Stockholm

Ikväll bär det av mot Stockholm, en massa människor i en liten lägenhet, gröna lund och utgång.
Kommer nog bli en skoj helg!



Money Money

Vet ni vad som har hänt idag?

Jag har fått lön! Jag har faktiskt pengar på mitt konto just nu! Det är inte mycket pengar.

Men det är någonting! Woo!



Något mer?

Något man lär sig när man jobbar på McDonald's är tålamod, eller man skulle kunna tycka att det är något man borde lära sig. Men jag tror bara att mitt tålamod blir sämre och sämre. En perfekt gäst är för mig en som kommer fram till kassan, utan att stå och vela, säger vad den vill ha, betalar och går därifrån med ett artigt tack. Om jag behövde slippa fråga varje person vad de vill dricka, vilken storlek på allt, vill de ha plusmeny? vad de vill ha i happy meal osv. så skulle jag nog inte vara lika trött när jag kom hem.
För hur ofta på ett arbetspass får man inte höra?

Linda: Hej!
Gäst: En cheese och en dricka.
Linda: Och vilken dricka vill du ha?
Gäst: eh.. Cola.
Linda: Och vilken storlek?
Gäst: Vad kostar en mellan?
Linda: 16kr
Gäst: Och en liten?
Linda: 10 kr
Gäst: Okej jag tar en liten
Linda: Okej, det blir 20kr tack.
Gäst: Nej, du förresten jag tar en mellan istället (skramlar med små mynt)
Linda: (suck inombord) Javisst!

Men för sjutton!! Kunde du inte ha tänkt igenom vad du vill ha när du ändå stått i kön i fem minuter!? Och folk klagar pa att det tar sån tid!



Ledig

Det är skönt att vara ledig. Tänk om man kunde få betalt för att vara ledig? Då skulle man kunna göra precis vad man kände för hela tiden! Det skulle jag och säkert resten av befolkningen gilla.

Och nu verkar det som om det fina vädret är tillbaka! jag hoppas att det bara blir bättre och bättre!
Sånt här väder vill jag ha:





Fired up!



http://www.youtube.com/watch?v=gc5stZMfpv0

Om ni har lika sjuk humor som jag och gillar filmer som Superbad och The Hangover så måste ni se Fired up! Sjukt rolig! Men som sagt, man måste ha en speciell slags humor ;)



Angels on the moon

Do you believe, in the day that you were born?
Tell me, do you believe? (do you believe)
And do you know, that every day's The first of the rest of your life?

Don't tell me if I'm dying, 'cause I don't wanna know
If I can't see the sun, maybe I should go
 Don't wake me 'cause I'm dreaming, of angels on the moon
Where everyone you know, never leaves too soon


Don't tell me if I'm dying Don't tell me if I'm dying

Thriving Ivory - Angels On The Moon



Tänk om

Idag var det första gången sen vi kom hem som jag verkligen tänkte på hur det skulle ha varit om vi stannat längre i Nya Zeeland. Jag tror det har att göra med att jag var i Sthlm igår för att fira min kusin och moster, och jag fick många frågor om resan. När jag tänker efter så har jag inte tänkt så mycket på det de senaste två veckorna. Jag har varit så upptagen med att komma in i det vardagliga livet igen.
Därför slog det ganska hårt när jag väl började tänka efter. Jag ångrar inte att vi åkte hem. Eller jag vet inte om det är det jag bara försöker intala mig själv. För visst undrar jag hur det skulle ha varit om vi hade stannat.
Jag vill verkligen inte att det ska bli som förra gången jag kom hem, jag vill verkligen tro att det är annorlunda den här gången. Men idag kände jag mig lite som jag kände mig för ett år sen, och det skrämmer mig. Jag är glad över att vara hemma, det är jag verkligen. Men det kommer alltid finnas en del av mig som tänker "tänk om".

Det känns som om jag aldrig kan vara riktigt nöjd.



Slut

Jag hade tänkt uppdatera här för två timmar sen, men bokstavligen påväg till bloggen så somnade jag på sängen. Jag har varit så trött idag så att det inte är sant! Kunde knappt sova i natt, det är så varmt, och så gick jag upp kvart över fem för att gå till jobbet. Min cyckelpump gick så lägligt sönde igårkväll när jag skulle pumpa cykeln och ingen av grannarna öppnade dören så jag kunde inte låna en. Så jag fick gå imorse.
Jag var ganska pigg när jag vaknade men jisses vilken koma jag hamnade i runt nio imorse! Och när jag kom hem vid efter fyra var jag helt slut! Ont i fötterna och i huvudet också!

Men nu känns det lite bättre! Igår var jag ledig, jag, Joanna och Johannes drog till Gustavsviks utomhusbad och svalkade oss. Synd bara att det blev mulet och började regna lite! Men vi hade skoj ändå!
Om jag inte får några fler tider, så jobbar jag inte förrens på onsdag! Så jag har några dagars ledighet!