Sequoia National Park

Förra veckan, efter lite fram och tillbaka packade vi väskan lite spontant på 20 min och begav oss iväg på en camping/roadtrip med två andra tjejer, en svensk och en dansk. Moooooooooooooooooot sherwoodskogen! ahem, eller ja mot Sequoia national park. 
 
Konstig dam vid en bensinstation, läskiga kolsvarta småvägar i skogen, panikbyte av förare mitt ute i ingenstans, hysteriska skratt, varning för björnsäsong och ca 7 timmar senare så var vi framme ibörjan av den sjukt stora national parken. 
Som tur var så hade vi camping vana Lisa med oss så vi snabbt kunde få upp tältet mitt i kalla natten, och sen var det bara att krypa ner i sovsäcken. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Trots varningar överallt så såg vi inga björnar, vilket kanske var tur och trots att det var riktigt kallt sista natten så vart det en grym campingresa med mycket skratt, världens största träd och fantastiska utsikter. 
 



New friends

Häromdagen var jag vid poolen och solade och badade när jag fick en ny vän, haha. Han simmade så fridfullt så jag kände mig lite elak som kom och störde. 
 



In a beautiful world

Vilken skön vecka det har varit, den har gått fort också! I fredags var vi till Seal beach som ligger i Orange County, fin strand och skön dag. På kvällen var det Beer pong fest, kändes väldigt amerikanskt med dom klassiska röda muggarna, men på festen var det mest internationella studenter haha. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I lördags var det dags för partybuss till Hollywood klubben Lure, vi hoppas på att det skulle finnas några kändisar där men tyvärr inte. Det var kul ändå! Så igår blev det lite bakishäng vid poolen hemma hos skandinaverna och sen fick jag följa med två av danskorna på ishockey i Anaheim. Det var riktigt kul och häftigt! Anaheim Ducks mot Nashville Predators, matchen slutade 4-2 till Ducks.
 
 
 
 
 
 
Nu har jag provat S'more också, det är kex, chocklad och marshmallow. Såååå gott och sååå sött! 
 



California dreamin'

Framme i LA! Eller rättare sagt framme i Long Beach, som ligger en bit utanför. Bor hemma hos Lisa och hennes fyra roommates, på deras bäddsoffa. När Joanna kommer hit om två veckor så blir det Las Vegas och Lake Havasu (springbreak!).










All by myself (in Saigon)

Då har bröderna lämnat mig för att resa hela vägen tillbaka till Sverige igen. Så nu är man själv i Vietnam. Det är tyst. Det är tomt. Det är konstigt.

Men det är också bara två dagar, sen åker jag vidare till LOS ANGELES och LISA! 

Vietnam är varmt (inte någon överraskning direkt), var ute och gick i 33 grader ett par timmar idag och blev sådär lagom äcklig. Nu är jag på hotellet och kan inte bestämma mig om jag ska orka ut igen och kanske ta en promenad för att hitta en bio, känner att det är lite obehagligt att gå ute när det är mörkt, många konstiga män som vill hjälpa en haha. Nej, dom flesta verkar vara helt okej, mamma du behöver inte bli orolig.







I Saigon (Ho Chi Minh) kör tydligen ALLA moped, har aldrig sett så många köra på vägarna här. Och som i de flesta andra land häromkring så tycks dom inte behöva följa några trafikregler. Rött ljus, vad är det? Enkelriktat, pffft vi kör ändå! Övergångsställe? Gasa på bara! 

Så man får inte tveka när man går över gatan, bara gå och hoppas att dom kör runt en. Finns faktiskt några ställen som har trafikljus vid övergångsställena men även om det är grön gubbe så får man vara uppmärksam. 



Bali to Singapore

Hmm.. Har försökt att uppdatera bloggen vid två olika tillfällen och båda gångerna har inläggen försvunnit. Märkligt och riktigt irriterande.

Vi lämnade Bali i måndags och åkte vidare till Singapore, vi bor i ett skum område som tydligen är stadens bordell centrum, haha det är så det blir när man vill bo billigt. 

Vi har åkt Singapore Flyer som är hela 165m högt, vart på zoo och idag var vi iväg till universal studios och åkte film inspirerade attraktioner, transformers och mumien var favoriterna. 

Man brukar säga att tiden går fort när man har roligt, och det kan man lugnt säga!!







Broken bikini and pooltime

Tänkte slänga in ett snabbt inlägg innan jag går i i rummet igen och förlorar wifi. För det enda negativa med hotellet är just att wifi inte når in i rummet, utan man får sitta utanför (visserligen rätt sköna stolar och fin miljö) och bli uppäten av mördarmyggor! Har tusen myggbett som kliar!! 

Har varit en soft vecka i Bali, det har blivit mycket pool häng med drinkar och massor av sol och värme. Hann även med en middagskryssning med pirat tema och en heldags sightseeing till bland annat ett berg där man såg ut mot en vulkan och en sjö. 

Badade så mycket så att jag tog sönder min fina gula bikinitopp, positivt att jag hann rädda upp situationen innan jag flashade någon, haha.