tell me do you feel the same

Jag har lyckats ladda ner bilderna från Malaysia till datorn nu, så småningom så kommer jag lägga upp lite fler, men här får ni ett provsmak från när vi var till KLCC och petronas towers. Riktigt häftiga! 
 
 
 
 



its always a good time

Igår gjorde vi någonting vi inte brukar göra så ofta (okej aldrig) tillsammans, jag och brudarna drog ut i skogen och grillade, drack lite cider/vin/drinkar och bara hade det mysigt. Det var riktigt trevlig att sitta ute i skogen med en liten eld och grilla korv och marshmallows. Christoffer var snäll nog att skjutsa och hämta oss på natten, men nästa gång när vi alla är lediga så tar vi med oss tältet och sover kvar. 

 
 
 



Now we're swallowing the shine of the summer

Jag vet.... det har varit riktigt dött här ett tag nu. Men jag har faktiskt haft ganska bra anledningar! Malaysia och Thailand var alldeles underbart så jag var lite upptagen med att hitta på roliga saker där som t.ex. åka runt på mopeder på Koh Lanta, njuta av solen när den var framme, äta en massa gott, gå runt i en grotta bland insekter, spindlar och en hund (!). Vi lyckades även få med en riktigt utekväll som slutade med att flera av oss låg och krälade utanför hotellet vid fyra på morgonen (haha). Och en massa annat roligt förstås. 
 
Sen vi kom hem har jag jobbat, köpt en ny dator, varit hemma med migrän och sen jobbat lite till. Har faktiskt klämt in två biobesök också, var på Iron man 3 med Micke i söndags och idag var Lisa och jag och såg Warm bodies. 
 
Just nu håller jag på med att laddar batteriet till kameran så att jag kan ladda upp bilder från resan.