Slutet på 2012

Det här året har nog varit ett av de snabbaste någonsin, och det har hänt en del saker.
 
Förra året skrev jag såhär efter nyår : "Gott nytt år! Hoppas att ni känner samma spänning inför det kommande år som jag gör. Jag ska se till att få ut så mycket som möjligt av det här året"
 
Det blev inte riktigt som jag hade planerat det, men säg när det blir det? Rätt händelserikt har det varit i alla fall.
 
x. Jag flyttade
x. Jag blev temporärt hemlös
x. Jag flyttade hem till min bror
x. Jag var rödhårig ett tag
x. Jag åkte till Madrid och såg när Real Madrid vann ligan
x. Jag jobbade nonstop under en lång tid
x. Jag och tjejerna åkte till Gotland
x. Jag sa upp mig
x. Jag fick erbjudande att bli restaurangchef
x. Jag tackade ja och gick med på att vara tjänstledig i fem månader för att resa
x. Fem månader blev en månad
x. Jag, Morgan och Micke åkte till Barcelona och kollade på fotboll
x. Jag och tjejerna reste till Ibiza
x. Jag och Sofie reste runt i Spanien
x. Jag och Sofie upplevde en väldigt spännande bilresa i Malaga
x. Jag kom hem och blev restaurangchef
x. Jag bestämde mig för att köpa Matthias lägenhet
 
Och nu är året snart slut, jag vet inte riktigt vad som väntar under 2013 förutom att jag fyller 25 (buuuu) och att jag vill ut och resa mer.
 
(Jag och Sofie efter vi lämnat tillbaka bilen i Malaga, bilden representerar bilresan
(och efteråt, hur lyckliga vi var över att åka buss)
 
 



GOD JUL!

Ikväll har vi haft uppesittarkväll med bingolotto och julklappsbyte. Hög mysighetsfaktor och en massa fina klappar men tyvärr inga vinster.
 
Jag hoppas att alla får en riktigt god jul med många fina julklappar och mysiga stunder!
 



Lussevaka 2012


Kom precis hem från årets lussevaka på SF, det började vid midnatt och slutade straxt innan åtta morgonen, så nu har hjärnan svårt att hänga med för det känns inte som om det borde vara morgon nu. Jag har ju inte sovit mer än en timme igårkväll innan vi åkte iväg. Och nu är jag pigg så känns ganska meningslöst att försöka sova, fast kommer nog däcka av förr eller senare.
Förutom tre förhandsvisningar så var det också filmquiz. Och jag vann! Eller jag kom tvåa rättare sagt! 10/10 rätt och ganska nära på utslagsfrågan. Fick en påse fylld med godis och en gratisbiljett till nya filmer Django, så jag är nöjd!
 
Årets filmer:
 
 
Mammas pojkar skulle jag nog aldrig själv ha valt att se men den hade sina roliga stunder, Jack Reacher var favoriten av de tre, en helt okej actionrulle med Tom Cruise och Silver linings playbook (eller "du gör mig galen!" (?!) som den heter på svenska) var lite seg ibörjan men blev bättre på slutet. Det var en helt klart lyckad natt och det vore kul att göra det till en tradition.



Sjukstuga

Efter att ha kämpat hela förra veckan mot att bli sjuk så smög sig sjukdomen på igår när jag var ledig. Så idag är jag ett vrak! Ont i huvudet, stel i hela kroppen, förkyld till 1000, hosta och feber. Så nu går det inte att förneka att jag är sjuk längre, imorgon ska jag vila och försöka bli frisk, har inte tid att bli sjuk, massor att göra på jobbet just nu och sen är hela lägenheten täckt av kartonger med mina saker. Förhoppningsvis så ska vi skriva kontrakt snart, så det är inte länge kvar innan lägenheten är min, och då blir det ut med Matthias saker och in med mina. Ska bli skoj att se vad jag packade ner i kartongerna för en massa månader sen, har nog glömt bort hälften av det. 
 



Läggdags?

Jag tror att det är dags att sova när man håller på att ställa klockan på telefonen när man tänkter "var lade jag telefonen?". Jag tror att huvudvärken jag har haft hela dagen har dödat lite av mina hjärnceller. Så jag tror att jag tar och säger godnatt nu.



Söndagsångest? Javisst!

Det är någonting med söndagar.. Jag vet att jag har sagt det förut men jag säger det igen. Söndagar är så... extremt tråkiga och deppiga. Troligen för att man vet att det snart är dags för en ny lång arbetsvecka, men jag får så kallad söndagsångest även om jag är ledig på måndagen. Så jag vet inte vad det är men söndagar och jag klickar bara inte, och det är oftast söndagar som jag är ledig. Så egentligen borde jag älska denna dag, men usch vad jag inte gör det. Men adventsfika hemma hos Lisa gjorde denna söndag bättre i alla fall.
 
Tänkte att jag slänger in lite bilder från Spanien då och då istället för alla på en gång, det är jag för lat för.