

Har varit en liten shopoholic den här månaden (så nu har jag köpstopp, haha) har beställt lite kläder och skor från H&M och sen har jag köpt påslakan och överkast från Ellos. Men det behöver jag verkligen!

Kunde inte motstå att köpa dom här skorna, dom är så fina!