Jag vill ligga i sängen och sova!

Jag vet att man ska ta vara på tiden när man är på kurs, men just nu vill jag bara krypa tillbaka till hotellet och ner i sängen igen. Mår skit, förkyld, ont i kroppen, ont i huvudet och har knappt kunnat sova någonting. Har vänt och vridigt mig hela natten. Buhu tycker lite synd om mig själv, hur ska jag orka den här dagen?




På väg igen

Då sitter jag på tåget upp mot Stockholm igen. Är påväg mot min femte kurs, ska vara borta tills på torsdag. Får se om jag klara av att hålla mig vaken till jag är framme, känner att ögonlocken är rätt tunga!




Adventsfika

1a advent idag, så jag köpte lite skumtomtar och pepparkakor till jobbet. Känner mig ovanligt pigg för att vara sista stängningen på den här natthelgen! Idag har jag bytt namn till Lisa också, eftersom jag var så klantig och glömde skåpnycklarna hemma.




mitt i kaoset



Det här med att flytta är inte så himla roligt asså. Eller det är kul att hålla på och pyssla i nya lägenheten, men det här med att packa och flytta grejerna suger! Speciellt när det är natthelg också, kommer vara helt död på måndag när jag ska till stockholm på kurs.





Sofie har fått sin vita skjorta nu, så nu tar hon över mig! Känns som om utbildningen gick jättefort! Ska bli spännande att se hur mitt nya schema kommer att bli. Kanske kommer längta tillbaka till att gå skift.



like ships in the night..

Min favoritlåt för tillfället

if its just you and me trying to find the light

Gillar den här videon till låten också, texten är så bra!





grrrrr




GRRRR känner jag bara idag. Krångel med lägenheten och sen fick jag punka på cykeln.



looking better than ever



Tog en sväng upp på stan idag och shoppade lite inför ikväll. För ikväll är det PAAARTY, haha har inte varit taggad på party på väldigt länge, så hoppas att det kommer bli kul! Men det borde det bli!



Fast jag kommer vara extra snygg ikväll med mitt nya, fina lilla sår jag har i pannan efter det skvätte upp kokhet olja i ansiktet på mig igår på jobbet. Huden smälte (!!) där oljan träffade. Fast det kunde ha varit värre.



Promotionbåten

Kom på att jag inte laddat upp några bilder från när jag var på promotionbåten med jobbet. Det var en riktigt intressant och rolig kryssning!


















min fredagskväll






la pimp of da blogg

Jag har pimpat bloggen lite. Vad tycker ni? Jag gillar det, den nya designen passar bättre med årstiden. Jag måste börja tagga till för den årliga julfesten i December. I år är det femte året vi har den! Och i år kommer det vara första gången vi inte är hemma hos Morgan och Sofie. Nu ska vi vara hemma hos mig istället, i min nya lägenhet. Hoppas bara jag hinner få ordning, det måste ju bli en kanon fest i år också!



how many of our parents seem to make it anyway?




Ska sätta igång och packa och städa så fort jag kommer upp ur soffan idag! Det har varit lite trögstartat, men jag känner att jag snart är på gång! Man kan verkligen komma på 1000 grejer att göra som inte är det man egentligen borde göra! Jag är en extremt duktigt person på att skjuta upp saker. Men nu måste jag sätta fart för just nu är målarna i den andra lägenheten och tapetserarar och målar och det borde bli klart ibörjan av nästa vecka. Och då gäller det att få det städat, och sen är det bara att flytta saker för snart ska jag vara ute ur den här lägenheten.




this could really be a good life

Jag är kär i den här låten.




"i want to be the girl that when she falls in love, it's a big deal and it's a rare thing"

Vilken skillnad en ledig dag kan göra. Jag känner mig lugn, och glad och harmonisk. Mitt i kaoset som är min lägenhet just nu. Det är kläder, lådor, böcker, papper och en massa annat överallt.

Jag känner att flytta är en väldigt bra sak för mig just nu trots att jag har 1000000 grejor att göra och bara ett par veckor att göra det på. November är en busy busy månad. Och December likaså. Och jag älskart!




www.trött.se

Fram och tillbaka, fram och tillbaka, fram och tillbaka.

Ja varför inte? Tur att jag inte bryr mig längre, det slutade jag göra för länge sedan. Fast det är fortfarande riktigt irriterande.


Nu ska jag sova!



i can't understand

Har haft den sämsta dagen på länge.

Men ska försöka muntra upp mig med att titta på Filip och Fredrik och kolla efter lite skolor. Sen vill jag bara glömma den här dagen.









Jag kommer sakna dig så mycket, Rami!



hello, hello is anybody out there?



Hello, hello
anybody out there?
'cause I don't hear a sound
alone, alone
I don't really know where the world is but I miss it now


listen, listen
I would take a whisper if
that's all you have to give
but it isn't, isn't
you could come and save me
try to chase it crazy right out of my head

I don't wanna be down and
I just wanna feel alive and
get to see your face again but 'til then
Just my echo, my shadow
youre my only friend