Exmouth

Exmouth. Sen eftermiddag.

Hetta, frustration och fruktansvart litet. Mitt forsta intryck av denna "stad". Och vi ska vara har i fem natter.

Det ar sa varmt att sa fort man gar utanfor dorren sa rinner det overallt! Och da menar jag overallt. Stallen man inte ens visste man kunde svettades pa. Det ar knappt ingen ide att duscha for man blir helt genomblot sa fort man kliver ut.
Vi kom hit imorse kl fem pa morgonen, efter en lang bussresa med greyhound fran Monkey mia. Eftersom receptionen inte oppnade forrens kl sju sa fick vi sitta utanfor och vanta, nar vi val hade hittat stallet, det var en liten bit att ga..
Sa klockan atta fick vi vart rum, som tur ar har vi det for oss sjalva, med tv och badrum och det viktigaste, aircondition! Vi var ganska slut efter att ha akt buss hela natten. Behover jag saga att vi la oss och sov tills klockan var tva pa eftermiddan?

Sa nar vi val klev ut igen pa eftermiddag och skulle hitta "centrum" sa var vi fardiga att svimma av varmen. Men vi har varit duktiga och druckit massor med vatten, sa som tur var sa hande inte det! Men jag kan saga att "centrum" inte var sa stort. Det tog oss knappt tva minuter att ga runt det. Dom har en mataffar iaf!

Sa mitt forsta intryck av Exmouth ar som sagt inte det basta, men vi hoppas pa att kunna utforska stallet lite battre imorgon. Kanske ga till stranden och sen kanske forsoka hitta nagon tur att aka pa. Men eftersom man har ganska begransat med pengar hoppas jag att det finns nagra billiga turer.
Ja som sagt, vi far se vad som hander och sker. Men ikvall blir det nog bara att ta det lugnt, och kanske kolla pa film..





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo