Sick

Lagom till min första lediga dag på över två veckor och jag går och blir sjuk. Feber, ont i kroppen, taggtråd i halsen och förkyld. Antar att det var min tur nu bara för att jag ville slappna av och vila. 



Martin Graduation

 
Kom nyss hem från ha varit i skolan hela dagen och sen varit volentär på examen för eleverna som nyss har blivit klara med sin utbildning här på Martin College. Jag och Julia (till vänster) kände att det var väldigt kul att vara med och hjälpa till eftersom vi troligen kommer att missa vår egen "graduation" (i alla fall jag). Var så kul att se alla med sina examenskläder på! Tänkte ta lite mer bilder, men självklart dog telefonen och kameran jag hade tagit med hade inget batteri. Men skolan tog en bilder så visar lite när dom lägger upp. 



SCHOOLIES

Jag tror min värsta mardröm har kommit till Surfers Paradise.....
 
 
30.000 skrikande, fulla, otrevliga ungdomar i åldern 17-18 har invarderat Gold Coast för två veckor av "Schoolies" (Australiens svar på Spring break) och självklart så bor vi mitt i smeten av det.Värst var det i lördags, första dagen på schoolies då jag åkte språrvagnen hem efter jobbet, ett gäng skrek hela vägen! Kändes som hundra år men tar egentligen bara 10min.
 
Och eftersom man studerar events så var det självklart en bra idé att skriva upp sig på att vara volentär på Schoolies hela den här veckan, hahahha. Så igår jobbade jag halva dagen och sen var det bara raka vägen till Melbas som är en nattklubb där dom håller flera av schoolies festerna, som är alkoholfria eftersom dom flesta är under 18. Will Sparks var DJ igår, det var kul. Imorgon är det Joel Fletcher och på torsdag är det pool party i Hilton Hotel med Scott och Vicky från Geordie Shore (har ingen aning om vilka det är, hahah)
 

Om ni vill kika på vad schoolies är så finns denna video:
 
Schoolies
 



GOLD COAST CAR SHOW

Igår efter 1 timmes härlig sömn (jobbade på natten innan) så åkte jag, Mel och Julia iväg till Mudgeeraba (komplicerat namn!!) och var volentärer på Gold Coast Car Show. Fem timmar i stekande värme (ca 40 grader!!), där fick jag fick hjälpa till med att öppna/stänga en grind för bilar, lämna växel, sälja drycker i dryckesvagnen (tjejen som var där innan började gråta för hon tyckte att det var så jobbigt), fylla på toarullar på alla toaletter samt sopa golvet. Stod även en stund och klickade biljetter. 
 
Kanske inte behöver nämna att jag var lite trött när jag kom hem vid ett på dagen? 
 
Julia och Mel
 
 
 



NOVEMBER

Om ni undrar varför jag inte uppdaterar så ofta så är det för att jag knappt har tid till det och för övrigt så händer inte så mycket kul just nu. Halvvägs in i November och har haft två lediga dagar. Jag har en till att se framemot innan månaden är över, haha. Nedan kan ni se mitt "fina" schema. 
 
 
 
 
Jag längtar till slutet av nästa vecka för då är vi klara med det här blocket och alla presentationer och inlämningar är klara. 
 
För övrigt så har jag idag sett två kackerlackor för första gången sen jag kom hit i juni! Som tur är så har vi inte några i vår lägenhet! (ta i trä!)
 



Poolparty

Igår var jag hemma hos en klasskompis och vi hade ett litet poolparty på förmiddagen, vi drack bål gjord på champange, vodka, juice, sprite och jordgubbar, mmmm så gott!

Tyvärr kunde jag inte stanna så länge efter jag var tvungen att jobba på kvällen/natten. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



Melbourne cup day

I tisdags var det 'Melbourne Cup day', och hela Australien firar genom att dricka, äta och klä upp sig. För er som inte vet vad Melourne cup day är (jag visste inte heller) så är det alltså ett hästrace. Och då menar jag ETT hästrace, som är över på ungefär 5min. Så hela Melbourne får två dagar ledig för det här racet, haha. Och resten av Australien tar chansen att förvandla jobbdagen till en ursäkt för att klä sig fint med hatt och äta gott.
 
Jag hade totalt glömt bort det, så lärarna "tvingade" mig och ett par till att gå hem och ta på oss finkläder. Sen bjöd dom på massor av god mat! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Två stycken hästar dog efter racet! En fick hjärtattack och den andra bröt benet, allt för ett 5min race, helt galtet. 
 
 



I could go on and on

Efter en hektiskt jobbhelg är det måndag och jag har en ledig dag som ska spenderas med att plugga. 

Efter en burrito och juice är jag redo!