Skottland

Nästan ett år sen jag skrev här sist, hur fort har tiden inte gått? Kommer knappt ihåg vad jag har gjort med tiden. Men nu händer det saker igen, jag har precis tackat ja till fyra år i Skottland!! Så i September så flyr jag landet igen, denna gång är det verkligen på riktigt eftersom jag i princip flyttar från Sverige permanent. 
 
Det kommer blir en Bachelor of Arts with honours in Human resource management på University of Stirling, i Stirling Skottland. Stirling ligger mellan Edinburgh och Glasgow, så det tar inte lång tid att åka in till storstäderna.
 
Vem trodde att jag skulle hamna i Skottland? Inte jag i alla fall, jag som hatar kyla och regn haha. MEN kolla in den här naturen!
 
 
Varför blev det då Skottland? Jo jag ville studera i ett engelsktalande land där skolan inte kostar skjortan och man kan åka hem och hälsa på utan problem. Och då är Skottland perfekt eftersom EU medlemmar inte behöver betala någon terminsavgift, det tar runt två timmar med flyget hem till Sverige och kostar inte mer än att ta tåget till Göteborg, och jag har alltid varit lite svag för den skottska dialekten så det är en bonus.