Ganska sliten, kanske?

Det har varit hindersmässan nästan hela veckan vilken betyder att det har varit full rulle på jobbet. Så man kan säga att jag var lite trött igår när jag kom hem efter jobbet. Först natthelg, då jag i snitt sov fem timmar, och sen frukost de senaste dagarna resulterade i att jag somnade kvart i åtta på soffan igår. Sov till halv tio och gick och la mig på en gång. Det blev en riktigt rolig fredagkväll, eller inte ;D

Men nu känner jag mig utvilad! Och det är ju skönt för ikväll blir det lite fest hemma hos mig!




vad skönt det vore om man hade sluppit..

uuuhhhh!!!!! så känns det idag när jag försöker ta mig upp ur soffan för att ta mig till gymet och sen till jobbet för en sånt där härligt nattpass med alla fyllon och otrevliga snorungar. Tänker ladda upp med en ordentlig godispåse att ha med till jobbet så att vi kan ta oss genom natten utan att bli galna.


Tänk på oss ikväll när ni ligger hemma och kollar på tv eller är ute och festar



Dumt att känna ångest för ingenting

Jag vet inte vad det är med mig idag, har känt sån ångest hela kvällen. Och problemet är att jag inte vet varför. Det är bara jäkligt jobbigt. Kanske är för att något jobbigt kommer att hända snart? Men vadå??

Blä.




Do you feel cold and lost in desperation

min nya favorit låt just nu, väldigt fin..

Do you feel cold and lost in desperation
you build up all the failiures all you've known
remember all the sadness and frustration
and let it go, let it go




everything happens for a reason



I believe that everything happens for a reason. People change so that you can learn to let go, things go wrong so that you appreciate them when they're right, you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself, and sometimes good things fall apart so better things can fall together - Marilyn Monroe

wiiee, nu börjar det hända saker igen! Kommer bli lite utveckling på jobbet framöver med lite kurser och mer ansvar, och i slutet av Februari kommer jag troligen att flytta! Ska ta över Lisas lägenhet (om jag blir godkänd av hyresvärden) så då blir det att bo på väster istället. Billigare hyra men samma avstånd till jobbet, så jag kommer nog trivas bra! Och nu är det bara en månad kvar tills jag fyller år!

Nu ska jag titta på Top chef och äta mina kokta ägg, haha



Happiness


Ny design på bloggen igen, den här gången inspirerad av en text som Lisa hittade på internet igår och satte som bakgrundsbild på min dator..



Själva bilden var inte så inspirerande, men jag gillar texten så jag gjorde en egen version




Vinkväll med Lisa

Igår skulle Lisa och jag ha filmkväll med tacos. Men istället blev det vinkväll med tacos och mycket prat. Och det var riktigt trevligt! Vi kollade på gamla bilder, och pratade och drack en massa massa vin. Det var inte riktigt tänkt så från börjar, men Lisa var taggad och smittade av sig på mig. Och jag hade ju nästan tre liter vin i kylen, så det passade ju fint. Vi åt även chokladpudding med grädde till efterrätt, så det blev en riktig lyxkväll!




Kom nog inte i säng förrens klockan var fyra i natt, så jag var ganska seg när jag vaknade imorse. Så idag blev en riktigt slappardag med en bra bok, och lite tv. Som tur var så blev det tacos kvar från igår, så det var bara till att värma idag.





Då var det dags igen då!

Då var det dags att ta tag i träningen igen då, har haft ett uppehåll sen mitt träningskort gått ut. Men nu ska jag ge mig iväg och fixa nytt. Har laddat min mp3 med ny musik så nu är jag redo!


Jag vill ha sommar nu så att man kan bada!




Tacos och biohelg

Har varit en väldigt bra helg trots att man spenderat större delen på jobbet. I fredags var jag hemma hos Morgan o sofie och kollade på film (som för övrigt var helt rutten) och åt tacos tills jag fick ont i magen. Och igår var vi på bio och såg Narnia. Det är egentligen helt galet vad mycket bio vi går på, men jag gillar det så. Tur att man har ett biokort, snacka om pengar jag har tjänat in med deras bonussystem.

Ikväll blir att dega framför tv, orkar inte röra mig. Och ont i fötterna har jag också.



Sälen veckan!

Vi hade det helt underbart i sälen! Prövade på att åka skidor för första gången i mitt liv, och det gick faktiskt förvånansvärt bra! Visst ramlade jag ett par gånger, men jag gjorde mig inte illa. Trodde nästan att jag skulle komma hem med någonting brutet. Veckan har gått otroligt fort och nu är jag hemma igen, vi firade nyår med att vi först badade och bastade, och sen blev det tacos som nyårsmiddag och sen stugfest hela kvällen lång!


Stugan var väldigt mysig! 14 bäddar, två våningar + ett loft och 2 bastu