"lilla" stormen dagmar

Shit vad det blåder ute! Det var spännande att ta sig hem, trodde ett par gånger att jag skulle blåsa omkull. Stormen lyckades knäcka flaggstången på jobbet i två delar, så polisen fick komma och spärra av utanför entrën, tur att det hände ganska nära innan vi stängde. Sen fick brandkåren komma och såga ner stången, eftersom den kunde ha ramlat ner och skadat någon.

Segt bara att vara hemma en timme efter jag egentligen skulle ha slutat.



what doesn't kill you make you stronger


Jag har bestämt mig för att göra som Barney Stinson från How I met your mother!

"when I'm sad, I stop being sad and be awesome instead" 

 Jag kan aldrig vara nedstämd länge, oftast går det en dag eller två så är jag på fötterna igen. Jag känner att jag vill avsluta det här året på ett bra sätt, så nu har jag bestämt mig för att bli på bra humör igen. Så enkelt är det!
Imorgon är det julafton, och trots att man inte ser framemot julafton på samma sätt som man gjorde när man var liten så kommer det nog bli bra ändå.

Så GOD JUL på er!







ge mig gnistan tillbaka

Någonting har hänt



Jag kan inte riktigt sätta fingret på det men jag tror det har varit påväg ett tag nu. Jag känner mig trött, tom, ledsen, irriterad, stressad, ångestfylld och en hel del till. Och det värsta är att det inte är av en specifik handling, men av flera små små saker och känslor. Dom senaste två månaderna har gått så fort att jag inte har haft tid till att stanna upp och känna. Hela november är som en suddig utekväll. Jag vill känna annorlunda, jag vill vara glad och positiv.Jag vill stråla och vara utåt, jag vill vara social. Men det är inte lätt när man känner sig helt värdelös och misslyckad. Det går stunder då jag lyckas intala mig själv att jag är lycklig här och nu, att jag är nöjd. Eller borde vara nöjd. Men så kommer gropen, det där jävla mörkret där man bara faller och faller och det känns som om det inte finns någon botten.  

Imorgon är en ny dag, och jag hoppas att jag kan finna det jag söker efter även om jag idag inte vet vad det är




NZ reklam

Det här är en rätt rolig reklam!




bloggtorka

Nej nu har jag kommit in i en sån där "glömmer bort", "har inte tid", "ingen lust" att blogga period.

Det händer/har hänt så stört mycket den senaste tiden flytt,kurs,jobb,fester,kryssningar,inför julshopping bla. så inspiration till att blogga har varit lite låg.


Men så fort allting lugnar ner sig så är jag tillbaka igen!



everytime she closed her eyes

When she was just a girl,
She expected the world,
But it flew away from her reach,
So she ran away in her sleep

and dreamed of paradise

Life goes on,
It gets so heavy,
The wheel breaks the butterfly.
Every tear, a waterfall.
In the night, the stormy night,
She closed her eyes.
In the night, the stormy night,
Away she flied.




Misslyckat!

Åååhh vad trött jag blir ibland!! Min lägenhet är kaos eftersom jag flyttade (kastade in alla grejer) in förra helgen, sen jobbade jag em/natt hela helgen sen i måndags åkte jag på kurs. Kom hem idag vid straxt efter halv åtta. Då har ja självklart tappat bort min internetdosa!!!! Och jag har saker som behövdes betalas idag!! Sen upptäckte jag att den nya datamusen jag köpte i måndags som jag trodde kostade 99kr i självaverket kostade 399kr, o nu är det för sent att lämna tillbaka den. Plus att jag är störtförkyld och hängig och måste upp halv sex imorgon för att jobba! Bitterheten är här för att stanna.