no we won't stop

 
Oj oj oj vilken dag.. Började med att ta varorna på jobbet, vilket normalt sett är ganska jobbigt så när man har träningsvärk i hela kroppen är det liiiiite jobbigare, speciellt när det inte är ens dag och det faller ner kartonger med kött på en, suck och aj!
 
Sen rullade det på som sjutton så halva dagen spenderades med att springa runt som en dåre i ett kök som är runt trettio (!!) grader varmt. Allt jag petade på lyckades flyga i golvet (ja det var en sån dag) och jag känner mig som en åttioårig tant när jag knappt kan böja mig ner för att plocka upp det. 
 
Men jag är faktiskt rätt stolt över mig själv för normalt sett efter en sån här dag så hade jag gått hem och lagt mig på soffan och dragit en filt över mig men idag tog jag mig iväg och körde lite bodypump innan soffan kallade. Tränar ca 5-6 gånger i veckan nu och det är underbart och extremt jobbigt på samma gång. Lever med konstant träningsvärk, men det måste väl betyda att jag gör någon nytta iaf? 
 
 



Just let it burn

Min första "ordentliga" träningsvecka är nästan över, har upptäckt att det är lättare att fortsätta att vara motiverad om jag skriver ner hur jag tränar. Det är också kul att kunna kolla tillbaka och se hur det gick.
 
Min vecka:
 
Måndag: CXWORX 30min
TIsdag: Springa med Sofie 2km, intervaller 20min och promenad 5km
Onsdag; Crossover 30min
Torsdag: Crossover 45min
Fredag: Vilodag
Lördag: Powerwalk 40min
Söndag: Idag ska jag gå på Bodypump 60min
 
I torsdags kände jag att kroppen var helt slut, kanske inte är så bra att köra på för fullt om man inte sover så mycket på nätterna. Måste bli bättre på att komma i säng tidigare och faktiskt somna!
 
Det är också lite segt att gymet har sommaröppet nu så öppettiderna är inte alls bra. Lite svårt att träna om gymet har öppet 10-20 när man jobbar 10-19.
 



Feeling my way through the darkness

 
Just nu satsar jag stenhårt på träning, jobb och spara pengar. Fast det där med att spara pengar fungerar sådär just nu, har shoppat en del nya träningskläder på rean (men det var väldigt billiga kläder). Träningen gå jättebra, känns som om jag börjar märka lite resultat nu, orkar mer och kan sakta börja se resultat med måttbandet. Jobbet rullar på, men jag längtar till slutet av Juli då vi ska till Göteborg och gå på liseberg och titta på fotboll, kommer att bli grymt! 
 
Mina tre favvolåtar att träna till just nu:
 
http://www.youtube.com/watch?v=HhBIzwsRImI
http://www.youtube.com/watch?v=5y_KJAg8bHI
http://www.youtube.com/watch?v=jbNsx3RcliE