I'm on my way

 
Nu händer det saker här hemma igen, golven i sovrum, hall och kök är nu slipade och lackade. Ser nästan helt nytt ut och jag är supernöjd! Kostade inte så mycket heller så det känns riktigt bra. Någon gång nästa vecka ska jag försöka lura med mig någon att åka och titta på tapeter så jag kan börja med det också, känns som om det vore smidigt då jag redan har flyttat ut alla möbler (det mesta är i vardagsrummet).
 
Ska kika på en diskmaskin också, det kommer bli väldigt skönt att ha! 
 



go somewhere

 
 
 
 
 
 



Every new day...




do all the things I should have done

 
Det börjar sakta men säkert hända lite saker här hemma, nästan alla garderobsdörrar är målade nu (de behöver nog ett lager till) och jag har bokat in slipning av golven i kök, hall och sovrum. Så om en vecka kommer jag ha snygga golv! Har inte bestämt hur jag ska göra med vardagsrumsgolvet så det får vänta lite. Tror att nästa projekt kommer att bli tapetsering av köket. Sen försöka lista ut hur jag ska göra med resten av köket, är riktigt sugen på att byta luckorna och bänkskivan. Men jag får ta lite i taget! 
 
 
 



I need to breathe, I not your robot

Tiden rullar på fort, sommaren är här och det är helt underbart! Livet känns mycket lättare när det är varmt och soligt ute, hoppas att det håller i sig så att vi får en riktigt fin sommar. Tyvärr så jobbar jag större delen av sommaren, men får passa på att njuta när jag väl är ledig.
 
Här kommer lite bilder från Thailand, som var helt underbart! 
 
 
Åh, längtar tills nästa resa!