.

“I don't want what I want, and I want what I don't want, and to complicate it even more, I don't even know what I want or don't want!



.

Den här dagen blev inte riktigt som jag tänkt mig. Först på kroppsanalys på N'joy, mindre roliga resulttat men får gratis träningskort där från jobbet så det är inte fel. Sen in på länsförsäkringar för att prata bolån, och lyckas självklart få den suraste och mest skeptiska tanten som fick mig att känna mig som en uteliggare som tiggde pengar. "Va! du har ju knappt 5% av kontantinsatsen!" och vilken 24åring sitter inne med 90.000 på kontot?! Aja det löser sig nog ändå, men bara surt att tantjäveln ska förstöra mitt humör, det är inte kul att försöka köpa lägenhet. Först attityd swedbank och nu sur länsförsäkringar. Suck.
 
Men lite träning och lunch på Saigon gjorde dagen bättre, och sen att avsluta med två matcher av Champions league är inte heller fel (även om fel lag vann i båda matcherna).
 
 



..

Vad lätt man glömmer bort hur omotiverande det är att ta sig upp ur sängen och gå iväg för att jobba halva natten. Och jag som nästan kände att det skulle bli kul igår, nu vill jag bara gosa ner mer och sova resten av kvällen istället.



.




..

Det här har varit en sånhär "har inte lust att göra någonting" helg. Känner för att ligga kvar i sängen hela dagen och inte gör någonting annat än att läsa. Fast egentligen har jag ganska mycket planerat, men jag vill bara inte. Tänker skylla det på det gråa, tråkiga vädret, trots att jag knappt har tittat ut idag. Det är lite jobbigt när man går från att känna sig motiverad och tycker att allt känns bra till att helt plötsligt ha noll inspitation till någoting, ibland blir jag riktigt irriterad på mig själv. 



...

When at a crossroads my father was fond of saying go with your gut. Intuition he said, always has our best interests at heart. It is a voice that can tell us, who is friend and who is foe. Which ones to hold at arms length, and which ones to keep close. But too often we become distracted by fear, doubt, our own stubborn hopes. We refuse to listen.



..

Idag:
 
jobbat - check
tränat - check
duschat - check
nerbäddad i sängen klockan nio på kvällen - check