Standing in the light 'til it's over

Never apologize for how you feel. No one can control how they feel. The sun doesn’t apologize for being the sun. The rain doesn’t say sorry for falling. Feelings just are.
 

Ledig tre dagar i rad, en liten minisemester för min del. Och det behövs! Märks att både kropp och själ är lite utslitna efter den här sommaren, och den är inte ens över än. Inte på långa vägar, stor kontroll på jobbet om tre veckor och jag växlar mellan blind panik och viljan av att det bara ska vara över snart. Så jag äntligen kan slappna av, det har legat i bakhuvudet på mig hela sommaren men nu är det så nära så jag lever i ett nästan konstant tillstånd av hjärtklappning och svårt att andas. Kan inte sluta tänka, speciellt inte på kvällarna så bra sömn finns typ inte. 
 
Men när det är över kommer det vara den bästa känslan någonsin (om det går bra vill säga), och ett par veckor efter det så sticker vi till Barcelona i en vecka. Det är ljuset i min tillvaro!
 



you're losing your memory now

Säg inte att sommaren är påväg att ta slut?! Jag vill ha meeeeeer! Mer sol och mer värme! Det har faktiskt varit en riktigt bra sommar i år, hade varit skönt om man hade haft mer tid i solen men tiden har gått till att jobba och träna. Men i September så hoppas jag att jag kan få lite kvalitetstid i solen när vi troligen sticker iväg till Barcelona i en vecka!