Mmm... Marabou...

Idag var jag och bowlade med ett gäng kompisar, och det gick så sjuuuukt dåligt för mig! Haha, kom så långt bakom alla andra, jag borde ha fått handikap! Vet inte vad det var med mig, det gick bara inte!

Efter bowling bestämde vi oss för att pröva på Marabou pizzan! En pizza med marabou choklad och banan. Det låter galet äckligt! Men det var faktiskt helt okej. Inte en ny favorit direkt, men inte alls lika illa som jag trodde det skulle vara.
Efter pizzan spelade vi bilspel! Det var riktigt skoj, men jag tror jag måste öva lite mer, för jag är inte så bra på det än..




Vet ni vad?? Jag är ledig imorgon!!!!!!!!!! Jag har jobbat 18 av 20 dagar, så det ska bli så skönt att vara ledig!!



Kungligheter och cirkusfreaks

Förra helgen var hela kungafamiljen på besök i Örebro. Hela stan var fylld av människor! Så när jag slutade jobbet passade jag på att stanna till och kolla när de åkte förbi i häst och vagn.









Dagen efter gick mamma och jag på cirkus! Jag har inte varit på cirkus på hundra år! Det var jätte kul!





Men titta vem som tittade in, Mike Myers från Halloween filmerna, han har tydligen sadlat om till Clown på senare dar. Väldigt creepy var han i alla fall!




 





 




En riktig tröttis

Försov mig till jobbet idag, vaknade av att jag fick sms från tjejen jag skulle öppna med. Så det var bara att slänga på mig kläderna och hoppa på cykeln. Blev bara en kvart sen som tur var. Men det var inget roligt sätt att starta dagen på, kände mig helt förstörd under hela morgonen. När jag kom hem förut på dagen så tänkte jag inte sova, för då blir jag så seg resten av dagen. Men det gick inte så bra, för jag orkade inte hålla ögonen öppna så jag sov nog över två timmar, det gick bara inte att vakna!

Nu ska jag göra mig i ordning för jag ska upp på stan och fika med ett par kompisar...




Full rulle på jobb fronten

Jaha, då förvandlades min lediga dag imorgon till ännu en jobbdag. Så nu jobbar jag nio dagar i rad. Igen! Men det blir förhoppningsvis lite klirr i kassan nästa månad! Har en del bilder o annat att skriva om men jag orkar inte. Ska upp om mindre än sex timmar nu så jag tänker gå och lägga mig!

Godnatt!




Vad jag saknar..



Gjorde den här videon samtidigt som jag gjorde min födelsedagspresent till Lisa. Vilket härligt liv vi levde i Australien, och som jag saknar det. Tycker låten passar perfekt.

This has gotta be the good life
...please tell me- what there is to complain about




Dags för lite resebilder kanske?

Kom på att jag inte lagt ut några bilder från min och Lisas resa till Tallinn, så passar på att göra det nu medans jag kommer ihåg..



Ombord på båten



Vi var tvugna att vila efter middagsbuffén på båten, jisses vilken matkoma vi fick! Lite tråkigt (och konstigt) var det tog att vi var tvugna att sitta vid samma bord som ett äldre par när vi skulle äta. Kändes inte riktigt som om man kunde njuta av maten..



Kolla in poolen vi hade på hotellet! Och vi hade fri tillgång till den! Och det bästa var att man fick ett armband med en liten bricka på som registrerade det man handlade i poolbaren, så när man gick därifrån så var det bara att sätta upp det på rummet. Smidigt! Och det fanns goda och billiga drinkar.



Tallinn









 

Det var allt, nu orkar jag inte ladda upp fler för nu ska jag sova!



Blivande arbetsnarkoman?

Imorgon kommer jag vara inne på dag 7 av 9 i rad, arbetsdagar menar jag då.

Vet inte riktigt hur det hände, men så är det. Men på torsdag är jag ledig en hel dag! Woo, då ska det njutas, säkert med att städa och tvätta för sånt hinner jag inte med när jag är på jobbet ca 9-10 timmar om dagen (nästan). Men jag kommer nog må bra nästa månad när lönen kommer. Och det uppskattas alltid.

Var iväg till gymet idag och tränade i fyrtio minuter, det är något i alla fall. Sen kom Lisa hem till mig och vi åt tacos, körde lite personlighetstest på internet och kollade på Chuck (en jättebra serie). Så det har varit en bra dag idag.

Men nu är jag trött, ska läsa lite och sen är det godnatt! 



Dag 3 och dag 4

Gaaah vad trött jag är i kroppen! Vilken jäkla dag det var idag på jobbet, galet mycket folk som ville äta. Mina fötter pulserar av smärta.


Dag 3

Usch vad jag mådde dåligt i onsdags, fick världens migränattack, illamående och sprängande huvudvärk! Så jag gick hem efter jobbet och vilade, och sen klockan åtta gick jag och la mig. Så jobb och sova var det enda jag gjorde, det blev ingen träning alls.

Så det blev min vilodag

Dag 4

Igår mådde jag bättre så att det blev ett pass på gymet, inte alls lika långt som i måndags eller tisdags men bättre än ingenting alls!

Gym, uppvärmning - 10min
Gym, Styrka/stretchning - 30min
Totalt 40 min

Just nu är jag hemma och vilar efter jobbet, men ska försöka släpa iväg mig till gymmet snart...



Lite onödig (men kul) fakta



 - Årets Augusti har 5 Söndagar, 5 Måndagar och 5 Tisdagar. Det händer en gång på 834 år! 

(källa: http://twitter.com/CJHeart)


 - Globalt sett finns det totalt 17 000 flygplan, varav 4000 alltid flyger

 - Under ett år sväljer du ca 15 insekter medan du sover

 - Det finns över 500 namngivna fobier. En av de mer sällsynta är dendrofobin där man är rädd för träd

 - Sjutton av världens 20 största hotell är i Las Vegas

(Källa: http://www.roligfakta.se/)


Det är lite kul at läsa onödig fakta, finns många skumma saker!




Dag 2 - AJ!

Jisses vilken träningsvärk jag har! Aj, aj. Har tamme fasen ont nästan överallt. Hjälpte ju inte direkt att jag jobbade 10-19 idag. Och direkt efter jobbet cyklade jag iväg till gymet.

Dagens Pass:

Gym, uppvärmning/kondition - 40min
Gym, styrka/stretching - 40min
Totalt: 80 min


Idag var det lite kämpigare att hitta motivation, kan ha att göra med att jag jobbat hela dagen och bara ville hem och slänga mig på soffan. Är faktiskt lite stolt över mig själv att jag inte bara lyckades ta mig till gymet, men att jag också lyckades köra på i ett ganska bra tempo i 80min. Kanske redan börjar göra framsteg? I vanliga fall hade jag nog vart där i 40min och segat och sen åkt hem. Imorgon ska Lisa och jag gå på ett jympa pass, skönt att med sig någon, det är roligare då.

Hittills känns det bra, men vi får se hur det blir resten av veckan



Nu är det slut på det roliga

Ska straxt åka iväg till jobbet, känns sådär. Det har varit så skönt att vara ledig, men nu är det slut med det. För de kommande veckorna jobbar jag nästan hela tiden känns det som! Kommer vara ledig kanske fyra dagar resten av den här månaden. Men nu behöver jag pengar, så ska väl inte direkt klaga. Känns bara lite segt att komma igång efter att ha varit ledig.

Nu måste jag göra mig klar.



..I keep dancing on my own..

Dagens låt i min mp3




Dag 1

Jag har bestämt mig för att verkligen satsa på träningen nu. Så under 16 dagar framöver så ska jag försöka pressa in så mycket träning som möjligt för att bevisa för mig själv att det faktsikt ger resultat! Så för att motivera mig själv så tänker jag skriva här vad jag gör varje dag. För då kan jag inte fuska, och jag får mer motivation.

Dag 1.

Pass 1.
Gym, uppvärmning/kondition - 70min
Gym, styrka/stretching - 30min
Totalt: 100min
Pass 2.
Aerobics - 60min

Jag vet inte vad det var för fel på min hjärna idag, men jag kunde verkligen inte hänga med på aerobicsen, det var hemskt! Kände mig så okoordinerat och klumpig! Så jag vet inte om jag är så sugen på att köra det igen. Om jag får barn ska jag se till att de får chansen att dansa eller liknande när de är små så att de inte bli lika okoordinerade som jag är.

Ett tips är att aldrig köra aerobics när man kissnödig, inte bra alls!





Pop pop pop pop pop pop pop pop





Blev så sugen på popcorn men eftersom jag forttfarande (!) inte har någon micro och bara har micropopcorn hemma så provade jag på att poppa dom i kastrullen. Och det funkade! De blev goda och knapriga, hade dock i lite för mycket smör så dom är lite flottiga. Flottiga men goda, yum yum.





En micro står som nästa prioriet att inhandla!



Bortrest

Gissa vart jag är?


(från google.se)
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Jag och Lisa är i Tallinn, egentligen skulle vi åka på en sista minuten resa denna vecka eftersom vi båda är lediga, men vi hittade inget bra. Så vi åkte på en kryssning till Tallinn istället och vi ska bo två nätter på hotell. Vi har precis checkat in, nu ska vi vila en stund och sen ska vi gå ner till poolen och bada och dricka drinkar. Hotellet är jättefint! Vi har varit ute på stan hela eftermiddan, så nu har jag ont i fötterna.

Vi kommer hem igen på söndag.



LISA 22 ÅR // GRATTIS

Grattis till Lisa som fyller 22 idag, bara 8 år kvar till 30 nu, haha..

Så jag gjorde en liten present till henne