ursäkta min bitterhet..

..men den här veckan är bara inte rolig. Det var kanonväder idag, men för min del kunde det lika gärna ha varit regnstorm ute för jag satte inte min fot utanför dörren mellan halv sju (på morgonen) och halv nio (på kvällen) idag. Dumma, dumma,dumma jobb som tar upp all min tid! Och imorgon är det kryssning med jobbet, försöker att vara taggad och positiv men det går bara inte. Känner mig lite negativ just nu, haha.
Men nu är sommaren här! Min favorit årstid, och efter den här veckan är det dags att vara ledig lite oftare, känner att det har blivit lite för mycket jobb den senaste tiden. Måste passa på att njuta av livet också!



Madrid

Kom hem från Madrid i tisdags, och vi hann inte mer än landa på Skavsta innan jag längtade tillbaka. Jag gillar staden, även om spanjorerna inte var så trevliga (de flesta iaf). Vi hade kanon väder (över 30 grader varje dag), och att gå på Santiago Bernabeu och se Real madrid spela var hur grymt som helst. Att se dom fira ligavinsten med 80.000 personer var bland det häftigaste jag sett. Här slängt ihop lite bilder från resan: