She captures her reflection then she throws the mirrored to the floor

UGHHHHHHHHHHHHHHHHH.
 
 
Ungefär så känner jag just nu, haha. Humöret har verkligen varit upp och ner de senaste dagarna, ena minuten är jag glad över att jag börjar bli frisk och sekunden efter har jag sådan grym ångest över att ta tag i allting på jobbet imorgon så att jag bara vill krypa ihop under en filt och gömma mig. Höjdpunkten just nu är att om två veckor så är jag på andra (nästan) sidan jorden och njuter av den sjuka värmen där. Pratade med Matthias på skype igår för första gången sedan han åkte och han verkar ha det grymt bra där borta. 
 
Han skickade över en bild som är från ett av köpcentrumen i Kuala Lumpur, det finns tydligen extremt många, finns ett som är så stort så att det finns ett nöjesfält (!!) inuti. Tror det kommer bli en del shopping för min del!
 



This is how I show my love




I'm waking up to ash and dust

Då var det min tur att åka på viruset som går runt, började dagen med att vakna, kliva ur sängen, och sen kräkas och allt inom loppet av tio minuter. En riktigt härlig start på dagen alltså! Så jag tog mig till jobbet, beställde lite varor och sen var det bara att ta bussen hem igen. Så nu ligger jag nerbäddad på soffan med full klädsel och mitt duntäcke, och här kommer jag nog ligga de närmaste dagarna. Det jobbiga med att vara sjuk är att känna sig stressad över allting det är att göra på jobbet, för allt det kommer vara kvar när jag är tillbaka och då kommer det även vara 100 saker till. Kommer bli intensivt innan jag åker till Malaysia, men när jag väl är där så kommer det att vara värt det!
 



Malaysia

I lördags så köpte jag biljetten till Kuala lumpur, Malaysia så klockan 10.00 den 5/4 så sitter jag på planet påväg till tre veckor av 35 grader sol, värme, shopping och drinkar. Det är tur att det inte är så länge kvar innan jag åker, för jag har inte så stort tålamod.




The gangsta life

Klockan är 20.49, en vanlig tråkig måndag och jag ligger nerbäddad i sängen, redo att släcka lampan och sova. Herregud är det här livet efter 25?! Haha!




Vilken dag..

Idag skulle ha varit min lediga dag, jag hade tänkt ta sovmorgon, städa och träna. Men så blev det inte riktigt, istället blev det upp rätt tidigt, jobb, jobb och lite mer jobb. Men kvällen kommer jag att spendera på soffan med en bra bok och fotboll på datorn i bakgrunden för det förtjänar jag. Känner mig lite psykiskt trött efter den här veckan med allting som behöver göras på jobbet, energin och tiden har inte riktigt räckt till. Vissa dagar är det svårare att hålla motivationen uppe än andra. 
 
MEN! Imorgon ska jag boka resa till Malaysia i April, ska hälsa på Matthias i ungefär tre veckor och det kommer att bli helt underbart! 
 



walls




Ge mig vår

 
Solen strålade in så fint genom fönstrerna imorse så jag snörde på mig skorna och gav mig ut på en liten tur i det fina vädret. Ibland blev det dock mer skridskoåkning än jogging/promenad eftersom det var ren is på många ställen. Men det gick bra, höll bara på att halka omkull tre gånger, haha.