så seeeeeeeeg

idag vet jag inte vad det är med mig, är så himla seg! Hade tänkt plocka lite här hemma, åka och handla och sen åka och träna. Men istället ligger jag här på soffan och gäspar. Och snart måste jag släpa mig in i duschen för sen är det dags att åka till jobbet. Är inte speciellt taggad på att gå ut i snövädret (!!!), vart tog våren vägen?? det var ju så fint väder igår!

Jag har lust att bara ligga här hemma hela dagen, om man ändå vore ledig. Men det får jag vänta med tills på torsdag.

Häromdagen gjorde jag något kul på jobbet, jo jag ramlade av stolen på kontoret. Och nej jag är inte så klantig som jag låter. Stolen var faktiskt trasig! Så nu har jag ett nytt fint blåmärke. Som om det inte var nog att ramla ner för trappen på jobbet. Vad kommer hända nästa gång?




Cause I may be bad, but I'm perfectly good at it

Kom hem igår vid åtta ungefär, det var riktigt skönt att slänga sig på soffan. SJ var tvungen att krångla (som vanligt!) och bytte spår 2min innan mitt tåg skulle gå!! Så jag och alla andra som skulle med fick springa upp för en trappa, över halva centralen, ner för en annan trappa och sen tränga sig förbi alla andra människor som stod ÖVERALLT för att upptäcka att min vagn självklart var längst bort! Hann precis på tåget innan det började åka. Snacka om att jag var lite varm och stressad när jag satt mig ner! Min packning var ju inte direkt lätt heller, med tusen böcker till kursen! Blää för SJ! Vem byter spår 2min innan tåget ska gå!? Kunde dom inte ha förvarnat oss lite kanske??

Nu ska jag försöka få lite ordning här hemma, det kaos! Måste köpa en byrå när jag får lön..

Nu åker dom här låtarna på högsta volym!






mmm lyxigt!

Kom precis upp på hotellrummet efter att ha varit nere i hotellrestaurangen och ätit mat. Och vilken god mat det var! Oxfile, potatisgratäng och rödvinsås! Sådan lyx den här veckan! Igår var vi på restaurang grodan och där åt jag lövbiff med pommes och bearnaise. Och mango sorbet till efterrätt (dock var efterrätten yttiepyttie liten, så det var ungefär tre skedar, haha). Dagarna går så fort här! Imorgon är det redan onsdag! Och nu börjar man komma in i allting också, kan nog nästan alla namn nu. haha.

Mmmm, undrar var det blir för gott imorgon?




På hotellet

Nu är jag i Stockholm på kurs! Ska vara här tills på fredag, sitter på hotellet nu och håller på och hungrar ihjäl. Min rumskompis har inte kommit än, tänkte vänta tills hon kommer och kolla om hon vill följa med ner till hotellrestaurangen och äta någonting. Känns inge roligt att sitta där själv direkt. Är jätte trött, sov hela tågresan hit och skulle kunna gå och lägga mig nu. Man blir som sagt lite förstörd av att jobba natt, speciellt med allt skrik och stök på fredag/lördag nätter. Sen sov jag inte heller så många timmar imorse, var tvungen att gå upp och packa klart.

hm.. undrar när alla andra kommer? Jag var tydligen först! Imorgon blir det upp tidigt för första kursdagen och sen på kvällen ska vi ut på middag någonstans. Snacka om att man blir bortskämd den här veckan, med hotellfrukost och hotellmiddag varje kväll! Det är ju inte heller fy skam att jag är ledig i fyra dagar när jag kommer hem! Blir som en liten minisemester! Inte ofta jag är ledig mer än 1-2 dagar i rad. Nej nu ska jag kika lite i mina kurspapper så att jag är förberedd imorgon!




skönt slutkörd

kom nyss hem från ett galet jobbigt Ki box pass på friskis med Sofie, alla muskler i kroppen känns som gele just nu! Undrar om jag kommer kunna resa mig från sängen imorgon? Det hjälper ju inte direkt att jag redan har träningsvärk från igår då jag och Sofie var iväg på medel jympa. Nu är det nytändning som gäller igen! Har blivit ett litet uppehåll nu med flytten och för att jag varit sjuk.

Appropå flytten så trivs jag jättebra i nya lägenheten, den passar mig perfekt! Har dock inte kommit i ordning än, det är kartonger och grejer överallt! Och på söndag åker jag på kurs i en vecka så det blir att ordna mer när jag kommer hem igen. Är lite kluven när det gäller kursen kommer bli riktigt kul att få bo på hotell och äta god mat varje dag, och lära mig en massor men skulle gärna ha varit lite mer förberedd. Men det kommer nog bli bra! Det blir att fixa lägenheten när jag kommer hem igen, för då är jag ledig i fyra dagar! Om jag inte tar lite extra pass vill säga!

Nu ska jag bara slappna av och kolla på tv!