But when you're standing at a crossroad, there's a choice you gotta make.

Undra om det inte är dags att börja kolla på utbildningar snart?

Hittade en skola som låter rätt intressant, den ligger i Sydney, Australien. Det jobbiga med att plugga ett par år i australien är ju att man inte kan åka hem över en helg direkt...

 


http://www.williamblue.edu.au/

Det svåra är att ta klivet och bestämma sig.

I know there's a blue horizon,
Somewhere up ahead, just waiting for me,
Getting there means leaving things behind,
Sometimes life's so bitter sweet.




semesteruppehåll?

Det verkar som om bloggen har gått på semester nu. Jag passar på att njuta av lite ledighet, och det blir en del resor! Över midsommar var jag och morgan i sundsvall och hälsade på hemma hos sofie. På onsdag åker vi till göteborg i två dagar för lite liseberg och shopping. Och på fredag ja då drar Lisa och jag iväg på en sista minuten resa till kos! Åhhh så mycket roligt att se framemot! Vill aldrig komma tillbaka till jobbet igen!

Längtar efter sol, bad, strand och party! Har inte varit på en charter resa sen mallorca när jag var 10.


(bild från google)

Nu måste jag nog sova för imorgon måste jag packa för göteborg och grekland, eftersom vi flyger direkt från GBG. Sen så är det personalfest imorgon också! Det är full rulle nu!



I don't know who you think you are, But before the night is through, I wanna do bad things with you.

Ikväll blir det myskväll med Lisa framför True blood. Chips, cola och lite snabbmat på det. Kommer bli great!

Nu är det bara tre arbetsdagar kvar innan semestern! Inte helt fel med ledig helg heller om jag säger så! Fast det vore ju underbart om skitvädret kunde försvinna och sommaren kunde komma tillbaka..

Det lutar mot att det blir sundsvall i midsommar... fast det är inte 100 än. Vi får se vad som händer..




tomorrow i'm afraid won't change

Ledig idag för att jag skulle till sjukgymnasten. Och det var ju totalt slöseri med tid. Jag måste tydligen tänka över min situation på jobbet, lära mig att slappna av och inte stressa så mycket. Ja men tack så mycket, det var ju hjälpsamt.

Som rekommendation till huvudvärken som jag har 2-4ggr/vecka så tyckte hon 1 ipren och 2 alvedon. Ja men det lät ju bra att käka varje vecka!

Var upp en sväng på stan och träffade Lisa och Sofie, vi gick en sväng i affärer och sen fikade vi. Nu har jag precis ätit tacos, och till efterrätt en piggelin, mums.







huvudvärk deluxe

Sitter och försöker vakna till, inte lätt att försöka vända tillbaka dygnet efter att ha jobbat sent hela helgen. Det hjälper inte heller att huvudet pulerserar med smärta. Precis som den gjort hela helgen! Räcker det inte med att jag har migrän 2 gånger i månaden? Nu har jag så ont i nacken och axlarna så jag får spänningshuvudvärk också. Känner att jag har ett hälsosamt jobb... Eller inte.. Ska försöka ta mig till vårdcentralen på torsdag för att kolla nacken. Vill ju inte ha några bestående men direkt.

Ledig idag och imorgon men ska in på ett litet möte idag.
Dags för frukost nu!



galen marknadsafton

Marknadsafton på jobbet är en stor dag. Faktiskt en av våra bästa försäljningsdagar. Så det har varit galet mycket hela dagen! Jobbade 16-01.30 så nu känner jag mig rätt sliten!

Jobbhelg i helgen, men ska försöka hinna med lite annat också. En springtur eller två är inplanerad, nu gäller det bara att ta sig iväg också.

Nu ska jag hoppa i säng!



minigolfmästaren

Gissa vem som vann på minigolf för andra gången i rad?









en dränkt råtta

Var påväg hem när skyarna öppnade sig! Snacka om att se ut som om jag precis kommit ur duschen! Kändes sådär lagom säkert att cykla hem med blixtar och dunder!
Men nu verkar det ha lugnat ner sig igen! Vaknade inatt av en jäkla dundersmäll, tror halva Örebro vaknade av åskan. Kan inte säga att jag sov speciellt bra, vaknade upp mitt i natten av kramp i benet, det är ju härligt!






Senaste veckorna i bilder och ord


Jobbparty


Tävling under jobbfesten


Joggingturer vid svartån


Jobb med den här knasen =)


marängsviss på mors dag, vi var för sent ute och hittade ingen tårta =/


Skip-bo på mors dag =D


Fika med Lisa på Bara vara


Skoj med Lisa på jobbet


Fotbollsmatch 1. Kilsmo-Pålsboda 0-4


Fotbollsmatch 2 Kilsmo-Åmmeberg 5-0


Fotboll med Sofie, knäckebrödsätaren =D

Mat på hellas med Lisa


Yummy!

Det var en "liten" inblick i vad jag har haft för mig =D



still I'm searching for something



still I'm searching for something
Out of breath, I am left hoping someday I'll breathe again
I'll breathe again