Vuxenpoängen trillar in

Nu är äntligen köpet av bostadsrätt klart, tog bara ett par månader.. haha. Men skönt att ha det klart, så nu vill jag bara komma igång och fixa här hemma. Men det är svårt att veta vart man ska börja, skulle vilja renovera allting men har nog inte riktigt resurser till det. Något jag skulle vilja köpa nu på en gång är en diskmaskin! Åååh vad skönt det vore, är så grymt segt att diska hela tiden. Och en tvättmaskin och badkar hade inte heller varit helt fel, men det får nog inte plats tyvärr. Haha, ja det finns lite saker som jag vill ha just nu. 
 
Fyller iofs år på tisdag så kanske ska passa på att skriva en önskelista? 
 
Fast mest av allt önskar jag mig en långresa till något varmt och härligt land, åååhh vad skönt det hade varit att komma bort från snön och kylan! Men på måndag blir det en tur till Milano i alla fall, längtar som bara den! 
 
 



Restaurant leadership practices

Är framme på hotellet i Stockholm, det är dags för en ny kursvecka och jag börjar verkligen att känna mig som hemma här nu eftersom det är sjätte kursen jag är på. Och i maj ska jag tillbaka hit en sjunde gång. 
 
Min rumskompis har inte kommit än, ska bli spännande, kanske får bo med en dansk tjej, vem vet? Kursen är på engelska men det tycker jag bara är roligt, det är inte så ofta man får använda det längre. Så nu blir det en dryg vecka i stockholm, sen hem och fira Sofies födelsedag. Efter det är det ungefär en vecka kvar innan vi sticker iväg till Milano och firar min födelsedag.