country gal

Har börjat lyssna lite på country musik, kan skylla det på american idol som fick mig att gilla Carrie underwood. Jag gillar country har jag upptäckt! Ikväll såg jag filmen Country strong och det fanns ett par fina låtar i den.



If I'm going anywhere, I'll probably go too far.
And probably away from you, chances are.
Chances are.





popcorn och filmmys

Ett perfekt slut på denna dag, popcorn och mysfilm i mörkret! Är rätt så sliten efter jobbet idag, sjukt mycket att göra hela dagen. Och imorrn är det bara på't igen. Antar att det kommer vara lika mycket imorgon också.

Passade på att klicka hem lite välbehövliga smink produkter från Eyes, lips face (elf), fick hur mycket som helst för två hundra kronor, det gillar vi!

 



torsdag

Skön dag idag, ledig så jag tog det lugnt. Gick en liten promenad sen kom Joanna och hämtade mig i sin nya snygga bil och vi åkte hem till sofie och färgade hennes hår. Det blev en riktigt härlig kväll!

Fast har haft huvudvärk hela dagen, det är mindre kul!






åååh australien

vad jag inte skulle ge för att vara tillbaka i australien!



tänk om man kunde vara såhär brun igen? Just nu känner jag mig som en liten blekfis!




Kändistätt

Ikväll hade vi fin besök att två kändisar på jobbet och jag kände inte igen någon av dom förrens Sofia sa till.  Atlas från gladiatorerna och Jonas Karlsson (livet är en schlager, offside mm) var inne och åt lite.
Jisses vad biffig Atlas är!






men titta här, en iphone!?



Igår skaffade och jag lisa varsin sådan här skönhet. Och jag är supernöjd! Det finns så mycket kul man kan göra med den här telefonen!



yesterday i got a letter..

Åh, Lisa kommer du ihåg de här låtarna? De är så australien/nya zeeland för mig!










Fredag!

Idag är det fredag igen och det firar jag genom att åka till jobbet och jobba till fyra i natt. Buhhuu.

Jag som precis börjar läsa på en ny bok, vill bara krypa ner i soffan och fortsätta läsa istället för att sätta mig på cykeln upp på stan.

Det är verkligen vår nu!! Och snart sommar! I helgen måste jag bestämma när jag ska ha semester och det är svårt! Blir nog att jag tar två veckor i början av Juli. Så nu hoppas jag på kanon väder då!

Nu måste jag röra på mig!



GODNATT

Nu går jag och lägger mig! Tredje dagen i rad som jag hoppar i säng innan nio, och det är faktiskt rätt skönt! Men när man går upp före halv sex så behöver man lägga sig rätt tidigt. Men på lördag är jag ledig, så då blir det nog lite sovmorgon tror jag!

Så godnatt!



Jobb och träning

Jobbhelg, känns som att jag alltid jobbar nuförtiden. Det får bli nog med det nu! Måste ju hinna ha ett liv också! Jag har varit så himla trött hela helgen, ingen energi alls. Så nu i April måste jag försöka att inte ta så mycket extra pass. Idag var jag och sofie på ett indoor walking pass och jag tror inte jag har svettats så mycket på länge! Mina ben kommer nog vara som stora tegelstenar imorgon. Får se om jag kan ta mig upp ur sängen.

Har lyckats träna fyra gånger den här veckan och det känns bra! Det är nog rätt lagom.