Energi

Igår tänkte jag "shit vad underbart imorgon är jag ledig, nu ska jag passa på att: fixa i lägenheten/gå lång promenad/och tusen andra grejer". Sen vaknade jag imorse med NOLL energi, det tog mig två timmar (!!) att ta mig upp ur sängen. Sen gick jag till affären och köpte frukost och nu ligger jag på sängen igen. Åååhh varför ska jag aldrig få vara pigg när jag är ledig? Det är som att kroppen bestämmer sig för att "nu är du ledig då ska vi ta ikapp alla timmar du sover för lite när du jobbar, så nu sover vi HELA dagen!". Men jag vägrar så nu ska jag ta mig upp och gå en promenad i skogen!

Igår var Lisa och jag hemma hos Erik och hälsade på i hans nya lägenhet. Ibland blir jag nästan rädd för den sjuka humorn vi får när vi tre är i samma rum, haha. Men kul har vi!




haha

Follow this blog, you will love it on your dashboard



Solsken

Sitter på jobbet och försöker vakna till med hjälp av lite cola. Känner mig som en zombie,eller som att jag kommer somna snart. Tror det kommer bli ganska så skönt att äntligen vara ledig imorgon. Jag hoppas verkligen att det är fint väder imorgon också, annars så kommer jag bli bitter! Ikväll är det inflyttningsfest hemma hos Lisa, får se hur det kommer att gå. Men det blir nog kul!

Men nu är det bara att piggna till och ut och jobba i värmen här inne (det är ca 26 grader i rest just nu, kommer nog stiga uppemot 30 när lunchen drar igång)

image description




Stop




en liten tur i skogen

Idag är jag ledig, så tänkte ta mig en sväng till gymet för ett pass på löpbandet men sen så kom jag på att det faktiskt är ganska skönt ute nu så tog mig en liten sväng i skogen istället. 1,3 mil blev det! Riktigt skönt var det, rask promenad/löpning och nova fm i lurarna. Så nu känner jag mig riktigt förjänt av att vila lite på soffan. Känner att jag kommer ha ordentlig träningsvärk de kommande dagarna!






Nu ska jag bli fit

Igår tog jag och Sofie en sväng ut i skogen. Vi joggade nästan 2km och sen gick vi 8km så igår blev det mycket frisk luft. Så nu är jag taggad att komma igång på riktigt och komma ner till min målvikt. Sen januari har jag gått ner nästan fem kilo så jag är på rätt väg. Ca 8kg till och jag kommer vara jätte nöjd. Måste komma i form inför Beach 2012 :D

Efter jobbet idag ska jag försöka dra mig iväg till gymet.




blandat

Min reaktion på kvällens matcher.

Real vann och går vidare:



Napoli förlorade mot Chelsea och åkte ur:



Vad jag tycker om Chelsea just nu:

  



Löpträning

Sofie försöker lura med mig på att springa tjejmilen eller vårruset så nu är det löpträning som gäller. Är lite rädd för att springa med Sofie för jag är så sjukt otränad haha. Jag har alltid hatat att springa, ger alltid upp efter ett par minuter. Men förra veckan tänkte jag att nu är det dags att få igång flåset! Det är lättare att fokusera när man har ett mål.

Förra veckan sprang jag: 6 km på 43,1 min
Idag sprang jag: 4km på 32,5 min




Disappointment




som en liten couch potato

Idag känns det extra svårt att hitta motivationen till att resa sig ur soffan och bege sig till jobbet. Inte nog med att jag har sån träninsvärk i benen att jag knappt kan resa mig upp så är motivationen till att jobba på ungefär minus 100. Men imorgon är jag ledig och dagen kommer nog att spenderas med att städa och plocka i ordning, Matthias åkte till Thailand igår så nu måste jag röja i ordning här för det är grejer överallt!






känner mig lite såhär

 

ibland blir bara allting fel, och då och då önskar jag att man kunde få utlopp för sin ilska. Men jag får nöja mig med att gå till gymet och springa på löpbandet innan det är dags för att gå till jobbet.




fooooood



Haha, åh så sant.



paint




Det här med ångest..

Jag har bestämt mig för att sluta ha ångest. Eller i alla fall försöka sluta. Ibland blir jag irriterad på mig själv över all onödig energi jag lägger på helt onödiga saker. Speciellt "aaaaahh vad ska jag göra med mitt liv ångesten", jag velar fram och tillbaka hela tiden över vad jag ska göra. Och som om det inte räckte med det så börjar jag bli extremt stressad över att det känns som om jag bara går runt och slösar bort min tid här. Och med här menar jag i Sverige, i Örebro, på jobbet. För tro mig jag vill inte se tillbaka på mitt liv om tio år och tänka "vafan höll jag på med???"  Det vill väl ingen?

Och just nu är nog den största ångesten ändå "KÖÖÖÖÖÖÖRKORT", blä jag vill inte. Känner absolut ingen lust men på något sätt känns det inte som om jag kan åka härifrån innan jag skaffat det. Usch, jag vågar knappt tänka på det för då är det som ett stort svart hål kommer och suger tag i mig.

Jag tror jag har ändrat mig femtio gånger med vad jag vill göra i höst, men det som ändå aldrig ändrar sig är just att det ska ske i höst. Så förhoppningsvis sitter jag på ett plan bort från detta land om ca sex månader.



life goes on

Den här veckan har inte direkt varit toppen, började redan förra veckan med migrän, och sen dess har jag haft ont i huvudet VARJE dag. Det blir nog inte bättre av att jag nu har flyttat hem till Matthias och sover på soffan, så att jag vaknar upp med nackspärr varje morgon.

Men lägenheten är helt utflyttad, nycklarna inlämnade och mina grejer ligger antingen i fina svarta sopsäckar hemma hos Matthias eller står i ett förråd. Har varit hemma från jobbet i två dagar nu, först för att jag hade feber och huvudvärk, och sen bara för att huvudet håller på att explodera. Kan det släppa någon gång?

Och när jag äntligen bestämt mig för vad jag ska göra nu när jag inte har någon lägenhet så ska det komma någon och fucka upp det igen. Om det bara hade hänt för en vecka sen hade jag varit hur glad som helst. Men nu blir jag bara irriterad. Och arg. Det är så typiskt mig.