Wide awake



Idag behöver jag energi, jag skyller allt på det dumma fotbollslag som jag håller på. Först gick matchen så himla sent och sen gjorde dom mig så arg att jag inte kunde somna. Suck. Men är ledig imorgon så får ta ikapp lite sömn då. 



But first, let me take a selfie



Skön ledig dag igår med träning, köp av resväska och lite läsning! 



In darkness I leave for a place I've never seen

 
 
Efter att ha legat i fosterställning i ungefär två dagar så börjar jag äntligen må bättre, lyckades dra på mig en släng av magsjuka tror jag. Hursomhelst så känns det bra nu och jag har börjat leta flygbiljett, och jag tror att jag har hittat rätt! Nu är bara frågan om man ska boka på internet eller genom ett resebolag som jag har presentkort på (det skiljer inte mycket i pengar). Om jag bestämmer mig för den här resan så kommer det ta ca 31timmar från Stockholm till Brisbane med mellanlandningar i Amsterdam och Abu Dabi. Spännande!



Work, work you better work



Ugh, såhär kändes det imorse när jag var påväg till jobbet. Känslan när man vet att nästan alla är lediga och man själv måste spendera 9 timmar inomhus när solen skiner ute. Hoppas verkligen att tiden går fort!



Australien!!



Ahhhhhhhhhh!!! Efter att ha somnat jätte sent, vaknat upp på fel sida med mörkaste humöret och sen haft en rätt dålig dag på jobbet så kan man inte få ett bättre besked än att mitt visum till Australien har blivit godkänt!  Nu är det officiellt, jag kommer flytta till Australien i ca åtta månader!! Helt själv!



Visum



Då var det gjort. Visumet är sökt! Det var lite läskigt att skicka in det, många frågor och man får inte göra ett enda fel för då kan det bli avisat. Med tanke på att det kostar tre tusen kronor att söka så vore det inte så roligt att behöva söka om det igen.. 

Håll tummarna för att det går igenom nu! Om ett par veckor så vet jag!



You bettet work, b!tch



Det behövdes en celsius till lunchen idag för att få lite energi, jag är ingen morgonmänniska så att gå upp klockan sex är inget jag föredrar. Fast det är rätt skönt att sluta vid fyra. Härligt att våren verkar ha hittat hit också! 



Honestly I wanna see you be brave

 
Förra veckan sa jag upp mig från jobbet. Det känns konstigt, skönt, bra och lite läskigt och typ tusen saker till. Men nu när det är gjort så börjar allting äntligen att kännas på riktigt. Jag var iväg och skaffade ett nytt pass i torsdags så nu väntar jag bara på att det ska bli klart så att jag kan söka studentvisum. Tiden går fort, det är som att det har gått i slow motion det senaste halvåret och nu helt plötsligt tryckte någon på play och tiden rinner iväg. Det senaste året har handlat om jobb och ingenting annat så det känns verkligen konstigt att börja fokusera på någonting annat och det känns lite som att det har blivit lättare att andas. Hur skönt som helst. 
 
Håll tummarna för att visumet går igenom.