Packningslista

Borde egentligen sova vid det här laget men fastnade med att börja planera inför resan, har hittat en hel del grejer som jag behöver skaffa innan vi åker. Det viktigaste är nog en resväska just nu. Tror jag kommer åka till rusta eller ÖoB och köpa en. Känner att jag vill ha en rätt billig, hittade en svart som verkade helt okej. Fast det är kanske bättre med en färgad? så att man ser den lättare? Jag vet inte, får åka och kika nästa vecka. 
 
Hittills har jag kommit fram till att jag ska ha med:
 
Reseapotek (typ ipren, resorb, första hjälpen)
KameraX2 (digital + system)
Reselakan
Resehanduk
Ett par bra joggingskor
Mobil + laddare (har även som Mp3)
 
och sen kläder och lite annat smått..
 
Har jag missat något bra som är värt att ta med sig?



Rastlös

Ugh idag kom ångesten och rastlösheten. Känns som jag har slösat bort nästan hela veckan på att bara ligga hemma och stirra. Men imorgon ska jag jobba igen, kan ju hoppas att det går bra för jag känner mig inte helt hundra än, men kan bara inte ligga instängd här hemma en dag till. 
 
Jag har inte riktigt fattat att det är September om två dagar. September?! Var sjutton tog sommaren vägen?? Den bara blinkade förbi!
 
Tänkte bjuda på några bilder från Barcelona, orkar inte lägga upp så många just nu men några stycken i alla fall. Vädret var helt underbart hela resan, som mest tror jag det låg runt 38 grader! Kanske inte konstigt att jag blev sjuk efter ha kommit hem till 14 grader och regn mitt i Augusti!
 



Nu måste jag sova, ska upp rätt tidigt imorgon. Godnatt!




suck

Kom hem från Barcelona i fredags (som för övrigt var helt underbart), jobbig dag på jobbet i lördags och igår söndag blev jag sjuk. Så jag har spenderat hela dagen med att ligga i sängen. Känns  sådär när allt jag vill göra nu är att tjäna ihop pengar, träna och fixa i ordning allt innan vi åker om ca 4 veckor. Tiden går så snabbt och jag har inte fixat någonting.
 
Men jag ska se till att vila för att bli helt frisk och sen är det dags att ta tag i allting. Jag längtar så till den 25 september!
 
Här är förresten lite bilder från Gotland i sommras:
 



Get fit for Ibiza

Just nu består livet av att jobba, träna och längta efter en massa olika skojigheter! Jag och Sofie har bestämt oss för "operation get fit Ibiza", så de kommande åtta eller något veckorna kommer handla om att träna, träna och åter träna för att komma i form inför strand och party. Joanna är också på, så det kommer bli väldigt spännande att se hur det går för oss!
Det nyaste tillskottet i familjen: Fluffy
Oj så fel vi hade när vi trodde det skulle bli en lugn kisse. Men så grymt söt och busig! Tur att den inte fått
speciellt vassa klor eller tänder än, annars hade mina armar varit förstörda sen länge.
Nu ska vi snart åka mot Göteborg, Liseberg och fotboll!



I'm Gonna Pack My Bags And Leave This Town

Den 25:e september lyfter planet mot Ibiza och ett par månaders ledighet för min skull. Men mig kommer jag ha tre sköna brudar som ska spendera en vecka med att sola (förhoppningsvis), bada (troligen) och parta (kommer ske en hel del). Efter Ibiza reser Sofie och jag vidare i Spanien medans de andra två åker hem till Sverige igen. Kan inte riktigt fatta att vi bestämde och bokade resan inom ett par veckor, och nu är allting bokat och betalt.
Nu är det bara väntan som återstår. Och en hel del packande och planerande. För jag har ingen aning om hur länge jag kommer vara borta eller vart jag kommer åka. Men det är en del av det som gör det så kul!
En sak är säker! Alla på Ibiza får se upp när vi kommer, för när det är vi fyra händer det alltid något spännande!