Glossybox

 
 
Jag har hittat något underbart och det heter glossybox! Min första box kom idag och det kändes som om jag fyllde år eller som att det var julafton. För 139kr/månad så får man en fin box hem i brevlådan varje månad och den innehåller fem st olika produkter. Denna månad var det bla. en eyeliner från elite, dry conditioner (torr balsam) och sminkbortagningsservetter. 
 
Kika in här Glossybox om ni är intresseade!
 



Lite nervöst

Hur fort har inte den här månaden gått? Är det verkligen den 25 januari imorgon? craaaazy! Dagarna går så fort, och jag längtar hela tiden efter nästa lediga dag, men lika fort som den kommer så är den förbi, haha! Att tiden går så fort är inte bra för mina nerver, för det betyder att jag snart ska åka på kurs (snart som i nästa söndag) och det börjar göra mig riktigt nervös!! En hel vecka ska spenderas i huvudstaden tillsammans med andra svenskar och så några danskar, kursen kommer att vara på engelska. Men jag kommer säkert att lära mig en massa nyttiga saker!
 



Milano,baby!

Då är flygbiljetterna till Milano bokade och betalda, hela 386 kr tur och retur gick det på, så den 18 februari sticker jag och tjejerna iväg! Jag tänkte att jag måste fira min 25års dag med stil, så det blir en liten snabbresa på tre nätter. Nu blir det lite roligare att fylla år, fast helst hade jag nog stannat kvar som 24.
 
 



monday..

 
Jag vill inte ha måndag.



Someone




Pyjamas for the win

Idag har varit en perfekt latardag, jag har varit hemma och bara gjort det jag har känt för stunden. Så det har blivit pyjamasbyxor hela dagen, jag vet helt skandalöst, haha. Men jag behövde en sådan dag tror jag, min kropp har varit lite sur på mig ett par veckor nu. Så nu är det dags att stressa mindre, äta bättre och träna mer och ta vara på stunderna jag faktiskt är ledig och inte tänka på jobbet hela tiden. 
 
Men jag har faktiskt fått lite gjort idag också, har packat upp lite mer grejer här hemma, och packat ner lite av Matthias saker. Men det är svårt när det är saker överallt, mina, Mickes och Matthias saker. Men en liten sak i taget så ska jag nog få ordning här till slut.
 
Nu ska jag fortsatta min latardag och sätta min framför tvn med lite saltlakritsglass och katterna som sällskap.
 



Slappna av...

Jag ringde in det nya året med tandvärk. Yup, det är min tur det. I förrgår hade jag inte tid att ha ont, jobbade och sen var det raka vägen hem till Lisa som bjöd på tre rätters nyårsmiddag, det var jättetrevligt. Sen var det bara hem och sova eftersom jag började tidigt igår. Så under hela gårdagen försökte jag ignorera att jag hade ont, och det fungerade väl sådär, somnade när jag kom hem runt halv fem, var sen vaken i en timme och somnade igen vid nio.
 
Men idag, jisses, idag gick det inte att ignorera! Har aldrig haft så här ont i munnen någonsin tidigare (och då har jag haft tandställning!) det spred sig ut i hela kinden och ner på halsen till och med! Så jag bokade en akut jourtid och var helt redo att betala tusenlappar. 
 
Men så visade det sig att tandläkaren inte vet vad det är för fel på mig, jag är något av ett mysterium. Så med rådet att knapra alvedon och ipren, och slappna av (!) så fick jag snopet gå hem. De tror att det kan vara en blandning av att jag ligger och spänner käkarna på nätterna, att jag har varit sjuk och att det är början på en inflammation som förhoppningsvis kommer att ge sig om jag slappnar av. 
 
Ja men det var ju enkelt! Så nu har både sjukgymnasten och tandläkaren sagt till mig att jag måste lära mig att slappna av. Hm... uppenbarligen är jag en väldigt spänd människa. 
 
Och tillråga på allt så har min telefon typ lagt av. Så svarar jag inte så är det för att jag inte har något batteri eftersom att den vägrar att ladda. Välkommen 2013! Weeeeiii.