All by myself (in Saigon)

Då har bröderna lämnat mig för att resa hela vägen tillbaka till Sverige igen. Så nu är man själv i Vietnam. Det är tyst. Det är tomt. Det är konstigt.

Men det är också bara två dagar, sen åker jag vidare till LOS ANGELES och LISA! 

Vietnam är varmt (inte någon överraskning direkt), var ute och gick i 33 grader ett par timmar idag och blev sådär lagom äcklig. Nu är jag på hotellet och kan inte bestämma mig om jag ska orka ut igen och kanske ta en promenad för att hitta en bio, känner att det är lite obehagligt att gå ute när det är mörkt, många konstiga män som vill hjälpa en haha. Nej, dom flesta verkar vara helt okej, mamma du behöver inte bli orolig.







I Saigon (Ho Chi Minh) kör tydligen ALLA moped, har aldrig sett så många köra på vägarna här. Och som i de flesta andra land häromkring så tycks dom inte behöva följa några trafikregler. Rött ljus, vad är det? Enkelriktat, pffft vi kör ändå! Övergångsställe? Gasa på bara! 

Så man får inte tveka när man går över gatan, bara gå och hoppas att dom kör runt en. Finns faktiskt några ställen som har trafikljus vid övergångsställena men även om det är grön gubbe så får man vara uppmärksam. 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo