Jag har syndat..

Jag har en sak att bekänna. Jag som hatar att julen kommer så tidigt, att julgodis, julmusik och pynt åker fram i butikerna så fort det börjar bli kallt ute, har köpt julmust! Jag som senast i igår skrattade åt Sofie som ville spela julmusik på jobbet! Men jag blev så sugen och kunde inte låta bli att köpa hem en flaska, så nu sitter jag och njuter av ett glas.






the many faces...

Idag har jag inte bara en "bad hair day" idag har jag även en "bad face day"

  
 



Rast på jobbet

Vad tiden går fort idag! Redan dags för lite rast! Känner mig ovanligt pigg för att vara mitt i natthelgen. Fast det är nog för att jag sov nästan hela dagen!!


Imorgon får jag iaf en timme extra att sova! Glöm inte att ställa tillbaka klockan idag!




Måste försöka vakna till

Var inte hemma förräns klockan var nästan halv sex imorse, håller på och lär Sofie hur man stänger som arbetsledare och det är roligt! Men det är galet hur trött jag är idag! Ville försöka gå upp i en rimlig tid så var uppe vid halv tolv men lade mig på soffan och det slutatde med att jag slumrade i nästan två timmar! Tur att pappa ringde så att jag kunde vakna till!

Är fortfarande helt seg, men tänkte ta mig ut på en liten promenad till affären. Känner att jag behöver röra lite på mig. Ont i kroppen har jag efter igår, det var inte lite att göra!


Från ett par veckor sen när vi var hemma i Joannas nya lägenhet och drack vin.




this is halloween. Halloween. Halloween.

Att jobba natt på McD är ju inte direkt det roligaste som finns så Sofie och jag försökte tagga till lite igår genom att köpa en massa godis på Citygross och sen klä ut oss! För det är ju faktiskt halloween den här helgen!



Är vi inte fina? McDevil och McVamp ;)

  




36 år senare

Lisa och jag som pensionärer i Rio, 2047 :)




http://www.facebook.com/AMFpension




Raw comedy

Igår bjöd vi barn pappa på middag och raw comedy som 50års present.

Imorgon börjar natthelgen och jag är nästan taggad! Det är halloween och vi ska klä ut oss! Kommer bli skoj!




När man borde sova

Borde egentligen ha somnat för länge sen med tanke på att jag ska upp och jobba tidigt imorgon. Men sömnen vill inte riktigt infinna sig. Det snurrar runt så mycket tankar, om allt och ingenting!

Tankar om nu, förut och sen.

Har haft en rätt underbar helg, lugn och rolig. Filmmys med Erik och Lisa igår, lunch med Lisa idag, läskig bio och så lite häng framför tvn.. Så nu borde jag vara pigg inför en ny lång jobbvecka.




Omvänt filmtips

Det här är inte ett "kolla på dom här filmerna för dom är så bra" inlägg. Utan det är tvärtom en varning för att ni inte ska förlora ca 3 timmar av ert liv till dessa kassa filmer! Så känn er varnade!




just move your body

Shit varför ska det bara så svårt att sätta igång och städa? Men det är ju sååååå tråkigt! Men det måste göras! Ikväll blir det filmmyskväll med tokarna på bilden nedan. Tacos (kanske), film och bra umgänge, det blir nog en bra lördagkväll. 


(Kan ni tänka er att det här var 2005!!)

Det är underbart med ledig helg! Och den här helgen ska jag banne mig vara ledig HELA helgen också! Det är slut med att jobba extra hela tiden. Det är inte värt de ynka kronorna det ger.

Nu ska jag sätta på lite bra, hög musik så jag kan sätta igång med städningen!


(fy fasen vad blek jag var här!)



blast from the past

Håller på och rensar igenom min nuvarande och gamla mail och hittar rätt mycket roliga grejer!

Som det fina mailet jag fick från min beundrare "Glenn" (aka Joanna) haha.

Ok, jag vill inte låta creepy, men du är så sjukt snygg... Jag har sett
dig på McDonalds flera gånger runt 2 snåret på helgnätterna efter
krogen. Jag vet vad du heter, för jag frågade en av dina medarbetare.
Jag brukar drömma om dig... Du är HET! Skulle du bli arg om jag bjöd med
dig hem någon gång? Jag brukar tänka på dig när jag skakar räkan... Vi
ses i helgen igen, då ska jag presentera mig...


MVH/Glenn


Har kollat igenom ett gäng skolarbeten från mitt sista år i gymnasiet och det gör nästan att jag saknar skolan lite! Men bara nästan, haha. Flera av mina arbeten i engelska är jag fortfarande väldigt stolt över. Fasen, jag var rätt duktig att skriva på engelska på den tiden! Tråkigt att man tappat ganska mycket sedan man tog studenten.



One person storming off isn't enough. Marshall, storm off with me.

När man är på riktigt kasst humör så måste man göra någonting för att pigga upp sig! Då kan man kolla på lite videos på youtube. Och det hjälpte faktiskt lite!







Förresten om ni vill hitta en ny rolig serie ska ni se på New girl, det har bara släppts tre avsnitt än, men kika in den!
Den här videon har jag gjort:




morgonpigg? nope!

Ååååå... vad trött jag är! När klockan ringde imorse fattade jag inte ens vad det var! Jobbade sen igår, var nog inte hemma förrens kvart i ett. Och sen tog det mig nästan en timme att somna. Så när klockan ringde vid kvart över sju ville jag bara kasta iväg telefonen och sova vidare!

Ska upp på möte med jobbet. Och självklart är mötet klockan åtta enda dagen jag är ledig den här veckan, weeeii.



Jag vill tillbaka till Barcelona där det är varmt!




Can I make it better with the lights turned on...

Har hittat en ny favoritröst tror jag. Birdy heter hon, och hennes låtar är väldigt fina!






if you never try, you'll never know