Jag vill bli bruuuun!


Sitter och kikar på lite bilder från resan till Australien och jag kom på en sak...

Shit vad brun jag var!!

Jag är som en liten blekfis nu, jag vill bli brun igen! Tänk vad brun jag skulle vara hela tiden om jag bodde i Australien. Hm.. dags att flytta snart?

 



Rutten uppdatering

Känner att jag har varit lite dålig på att uppdatera den senaste tiden. Har bara varit så mycket hela tiden, med kurser, jobbresa och ja jobb då. Idag är jag ledig så nu har jag lite tid! Egentligen inte, borde städa och greja, men det är ju så tråkigt! Ska ladda upp lite bilder senare från vår kryssning med jobbet då vi var utklädda som hippies.

Borde nog tvätta också, men känns lite som om jag lever på jobbet så behöver ju egentligen bara dom kläderna!





the good, good life

Lekte lite i vegas ikväll och bestämmde mig för att göra min australien video lite längre, så här har ni den långa versionen! =)




lite freaky

Satt och lekte lite i mitt videoprogram när jag upptäckte detta (nu har jag klippt lite i bilden så det ser lite konstigt ut). Den här bilden är en print screen av programmet jag använder mig av när jag gör filmer.

Ser ni det skumma?



Det är samma bild två gånger, enda skillnaden är att jag ändrat lite färger i programet. Ser ni hur det ser ut som om jag tittar åt olika håll? Freaky! Ser hel lustigt ut!



Som en rejäl bakfylla

Har jobbat kväll/natt sen i torsdag, en av anledningarna till inga uppdateringar här på bloggen. Idag mår jag skit, känner mig som om jag hade världens fylla igår och vaknade upp idag med en inte så rolig bakfylla! Hjälper ju inte att jag inte kunde somna imorse, klockan började nog närma sig halv sju innan jag kunde sova. Och sen var det bara upp straxt efter elva för att packa. Snart måste jag upp på stan och fixa lite grejer för klockan tre går tåget mot Stockholm.

Ska nämligen på nästa kurs för jobbet, kommer hem igen på onsdag.



Första jordgubbarna

I onsdags åt jag årets första jordgubbar, och det var gooooott!


mamma, micke och jag var även iväg och spelade minigolf, och gissa vem som vann? Jag!




Spinning


Sofie och jag tog en promenad och sen blev det ett svettigt spinningpass på friskis. Har nog inte svettats så mycket på en evighet tror jag!



Kunde inte låta bli att köpa en glass på Sibylla, den såg så god ut! Och det var den! MMM!




Dummis

Nu var jag jätte duktig igår och uppdaterade en massa med bilder och inlägg och så muppar bloggen och lägger inte upp inläggen förrens idag, suck. Men nu är dom uppe!

Efter en skön helg så kom en skön måndag med TOPPENVÄDER! Synd att man varit instängd på jobbet nästan hela dagen, men nu kan jag njuta av solen!

åh nu när det är sommar blir jag så sugen på att bli blond igen! Synd bara att det sliter så på håret och är så jobbigt att sköta




Come on skinny love what happened here

Who will love you? who will fight?
And who will fall, far behind?




Byggaren linda

Byggde ihop sängbordet jag köpte på Ikea, måste erkänna att jag känner lite stolt över mig själv. Jag är inte så jättebra på att bygga ihop saker men det här gick fin fint, behövde bara göra om en liten grej, haha.








Skönsöndag

Tog sovmorgon, var lite sliten efter gårdagen. Snacka om att vakna upp och vara helt uttorkad, haha. Jag, joanna och lisa tog en sväng till stadsparken och åt mjukglass, sen åkte vi och firade micke med smörgåstårta och princesstårta, sweet! En sväng till Ikea hann vi också med där jag köpte byrå, sängbord och lite smått.

Nu ligger jag hemma på soffan och vilar lite innan det är dags att krypa i säng. Imorgon börjar jag tidigt igen.
















partylördag

Lördagen började najs, med en cykeltur upp på stan för lunch på rosalis med Lisa och Joanna, sen lite kik i butiker och sen chill i solen. Sen vart det fest med tjejerna! Riktigt härligt hela dagen! Vi gick till Ritz och dansade lite!

Kanonväder hela dagen verkligen! Sommaren är här, wooo!





 





 






 



filmfredag

Hela den här helgen har varit kanon, den började med att jag i fredags jobbade den härliga tiden 10-14,30! Sen åkte jag och lisa hem till henne där Lisa skämde bort mig genom att laga tacopaj! Och sen blev det filmkväll med komedin "no strings attached" och thrillern "I spit on your grave". Slutade med att jag sov kvar på soffan för att jag inte orkade cykla hem.


 




Men åh, en räkrulle utan räkor, yummie!



Blev rastlös så tog en promenad/joggingtur hem till mamma och spelade lite Crash på Xbox.  Älskar att det fortfarande är ljust ute vid nio på kvällen!

Mamma och jag köpte en räkrulle att dela på från pizzabud hawaii, och det var ju ett misstag! Räkrullen kom, men utan räkor!! Så vi ringde upp och då erbjöd de sig så generöst att komma med en burk räkor till oss! Som att vi ville sitta och plocka isär den nu kalla rullen för att stoppa i räkorna, hur dum får man vara?
Tillslut så fick vi dom iaf att göra en helt ny till oss och komma med den.

Sen när dom kommer så är han skitsur, och vill ha den gamla rullen med sig till pizzerian! Som att vi skulle ha hitta på?! vilka nötter, dom kommer man ju inte köpa ifrån igen!






Shoppingsugen!

Nu ska jag gå upp på stan och träna och sen ska jag nog ta mig en lite shoppingtur. Det värsta (eller bästa) med att ha verkligen börjat spara pengar är att man blir lite snål. Varje månad vill jag bara spara mer och mer. Och det har slutat med att jag knappt kan handla någonting längre, har tänkt köpa en ny bikini hur länge som helst men ändå så blir det inte av för jag måste ju spara. Men idag ska jag iaf ge det ett allvarligt försök, för nästa månad så får jag ju bra lön! Måste unna mig någonting!

H&M har fått upp en del fina bikinis på sin hemsida så ska gå och kika om dom finns i affären.

Kanske den här?




Lyxveckan!

Har världens lyxvecka den här vecka, jobbar varannan dag och i helgen är jag ledig! Har varit superskönt, och den här månaden har jag inte alls mycket timmar. Inte om man jämför med mars och april då jag jobbade över 180 timmar. Kommer få min bästa lön den här månaden (för april) men den är egentligen patetiskt liten för dom timmarna och slit jag lagt ut. Vad skönt det hade varit om man hade ett jobb där man fick en rättvis lön.

Igår var jag morgan och sofie på bio igen! Haha, vi är ena riktiga bionördar! Den här gången såg vi Fast&furious 5. Jag gillar dom filmerna! Kan slå vad om att det kommer komma en sexa också!
Vi slog på stort igår med allt möjligt gott. Vi åt upp en tredje del av popcornen innan filmen börjat och sen blev det inte mycket mer än så, haha.



Sofie, efter vi varit inne på hemmakväll och köpt godis till vår biokväll. Morgan o sofie köpte en burk med 1,2kg godis!! Jag höll mig till 0,4kg av vilket jag åt tre godisbitar under filmen.






Segast i stan!

Jag måste nog ut och ta en liten promenad innan jag somnar här på soffan. För då kommer jag sova i ett par timmar och sen inte kunna sova i natt. Och det vore ju ingen höjdare eftersom jag ska upp halv sex imorgon! Har varit så grymt trött idag! Fattar inte varför, har ju varit ledig. Måste vara för att jag slappnat av och tröttheten från helgen har kommit ikapp.

Nu ska jag dra på mig mina nya träningsskor jag fick av Joanna och ge mig ut en sväng!



Måste gå försöka gå bort lite av tårtan jag åt förut idag när jag var hemma och mamma och firade micke som fyller 20år idag!






liten tjejkväll



Jag känner mig lite trött och frusen, har frusit hela dagen. Vart tog sommaren vägen? Trodde det var slut på kalla dagar. Ikväll var jag på bio igen (!), denna gång med Lisa, Joanna och Sofie och vi såg water for elephants. Den var bra! Väldigt annorlunda mot gårdagens action.

Nu ska jag sova, orkar inte hålla ögonen öppna längre..




Thor

Då blev det lite biomys idag så, såg Thor tillsammans med Morgan, sofie, joanna och johannes. Jag gillar den, mycket underhållande! Fast var lite jobbigt att sitta på andra raden och kolla på 3D, fick rätt ont i ögonen. Och någon random bredvid mig hade jätte dålig andedräkt så varje gång han skrattade så kom det en vindpust av usch.
Innan bion passade vi på att spela lite tvspel. Skönt avslut på den här veckan om jag får säga det själv. Helgen har gått grymt fort, troligen pga allt vi hade att göra på jobbet. En jobbdag kvar imorgon och sen är jag ledig på tisdag! Men nu måste jag sova för jag ska upp om ca 6,5timme. Buu.