Give me Monday Please

Vad sägs om att vi spolar förbi den här helgen?
 
 



Sushi train

Förra veckan gick jag och ett par tjejer i klassen iväg och åt sushi under lunchen. Har aldrig ätit på ett "sushi train" förut, man plockade bara av dom tallrikarna man ville ha och tallrikarna hade olika färger som stod för olika priser. När man var klar samlade man ihop tallrikarna och betalade. Väldigt smidigt, och gott!










All work and no play

 
Det var inte lätt att gå till skolan idag när jag hade den här utsikten klockan åtta imorse.
 



Love the life you live

Internet är super segt igen, troligen så är datan slut för månaden. Men lyckades ladda upp lite nya bilder i alla fall. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



Everyday is a new beginning

Ute med hangover crawl
 
 
Från Mercedes benz fashion week
 
 
 
 



I will miss you

I söndags gick farfar bort efter kampen mot cancer, så det blev ett jobbigt slut på förra veckan. Det är en hemsk sjukdom och jag hoppas att den inte kommer att drabba någon mer i familjen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



McLinda (again)




Fick jobb på McDonalds idag! Ska bli skönt att tjäna lite pengar igen. 



Walk on the beach








Vitamin D



Värmen är här, såååå skönt! 



Hangover crawl





Var ute igår, en av kompisarna här är guide för The Hangover crawl. Det var kul, vi bowlade, spelade biljard och var på totalt sex barer/klubbar. Är skönt att jag bor på samma gata som barerna så det är nära hem. 



In paradise

 
 



Behind blue eyes

 
Efter att ha ägt min dator i över 1,5 år så råkade jag häromdagen upptäcka att den har en minneskortläsare, hahahaha. Så nu kan jag äntligen ladda in bilder från min systemkamera, så ska försöka ladda upp lite här.
 



Back to school

 
 
Veckorna hemma i Sverige flög förbi! Försökte hinna med att träffa så många som möjligt när jag var hemma, så varje dag hade jag någonting inbokat. Det var rätt jobbigt när jag skulle åka tillbaka till Australien, kändes konstigt att lämna alla hemma igen. Men nu när jag är framme igen så känns det okej, känns bra att komma in i "vardagen" igen. 
 
 
Började skolan igen igår, har inte haft några problem med att komma ikapp med allting jag missat vilket känns väldigt skönt. Har fått några nya klasskamrater också, det är roligt! I helgen ska det bli runt 30 grader, så nu ska det solas!