time




close your eyes




just have a good time










till Morgan

Pep är lite bitter just nu? :)

 
 



Ååååhhh natthelg vad roligt

Har rast på jobbet. Försöker tagga till inför nattrushen men känner att det är lite svårt, skulle hellre gå och lägga mig istället. Men om ca fyra timmar får jag hå hem, längtar!




Semletisdag

Mmmm i tisdags var det semledagen så det fick bli en god semla och lite fotboll




Down under



Ett par stycken av mina gamla jobbarkompisar har åkt utomlands för att vara Au pairer och idag satt jag och kikade lite på deras bloggar. Och jag kände bara JAG VILL OCKSÅ!! Inte vara Au pair då (jag har inge tålamod för barn) utan att vara ute och resa! Jag saknar det så! Hoppas att vår resa till Madrid som vi pratat lite om blir av snart! Det är visserligen bara ett par dagar men det är någonting iaf.

Försökte mig på att göra en GIF bild i photoshop, det var ett tag sen men kom ihåg hur man gör (typ)

Snart ska jag göra mig i ordning för jobbet, så blev det med den lediga dagen. Hade förresten en bra födelsedag igår. Avslutade kvällen med mat på Hellas och lite fotboll, inte helt fel.



tjugofyraårung

Tjugofyra. 24.24.24.24.24.24. TJUGOFYRA

Vart tog tiden vägen egentligen? Jag tror Morgan har smittat mig med hans åldersnoja, för jag var helt okej med att vara tjugotre, jag gillade att vara 23. Men nu, tjugofyra, det här är jag inte okej med! Nu är det ju bara 365 dagar kvar till tjugofem, och det kan ju inte stämma!

Innan tjugofem vill jag ha gjort något med mitt liv.
Så idag lovar jag mig själv att om ett år när jag fyller tjugofem då ska jag ha gjort någonting bra, som att ha flyttat utomlands, börjat plugga, tagit tag i mitt etc.




different




lunch hos lisa

kikade in hemma hos nyinflyttade lisa idag. Skönt att bo så nära att man bara kan titta förbi när man känner för det.









im so homeless....

Idag är det min första helt lediga dag på två veckor!! Tror ni det känns skönt eller?? Det är himmelriket, och inte har jag något inplanerat förräns ikväll, känns gudomligt.

Något som var mindre kul var att jag i veckan fick reda på att jag måste flytta om ett par veckor (!!), men jag håller tummarna för att det löser sig! Om det gör det så måste jag se till att tacka Lisa eftersom det är genom henne jag kanske hittat en ny lägenhet. Men jag vågar inte ta ut något i förskott för då brukar det gå åt helvete.




Annars så rullar vardagen på, går hela tiden och längtar efter värme och sol. Så det vore inte helt fel med lite vår nu. Det önskar jag mig i födelsedagspresent, det eller en resa någonstans varmt! Jag skulle verkligen vilja åka till spanien eller italien i vår!

Nu ska jag fortsätta med att inte göra någonting!



etttusensakerjagvillgörainomensnarframtidkanskeellerjagvetinteellerjodetvilljagju

resa;börja plugga;lära mig tyska&spanska;bli helt flytande på engelska;bo utomlands;se en real madrid match; få långt hår; orka springa ett marathon;skaffa körtkort;resa;säga upp mig från jobbet;resa jorden runt;träffa Mesut Özil;hoppa fallskärm;skaffa en till tatuering;komma på vad jag vill bli när jag blir stor;åka till madrid;bli miljonär;komma på fler saker till den här random listan;

och det behöver inte vara i den ordningen




mirror, mirror...

....on the wall who is the fairest of them all?"




........




hårresande



suck, måste verkligen göra någonting med mitt hår snart. Utväxt som heter duga och slitet som sjutton. Får se om jag orkar släpa mig iväg till en frisör snart. Imorgon är det dags för jobbdag nr 4 av 13 i rad.. Vore skönt om man hade haft lite sovmorgon, att gå upp klockan sex är inte riktigt mig grej..



kikar lite halvt på Barcelona-Valencia semifinal i spanska cupen. Kom igen nu Valencia! Visa guldgossarna vart skåpet ska stå!